Zuideinde 46

Fochteloo

Omschrijving

Aan ruimte geen gebrek bij deze vrijstaande woning met garage en berging. Bent u op zoek naar een royale hobbyruimte of wilt u graag wonen en werken aan huis combineren dan biedt deze woning u volop mogelijkheden. Het mag zeker gezegd worden dat deze woning weer toe is aan enige modernisatie, maar zowel de ruimte als de ligging maken dat zeker de moeite waard.
Om alle mogelijkheden goed te bekijken nodigen wij u graag uit om deze woning samen met ons te komen bezichtigen zodat wij u een goed beeld kunnen geven van het geheel.
Wij verzoeken u om uw belangstelling per mail bij ons kenbaar te maken zodat wij de bezichtigingen op volgorde van aanmelding en conform de richtlijnen van het RIVM kunnen inplannen.


Indeling begane grond:
Aan de voorzijde van de woning treft u de woonkamer van waaruit u zicht heeft over de landerijen. Grenzend aan de woonkamer treft u de slaapkamer die voorzien is van een vaste kast en een wastafel. Vanuit de slaapkamer bereikt u de douche en het toilet.
De woonkeuken van deze woning heeft een oppervlak van 12 m2 en biedt u daarmee ruimte voor een gezellige zithoek. De grote raampartijen zorgen ervoor dat u tijdens het koken volop daglichtinval op uw werkblad heeft.
Grenzend aan de keuken treft u de hal die u toegang geeft tot de garage, de berging en de bijkeuken.
Vanuit de berging bereikt u de carport waar u toegang heeft tot de werkplaats.

Indeling eerste verdieping:
Op de eerste verdieping van het woonhuis treft u drie slaapkamers en de tweede badkamer. Twee slaapkamers beschikken over een vaste kast en de badkamer is voorzien van een wastafel en een ligbad.

Op de eerste verdieping van het achterhuis treft u een royale bergzolder en een berging.

Tuin:
De woning is gelegen op een kavel van 750 m2. Op dit moment treft u nog veel bebouwing op de kavel, maar u kunt ervoor kiezen om een deel van deze bebouwing te verwijderen waarmee u een royale tuin realiseert die u geheel naar eigen wens kunt inrichten.


Omgeving:
Fochteloo is een dorp met ongeveer 400 inwoners en ligt ten noorden van Oosterwolde de hoofdplaats van de gemeente Ooststellingwerf. Fochteloo heeft o.a. een dorpshuis, (waar u terecht kunt voor een gezellig samenzijn), een centrum voor prentkunst ‘Stichting Nobilis’ en een voetbalvereniging. Het basisonderwijs treft u in Appelscha en Oosterwolde. De dichtstbijzijnde basisschool is op ca. 2 km. Het dorp Oosterwolde heeft een rijke middenstand en een scholengemeenschap (3,4 Km). In de nabijheid van Fochteloo ligt een groot natuurgebied genaamd het Fochteloërveen, een hoogveengebied van ongeveer 2500 ha groot. Fochteloo is bij uitstek een dorp voor natuurliefhebbers en toch alle voorzieningen op geringe afstand in Oosterwolde en Appelscha. Fochteloo is centraal gelegen in het noorden van Nederland. Vanuit Fochteloo rijdt men met de auto naar Assen (25 min), Drachten (25 min), Groningen (42 min), Leeuwarden (40 min) en Zwolle (55 min)
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 350.000,- k.k.
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning Woonhuis
Soort Woonhuis Eengezinswoning
Type Woonhuis Vrijstaand
Aantal woonlagen 2
Bouwvorm bestaande bouw
Bouwperiode Voor 1906
Dak Schuin dak

Energie

Energielabel G
Verwarming Centrale verwarming

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 117 m²
Perceeloppervlakte 750 m²
Inhoud 1.101 m³

Indeling

Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4

Buitenruimte

Tuin Achtertuin met een oppervlakte van 320 m²

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object