Zijde 124

Boskoop

Omschrijving

BIEDEN VANAF € 295.000,= k.k. Op zoek naar een authentieke woning met een geweldige tuin en dakterras? Lees dan gauw verder, want deze sfeervolle woning staat te koop! Deze vooroorlogse woning heeft hoogwaardige afwerkingen en prachtige klassieke details zoals glas-in-lood en originele deuren. Het is werkelijk een uniek huis met een sfeervolle uitstraling en een zeer mooie voorgevel. De achtertuin is speels aangelegd en keurig onderhouden. Zowel op de veranda als op het dakterras is het met mooi weer goed vertoeven. Verder heeft de woning 2 slaapkamers en een totale woonoppervlakte van bijna 92m2.

Dankzij de ideale locatie van deze woning kunt u genieten van het wonen in een rustig dorp, maar toch een goede verbinding met de randstad houden! De woning heeft een ideale locatie aan een doorgaande weg, met het oude centrum van Boskoop en diverse scholen op loopafstand gelegen. Ook verschillende sportfaciliteiten kun je nabij de woning vinden. Voor mooie wandelroutes kun je terecht in het Bentwoud. Daarnaast is de woning goed bereikbaar, met het NS-station Boskoop op steenworp afstand gelegen, evenals de dichtstbijzijnde uitvalsweg.

Indeling
Begane grond
Het geweldig mooie vooraanzicht van dit pand, maakt een welkome indruk. Bij binnenkomst, bevindt je je in de entreehal met een dubbele inbouwkast. De hal geeft toegang tot de woonruimte. Bij binnenkomst in de living treft je een prachtig afgewerkte ruimte met glas-in-lood kozijnen en een parket vloer. De ruimte naast de schouw nodigt uit tot het inrichten van een sfeervolle zithoek. De meterkast is nagenoeg onzichtbaar weggewerkt in een hoek van de kamer. Door een open ingang loop je direct naar de keuken.

De keuken is erg ruim en kijkt uit op de achtertuin. De ruimte heeft een landelijke uitstraling en is netjes afgewerkt. Je hebt met het L-vormige keukenblok beschikking over veel opbergruimte en werkoppervlakte. Bovendien is de keuken uitgerust met diverse inbouwapparatuur zoals een afzuigkap, combi-oven, vaatwasser, inbouwkoelkast, inbouwvriezer en gaskookplaat. In de keuken is veel ruimte voor een gezellige eettafel. Bij de eettafel is er een vaste kastenwand met schuifdeuren aanwezig. In deze kastenwand is ook de opstelplaats voor de c.v.-ketel. Een groot voordeel van de keuken, zijn de openslaande deuren naar het terras op de veranda; lekker buiten eten dus!

Vanuit de keuken kom je in een tussenhal, met hier een toilet en deur naar de kelder. Deze kelder heeft een oppervlakte van ongeveer 8m2. Handig dus voor het opslaan van voorraad of als wijnkelder! Vanuit deze hal kom je op de overloop van de eerste verdieping.

Eerste verdieping
De overloop op de eerste verdieping geeft toegang tot twee slaapkamers en een badkamer. De kamers zijn door de schuine muren en zichtbare steunbalken erg sfeervol. De ouderslaapkamer heeft een vaste kast, wat je veel extra opbergruimte geeft. De grote kamer aan de voorzijde heeft twee hoge raampartijen, waardoor deze ruimte een prettige lichtinval heeft.
Hoewel de badkamer niet groot is, is het of efficiënte wijze ingedeeld. Je vindt er een dubbele wastafel, designradiator en een inloopdouchecabine. De douche geeft toegang tot het dakterras.

De buitenruimte
De twee openslaande deuren geven vanuit de keuken toegang tot de veranda, wat dit een ideale plek maakt om op zomerse avonden buiten te eten. Via een kleine trap loop je de tuin in met een avontuurlijk bruggetje over de vijver met koikarpers. Wanneer je het pad volgt naar achteren kom je uit bij de schuur met een overkapping. Onder deze overkapping is ruimte om een sfeervolle zithoek in te richten naast de houtkachel. De schuur is ideaal voor het opbergen van gereedschap en/of het inrichten van een kleine werkplaats. Het riante dakterras geeft erg veel plek voor een gezellige loungehoek of zelfs een buiten jacuzzi! Het dakterras is ook te bereiken vanuit e tuin via spiltrap. Aan de voorzijde van de woning is nog een smalle berging aan de zijkant van het huis, welke zich goed leent voor het stallen van bijvoorbeeld fietsen. De tuin is tevens bereikbaar via een eigen brug aan de achterzijde. Om de hoek is voldoende openbare parkeergelegenheid te vinden.

De bijzonderheden van de woning:
- Authentieke woning
- 92m2 woonoppervlakte
- Uniek
- Klassieke details aanwezig
- Hoogwaardige afwerkingen
- Bijzonder mooi aangelegde tuin
- Openslaande deuren naar veranda grenzend aan de keuken
- Mogelijkheid tot realiseren van een 3e slaapkamer of uitbreiding van de badkamer op het dakterras;
- Ruime keuken
- Riant dakterras
- Voldoende openbare parkeergelegenheid
- Gunstige ligging ten opzichte van de randstad
- Oude centrum van Boskoop op loopafstand
- Diverse voorzieningen in de buurt
- Nabij natuurgebied
- Uitvalswegen en treinstation goed bereikbaar
- Er is een recent (2022) bouwkundig rapport aanwezig.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs € 295.000,- k.k.
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning Woonhuis
Soort Woonhuis Eengezinswoning
Type Woonhuis Schakelwoning
Aantal woonlagen 2
Bouwvorm bestaande bouw

Energie

Energielabel E
Verwarming Centrale verwarming

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 92 m²
Perceeloppervlakte 143 m²
Inhoud 352 m³

Indeling

Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2

Buitenruimte

Tuin Achtertuin met een oppervlakte van 68 m²

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object