€ 1.175.000,- k.k.

Zeehoeveweg 29

Oostvoorne

Omschrijving

Op een zeer royale kavel van 3.657m2 eigen grond, in een landelijke omgeving ligt deze volledig gerenoveerde en uitgebouwde vrijstaande woning. Bij uitstek een prachtige plek voor paardenliefhebbers of voor mensen die houden van rust en ruimte! Tevens is er een vergunning om een B&B te starten. Ook is de woning te gebruiken voor dubbele bewoning of voor mantelzorg.

De woning met diverse opstallen is hoogwaardig afgewerkt en beschikt o.a. over 2 livings, landelijke woonkeuken, 4 slaapkamers en 2 badkamers.
Daarnaast is er in 2021 een royale aanbouw geplaatst met een lichte
tuin-/woonkamer, slaapkamer met moderne badkamer en ruime bijkeuken.

Op het volledig omheinde terrein vindt u een carport, paardenstal/werkplaats met betonnen vloer, meerdere bergingen en een fantastische sfeervolle bar met haard.

De ligging is erg prettig; vrij wonen met alle faciliteiten binnen handbereik. In de directe omgeving vindt u het gezellige centrum van Oostvoorne en Brielle met tal van winkels en restaurants, het Brielse meer met de jachthaven en ook de Maasvlakte is in een kort tijdbestek te bereiken.

Indeling
Begane grond: Het fraaie, elektrische toegangshek geeft toegang tot de woning. Vanaf de buitenzijde is de cv-ruimte te bereiken. Bij binnenkomst valt meteen de mooie afwerking op, waarbij de authentieke details bewaard zijn gebleven, zoals bijvoorbeeld het fraaie balkenplafond.

Entree/hal met het toilet, badkamer en de trapopgang naar de 1e verdieping. De badkamer is recent gemoderniseerd en beschikt over een inloopdouche, wastafelmeubel met waskom en designradiator.

Vanuit de hal komt u in de woonkeuken. De woonkeuken is van hoogwaardige kwaliteit en beschikt over veel kast-en werkruimte. De keuken is voorzien van een granieten aanrechtblad, een gasfornuis met oven van Smeg en een vaatwasmachine.

We vervolgen onze tour naar de voorkamer. Ook de woonkamer is sfeervol ingericht en beschikt over een fraaie openhaard. Door de vele ramen is dit een fijne lichte ruimte en de ramen zijn voorzien van elektrische rolluiken.

De vloer is afgewerkt met natuursteen. De houten ondervloer is vervangen voor een betonvloer met isolatie en ingefreesde cv-leidingen.

Als we de keuken via de andere kant verlaten, komen we in de royale aanbouw. Allereerst is hier een ruime, lichte living te vinden, waarbij er toegang is tot de multifunctionele bijkeuken. Door de grootte van deze ruimte is dit opgedeeld in voorraadkamer, werkruimte en wasruimte (met een dubbele aansluiting voor het witgoed). Vanuit hier is er toegang tot de achtertuin en de slaapkamer. De slaapkamer heeft een eigen badkamer, welke is voorzien van een douchecabine, wastafelmeubel, toilet en designradiator. Ook hier heeft u toegang tot de tuin.

In de aanbouw is de vloer voorzien van laminaat. Over de gehele begane grond zijn de wanden afgewerkt met stucwerk.

1e verdieping: Overloop met 3 slaapkamers en het toilet.
De 1e slaapkamer ligt aan de voorzijde van de woning en heeft een oppervlakte van ca.18,5m2. Deze kamer heeft naast het raam in de voorgevel welke is voorzien van een elektrisch rolluik ook nog 2 dakramen, waardoor er veel lichtinval is. Verder is er voldoende bergruimte.
De 2e slaapkamer is gelegen aan de achterzijde en heeft een oppervlakte van 17,5m2. Slaapkamer 3 is voorzien van een dakkapel.

De gehele verdieping is afgewerkt met een laminaat vloer en de wanden zijn gestuct.

Erg prettig is dat er op deze verdieping een separaat toilet is gerealiseerd.

Tuin met opstallen: De fraai aangelegde tuin bevindt zich rondom de woning, waarbij er voldoende parkeergelegenheid is op eigen terrein. De heerlijke vrije achtertuin beschikt over diverse terrassen, groene beplanting, zeer royaal grasveld en meerdere opstallen.

Zo is er een ruime werkplaats/paardenstal met een betonnen vloer. Grenzend aan deze werkplaats vindt u de prachtige bar met haard en urinoir. U waant zich net in een Oostenrijkse stube!

Ook vindt u nog 2 houthokken, een fietsenberging, een schuur en een carport in de tuin.

Wat een gevoel van vrijheid en privacy ervaart u hier!

Extra plussen van deze woning:
-Nok van de woning is geïsoleerd.
-Alle elektriciteit is vervangen en er zijn 2 nieuwe groepenkasten geplaatst.
-Elektriciteit is ingefreesd in de muren.
-Riolering vervangen.
-Nieuwe cv-ketel met nieuwe radiatoren.
-Stroom en verlichting aangelegd over het gehele terrein
-Waterpompsysteem aangelegd (om water vanuit sloot achterkant perceel naar voorkant perceel te halen) met verschillende kranen.
-Drainageslangen aangelegd rondom het huis.
-Vrij recent is het buitenschilderwerk uitgevoerd.
-Achtergevel is opnieuw geïsoleerd en bekleed.
-Glasvezel aangelegd.
-Zinken dakgoten en afwatering aan woning.

Algemeen
Bouwjaar 1926
Inhoud 705m³.
De kozijnen zijn uitgevoerd in hardhout en voorzien van dubbel glas
De woning wordt verwarmd middels een cv-combi (merk:Itho Daalderop bouwjaar:2016). Deze cv-combi is in eigendom levert ook het warme water in de woning.
Energielabel D
Op levering in overleg.

Bij woningen welke gebouwd zijn voor 1980 zal er een ouderdomsclausule in de koopovereenkomst worden opgenomen. Bij woningen welke gebouwd zijn voor 1993 zal er ook een asbestclausule in de koopovereenkomst worden opgenomen.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 1.175.000,- k.k.
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning woonhuis
Soort woonhuis eengezinswoning
Type woonhuis vrijstaande woning
Aantal woonlagen 2
Kwaliteit normaal
Bouwvorm bestaande bouw
Huidige bestemming woonruimte
Dak samengesteld dak
Bijzonderheden dubbele bewoning mogelijk, toegankelijk voor ouderen en toegankelijk voor gehandicapten
Voorzieningen dakraam, rolluiken en rookkanaal

Energie

Energielabel D
Verwarming c.v.-ketel
Warm water c.v.-ketel
C.V.-ketel gas gestookte combi-ketel uit 2016 van ITHO Daalderop, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 207 m²
Perceeloppervlakte 3.657 m²
Inhoud 705 m³

Indeling

Aantal kamers 6
Aantal slaapkamers 4

Buitenruimte

Ligging aan rustige weg en vrij uitzicht

Bergruimte

Garage carport
Schuur/berging vrijstaand hout

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object