verkocht onder voorbehoud

Wolfstedelaan 68

Eemnes

Omschrijving

NIEUW BIJ VOORBACH MAKELAARDIJ: Fantastisch, gelijkvloers wonen in het prachtige Eemnes met een zonnige tuin, volop bergruimte en parkeergelegenheid recht voor de deur. Deze benedenwoning staat op de hoek met de Eemlustlaan in de ruim opgezette Zuidbuurt, vlakbij een supermarkt en de Laarderweg. Vanuit de woonkamer kijk je naar een mooi plantsoen met hoge bomen en water, dat verveelt nooit. De keuken, badkamer en toiletruimte ziet er zeer goed uit en aan de achterzijde zijn twee slaapkamers, waarvan een met een deur naar de serre. Parkeren kan op de oprit en zowel de voor- als achtertuin bieden volop ruimte om in de zon te zitten. Dit is de ultieme combinatie tussen gelijkvloers wonen, met een eigen tuin en de beleving van een woning.

Vlak om de hoek stopt de bus richting Laren, Blaricum en station Soest Zuid. Basisonderwijs, BSO en kinderopvang zijn maar een paar minuten lopen en op nog geen 700 meter lopen is een supermarkt. Langs de Laarderweg zijn diverse speciaalzaken waaronder De Kaasschuur, De ijswinkel van Eemnes, Bakkerij Tetteroo en het winkelcentrum waar onder andere twee supermarkten gevestigd zijn. Aan de overzijde van de A27 ligt Laren en ten oosten van Eemnes vind je een uitgestrekt, open landschap met de kronkelende Eem die uitmondt in het Eemmeer. Utrecht, Amersfoort, het Gooi, Amsterdam en Schiphol zijn vanuit Eemnes goed te bereiken; zo is het maar 20 minuten naar de Ring Amsterdam.

Bij de oprit, waar alleen de bewoners van dit appartement mogen parkeren, is de voordeur. Vanuit de ruime hal zijn onder andere de woonkamer en keuken te bereiken. In de middag en avond valt de zon door de grote ramen naar binnen en het uitzicht naar het groen is fantastisch. De kleuren en afwerking zorgen voor het thuisgevoel en de keuken is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur. Aan de achterzijde zijn twee slaapkamers, beiden met een vaste kastenwand. In de luxe badkamer zie je marmer op de wanden, een ligbad, inloopdouche, tweede toilet en een wastafelmeubel. Vanuit de hal is het gastentoilet met fonteintje te bereiken. Verrassend zijn de (fietsen)berging en de wasruimte/bijkeuken waar je de derde kastenwand ziet. Tenslotte de voor- en achtertuin; kleurrijk, goed onderhouden en met voldoende plek om buiten te zitten.

De aanbevelingen van Voorbach makelaardij:
• Woonoppervlak ca. 110 m²
• Gelijkvloerse benedenwoning met veel wooncomfort
• Twee slaapkamers aan de koele oostzijde
• Vaste parkeerplek op de oprit
• Prachtig uitzicht aan de voorzijde op een plantsoen
• Uitstekende locatie in het Gooi op 20 minuten van de Ring Amsterdam
• Perfect als je geen trappen wil lopen maar wél een tuin wil hebben (een huis-gevoel)
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 550.000,- k.k.
Status verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding in overleg
VVE checklist niet aanwezig

Bouw

Soort woning appartement
Soort appartement benedenwoning
Aantal woonlagen 1
Woonlaag 1
Kwaliteit normaal
Bouwvorm bestaande bouw
Open portiek nee
Huidige bestemming woonruimte
Dak plat dak
Bijzonderheden toegankelijk voor ouderen
Voorzieningen mechanische ventilatie en tv kabel

Energie

Energielabel A
Verwarming c.v.-ketel
Warm water c.v.-ketel
C.V.-ketel gas gestookte combi-ketel uit 2012 van Intergas, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 110 m²
Inpandigeruimte oppervlakte 9 m²

Indeling

Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 2

Buitenruimte

Ligging aan rustige weg, in woonwijk en vrij uitzicht
Tuin Achtertuin met een oppervlakte van 80 m² en is gelegen op het oosten

Bergruimte

Parkeergelegenheid openbaar parkeren
Schuur/berging inpandig

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object