€ 289.000,- k.k.

Woelwijkstraat 54a

Rotterdam

Omschrijving

Deze woning doet mee aan de Open Huizen Dag op zaterdag 6 april van 11:00 tot 15:00. 

Welkom in jouw nieuwe thuis! In deze benedenwoning komen authentieke details mooi samen met een modern wooncomfort. Een nette keuken en badkamer maken het plaatje compleet. De riante achtertuin van ca. 78 m2 op het zuiden zorgt ervoor dat het ook buitenshuis heerlijk te vertoeven is. Stopt hier jouw zoektocht?

Het Oude Noorden zit vol met verrassingen en is met haar urban hotspots hip, hipper, hipst! Straten als Zwaanshals en Zaagmolenkade hebben een super leuk aanbod op het gebied van fashion, food en design en dankzij de vele horecazaakjes kun je elke avond weer iets nieuws ontdekken. Van bijzondere bistro’s, restaurants en koffiezaakjes tot een eigen bierbrouwerij: er is voor ieder wat wils. Het Oude Noorden heeft meerdere pleinen waar regelmatig evenementen worden georganiseerd, zoals de Rotterdamse Oogst Markt op het Noordplein en sport- en spelfaciliteiten op het Johan Idaplein. Ook de Hofbogen, vol creatieve ondernemers, ligt in de nabije omgeving. Met een dak van 1,9 km lang is het Luchtpark de Hofbogen een unieke beleving om te loungen in de buitenlucht. Naar groen hoef je niet lang op zoek met de nabijheid van het Kralingse Bos en de oevers van de Rotte. Voor de deur komt straks Court van Noord (een make-over van de Snellemanplein). De woning ligt dichtbij supermarkten, scholen en kinderdagverblijven. Bovendien is het stadscentrum vlakbij (10 minuten fietsen) en bevindt het openbaar vervoer (station Rotterdam Noord, tram 4,7 en 8 op 5 minuten loopafstand en Centraal Station) zich in de buurt. De uitvalswegen (A13 en A20) zijn zeer gunstig gelegen.
 
Indeling
Begane grond (bel-etage):
Binnenkomst in de open entree, waarbij je door de keuken naar het leef/slaapgedeelte wordt geleid. De gehele woning is voorzien van een nette laminaatvloer en straalt tijdloze elegantie uit. De prachtige glas-in-lood ramen zorgen voor een warme uitstraling, terwijl het plafondornament een verfijnde sfeer toevoegt aan de ruimte. Wat een charme! Aan de voorzijde bevindt zich de nette keuken die compleet is voorzien van alle moderne gemakken zoals, een inductiekookplaat, afzuigkap, combi-oven, koelkast en een vaatwasser. De badkamer is vanuit de keuken te bereiken en beschikt over vloerverwarming, inloopdouche, wastafel en toilet. In de living zijn twee vaste kasten gevestigd waarvan één met een aansluiting voor de wasmachine en droger.
 
Via de achterzijde heb je toegang tot de veranda en middels een trapje naar beneden kom je in de riante en zonnige achtertuin (ca. 78 m2) terecht, die is gelegen op het zuiden. Omarm de rust en privacy, een oase van groen waar je fijn kunt ontspannen en genieten van de buitenlucht! Middenin de tuin is een vijver gevestigd met vissen en waterlelies en achter in de tuin is er een berging te vinden van ca. 8 m2, die is voorzien van verlichting.
                                                                             
Afmetingen
Voor de afmetingen en indeling zie onze gedetailleerde plattegrond.
 
Bijzonderheden
• Bouwjaar: 1894
• Woonoppervlakte circa 47 m2
• Inhoud circa 171 m3
• Eigen grond
• Energielabel B
• Verwarming en warm water middels cv-ketel (2016) en vloerverwarming in de badkamer
• Volledig voorzien van dubbele beglazing
• Goed functionerende Vereniging van Eigenaars; bijdrage circa € 75,- per maand
• In de koopovereenkomst wordt een ouderdomsclausule opgenomen
• In de directe omgeving zijn alle dagelijkse voorzieningen te vinden, zoals openbaar vervoer, winkels, horeca, goede verbinding tot uitvalswegen en recreatiemogelijkheden
• Oplevering in overleg.

Wij nodigen je van harte uit om dit appartement in Rotterdam met eigen ogen te bewonderen.
 
Bel voor een vrijblijvende afspraak. We geven graag de mogelijkheden door!
 
De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 289.000,- k.k.
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg
VVE checklist niet aanwezig

Bouw

Soort woning appartement
Soort appartement benedenwoning
Aantal woonlagen 1
Woonlaag 1
Kwaliteit normaal
Bouwvorm bestaande bouw
Open portiek nee
Huidige bestemming woonruimte

Energie

Energielabel B
Verwarming c.v.-ketel
Warm water c.v.-ketel
C.V.-ketel gas gestookte combi-ketel uit 2016, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 47 m²

Indeling

Aantal kamers 1

Buitenruimte

Ligging aan rustige weg en in woonwijk
Tuin Achtertuin met een oppervlakte van 78 m² en is gelegen op het zuiden

Bergruimte

Parkeergelegenheid betaald parkeren en parkeervergunningen
Schuur/berging vrijstaand hout

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object