Westermaad 99

Oosterwolde

Omschrijving

Geniet u hier straks van de plezierige overkapping in de tuin, de tuingerichte woonkamer en de centrale ligging? Met veel plezier laten wij u kennis maken met deze tussenwoning aan de Westermaad 99 in Oosterwolde. Wij nodigen u graag uit om geheel vrijblijvend deze woning met ons te komen bezichtigen tijdens de kijkdag op dinsdag 22 februari. Wij verzoeken u om uw belangstelling per mail bij ons kenbaar te maken zodat wij de bezichtigingen conform de richtlijnen van het RIVM kunnen laten plaatsvinden.

Indeling begane grond:
De entree van deze woning geeft u toegang tot de hal waar u aan uw linkerzijde de berging treft. Aansluitend zijn het toilet en de trapopgang naar de eerste verdieping in de hal gesitueerd en heeft u toegang tot de woonkamer. In de woonkamer heeft u zicht op en toegang tot de achtertuin.
De voorraadkast biedt u extra opbergmogelijkheden
De half-open keuken beschikt over diverse inbouwapparatuur en biedt u daglicht op uw werkblad. Extra voorraad plaatst u in de in de woonkamer gesitueerde voorraadkast.

Indeling eerste verdieping:
Via de overloop bereikt u de ouderslaapkamer, twee kinderslaapkamers en de badkamer. De badkamer is voorzien van een badmeubel met wastafel, een douchehoek en toilet.

Indeling tweede verdieping:
Via een vaste trap bereikt u de tweede verdieping. Hier zijn de witgoedaansluitingen en de Cv-opstelling gesitueerd en heeft u de mogelijkheid om een vierde slaapkamer te realiseren.

Tuin:
De achtertuin van deze woning is op het westen gesitueerd en biedt u een fraaie overkapping waar u al vroeg in het voorjaar kunt genieten van het buitenleven. Grenzend aan de woning treft u tevens nog een terras met zonnescherm.

Omgeving:
Oosterwolde biedt u een gevarieerd winkelcentrum, basisscholen en voortgezet onderwijs, een overdekt zwembad, diverse sportscholen en enkele horecavoorzieningen. In de directe omgeving treft u prachtige natuurgebieden zoals het Fochteloërveen en het Drents Friese Wold.
Plaatsen als Groningen, Assen, Heerenveen en Leeuwarden zijn binnen 20 tot 45 minuten bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer.

Verkoopprocedure:
Na afloop van de bezichtiging ontvangt u een biedingsformulier waarmee u een voorstel kunt uitbrengen. Verkoper zal alle voorstellen beoordelen en hieruit een keuze maken. De verkoper behoudt zich altijd het ‘recht van gunning’ voor. Dat betekent dat hij of zij mag bepalen of de combinatie van prijs en voorwaarden voldoende is om aan een bepaalde bieder te verkopen. Verkoper is dus niet verplicht aan de hoogste bieder te verkopen, maar kan bijvoorbeeld ook kiezen voor een lager bod met betere voorwaarden.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 210.000,- k.k.
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning Woonhuis
Soort Woonhuis Eengezinswoning
Type Woonhuis Tussenwoning
Aantal woonlagen 3
Bouwvorm bestaande bouw
Bouwperiode 1981 - 1990
Dak Schuin dak

Energie

Energielabel B
Verwarming Centrale verwarming

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 109 m²
Perceeloppervlakte 159 m²
Inhoud 381 m³

Indeling

Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 3

Buitenruimte

Tuin Achtertuin met een oppervlakte van 80 m²

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object