Westermaad 79

Oosterwolde

Omschrijving

Geen zin of tijd om te klussen? Deze tussenwoning aan de Westermaad 79 in Oosterwolde is keurig onderhouden, biedt u plezierige leefruimtes (waaronder vier slaapkamers) en is gunstig gelegen t.o.v. de zonnestand. Ziet u zichzelf hier al wonen? Dan ontvangen wij u graag om deze woning samen met ons te bezichtigen. Wij verzoeken u om uw belangstelling per mail bij ons kenbaar te maken, zodat wij de bezichtigingen op volgorde van aanmelding en conform de richtlijnen van het RIVM kunnen inplannen.

Indeling begane grond:
In de voortuin van deze woning is aan de berging een tuinschuur geplaatst, waar u ruimte vindt om o.a. uw fietsen en tuingereedschap te plaatsen.
Aansluitend bereikt u via de voorentree de hal, waar u aan uw rechterzijde de berging met de witgoedaansluitingen treft. Vanuit de hal heeft u vervolgens toegang tot het toilet en de woonkamer en biedt de trapopgang u toegang tot de eerste verdieping.
In de woonkamer heeft u door de grote raampartijen veel daglichtinval en een fraai zicht op de tuin. Tevens heeft u vanuit de woonkamer directe toegang tot de tuin via de tuindeur.
Grenzend aan de woonkamer treft u de open keuken die voorzien is van diverse inbouwapparatuur, u daglichtinval op uw werkblad biedt en u de gelegenheid geeft om contact te houden met uw gezin of gasten wanneer u aan het koken bent. In de woonkamer treft u tevens nog een voorraadkast aan, welke een mooie aanvulling is op de bergruimte van de keuken.

Indeling eerste verdieping:
Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers (waarvan 2 grotere en 1 kleine) en de badkamer gesitueerd. De badkamer is zeer praktisch ingedeeld met een fraaie inloopdouche, een badkamermeubel met wastafel en een toilet.

Indeling tweede verdieping:
Op de tweede verdieping treft u de vierde slaapkamer evenals genoeg bergruimte welke netjes achter deuren en schotten is weggewerkt.

Tuin:
De tuin van deze woning is op het zuiden gesitueerd en is fraai aangelegd. In de zomermaanden kunt u plaats nemen op het vlonderterras, welke grenst aan de woonkamer en waar u uitkijkt op de vijverpartij en op de kleurrijke/groene plantenborders. Het zonnescherm biedt u op de warme dagen beschutting op het terras en houdt de woonkamer koel.
Vanuit de tuin heeft u directe toegang tot de parkeerplaatsen, die achter de woning zijn gelegen. U hoeft dus niet ver te lopen met de wekelijkse boodschappen.

Oosterwolde en omgeving:
Wilt u even een blokje om? In de directe omgeving treft u een wandelpark waar u een fijne wandeling kunt maken.
Verder heeft Oosterwolde o.a. een gevarieerd winkelcentrum, basisscholen en voortgezet onderwijs, een overdekt zwembad, diverse sportscholen en enkele horecavoorzieningen te bieden. In de directe omgeving treft u prachtige natuurgebieden, zoals het Fochteloërveen en het Drents Friese Wold.
Plaatsen als Groningen, Assen, Heerenveen en Leeuwarden zijn binnen 20 tot 45 minuten bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer.

Verkoopprocedure:
Na afloop van de bezichtiging ontvangt u van ons een biedingsformulier, waarmee u een voorstel kunt uitbrengen. Verkoper zal alle voorstellen beoordelen en hieruit een keuze maken. De verkoper behoudt zich altijd het ‘recht van gunning’ voor. Dat betekent dat hij of zij mag bepalen of de combinatie van prijs en voorwaarden voldoende is om aan een bepaalde bieder te verkopen. Verkoper is dus niet verplicht aan de hoogste bieder te verkopen, maar kan bijvoorbeeld ook kiezen voor een lager bod met betere voorwaarden.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 219.500,- k.k.
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning Woonhuis
Soort Woonhuis Eengezinswoning
Type Woonhuis Tussenwoning
Aantal woonlagen 3
Bouwvorm bestaande bouw
Bouwperiode 1981 - 1990
Dak Schuin dak

Energie

Energielabel D
Verwarming Centrale verwarming

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 111 m²
Perceeloppervlakte 179 m²
Inhoud 404 m³

Indeling

Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4

Buitenruimte

Tuin Achtertuin met een oppervlakte van 90 m²

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object