verkocht onder voorbehoud

Weidemolen 5

Nieuw-Lekkerland

Omschrijving

Maak kennis met deze LEUKE EN BETAALBARE EENGEZINSWONING aan de Weidemolen! Deze gunstig gelegen woning met een sfeervolle uitstraling is het bekijken waard! Je betreedt de woning via de compacte hal. De gezellige woonkamer is heel licht en ruim. Je hebt er voldoende ruimte voor een zit, eet en speelgedeelte. Ook beschik je over een handige trapkast waar je je proviand kunt opslaan of bijvoorbeeld je stofzuiger uit het zicht kunt opruimen. Aan de achterzijde van de woning ligt de open keuken welke is voorzien van moderne apparatuur. Op de eerste verdieping vind je drie keurige slaapkamers en de nette badkamer. In de badkamer is er een luik met vlizotrap aanwezig naar de open zolderruimte. De achtertuin is een gedeelde binnenplaats waar je heerlijk in de middagzon kunt zitten en bij kunt kletsen met de buren. Wil je liever meer privacy dan kan dat heel goed in de zonnige voortuin welke is voorzien van een gezellige vaste zithoek, waar je heerlijk kunt relaxen met vrienden en familie. Dat beloven fijne lange zomeravonden te worden! Veel praktische voorzieningen en het populaire molen gebied liggen in de buurt. Een heerlijke plek om te wonen. Kan je niet wachten om deze leuke woning te bezichtigen? Bel snel voor een afspraak! We staan voor je klaar!

Indeling
Entree: Hal geeft toegang tot de meterkast, de toiletruimte en de woonkamer. De ruimte is afgewerkt met een laminaat vloer, glasvlies behang wanden en een spuitwerk plafond.

Meterkast: Meterkast met 5 elektrische groepen en een aardlekschakelaar.

Toilet: Volledig betegelde toiletruimte is gedateerd maar verzorgd en het is niet noodzakelijk om hem te vervangen. De ruimte is voorzien van een staand toilet en een fonteintje.

Woonkamer: Ruime woonkamer met een fijne lichtinval. De woonkamer heeft een gezellig sfeer en beschikt over een mooi uitzicht op de voortuin. Er is ruimte genoeg voor een apart zit, eet en speelgedeelte. Dichtbij de keuken heb je een handige trapkast ideaal voor extra opslag voor je proviand en bijvoorbeeld de stofzuiger. De ruimte is afgewerkt met een laminaat vloer, glasvlies behang wanden en een spuitwerk plafond.

Keuken: Open keuken in rechte opstelling en landelijke stijl is heel modern en voorzien van een extra werkblad met bovenkasten. Een fijne plek om de heerlijkste maaltijden te bereiden! De keuken is voorzien van een oven, 4-pitsgasstel en een combi afzuigkap en magnetron. De keuken geeft toegang tot de gedeelde binnenplaats. De ruimte is afgewerkt met een laminaat vloer, glasvlies behang wanden en een spuitwerk plafond.


Eerste verdieping
Overloop: Overloop geeft toegang tot de drie slaapkamers en de badkamer. De ruimte is afgewerkt met vloerbedekking, glasvlies behang wanden en een spuitwerk plafond.

Slaapkamer 1: Knusse slaapkamer voorzien van schattige deurtjes voor de bergruimte is gelegen aan de voorzijde van de woning. De ruimte is afgewerkt met een laminaat vloer, glasvlies behang wanden en een spuitwerk plafond.

Slaapkamer 2: Ruime ouderslaapkamer met sfeervolle schuine wanden is voorzien van een prachtige handgemaakte vaste kastenwand en is gelegen aan de voorzijde van de woning. De ruimte is afgewerkt met een laminaat vloer, glasvlies behang wanden en een spuitwerk plafond.

Slaapkamer 3: Fijne slaapkamer met veel licht is gelegen aan de achterzijde van de woning. De ruimte is afgewerkt met een laminaat vloer, glasvlies behang wanden en een spuitwerk plafond.
Badkamer: Keurige badkamer in moderne kleurstelling is voorzien van een ligbad, designradiator, een wastafelmeubel en mechanische ventilatie. In de badkamer heb je via een vlizotrap toegang tot de zolder.


Tweede verdieping
Zolder: Open zolder te bereiken via een vlizotrap.

Tuin
Voortuin: Gezellige voortuin met veel zon en privacy. De tuin is voorzien van tuinborders een terras en een vaste hoekbank en is heel fijn om te vertoeven. Leuk om hier tot in de late uurtjes met vrienden en familie bij kletsen en te genieten van lange zwoele zomeravonden.

Achtertuin: Gedeelde binnenplaats (afm. ca. 5,0 x 8,75/6,20) gedeeld met drie buren geeft toegang tot de brandgang met schuur. Ook hier kan je een leuk bankje plaatsen om gezellig met de buren bij te praten in het heerlijke zonnetje. De binnenplaats is achterom te bereiken.

Schuur: Stenen schuur (afm. ca. 3,80 x 2,30) voorzien van een keukenblok en elektra.


Bijzonderheden
De Weidemolen heeft een rustige en kindvriendelijke ligging in de populaire Molenbuurt. Veel praktische voorzieningen vind je hiervandaan op korte afstand, evenals het mooie poldergebied.

ALGEMEEN
Bouwjaar: 1981
Verwarming: Remeha Calenta 2009 CV-ketel
Warmwatervoorziening: Remeha Calenta 2009 CV-ketel
Glas: Dubbele beglazing
Kozijnen: Houten kozijnen
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 185.000,- k.k.
Status verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning woonhuis
Soort woonhuis eengezinswoning
Type woonhuis tussenwoning
Aantal woonlagen 3
Bouwvorm bestaande bouw
Voorzieningen glasvezel kabel

Energie

Energielabel C
Verwarming c.v.-ketel
Warm water c.v.-ketel
C.V.-ketel gas gestookte combi-ketel uit 2009 van Remeha Calenta, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 70 m²
Perceeloppervlakte 92 m²
Inhoud 268 m³
Inpandigeruimte oppervlakte 2 m²

Indeling

Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 3

Buitenruimte

Ligging in woonwijk
Tuin Achtertuin met een oppervlakte van 10 m²

Bergruimte

Schuur/berging aangebouwd steen

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object