€ 375.000,- k.k.

Vondelweg 150

Rotterdam

Omschrijving

** Inschrijfprocedure: Middels een inschrijving zal besloten worden met welke partij een overeenstemming bereikt wordt. Mocht je een bod willen uitbrengen, kan je dit doen tot maandag 25 maart 2024 13:00 uur. Het recht van gunning is voorbehouden aan verkoper. **

Hip en eigentijds! Bekijk deze geweldige dubbele bovenwoning met twee slaapkamers en twee balkons, afgewerkt met een scherp oog voor stijl. De open keuken met een moderne uitstraling, stijlvolle badkamer, en helder verlichte vertrekken zullen ongetwijfeld indruk op je maken. Gelegen op een ideale locatie voor de stedeling, biedt deze woning alles wat je hart begeert. Mis deze unieke kans niet!

Word jij blij van het stadsleven en heb jij altijd al dichtbij de binnenstad willen wonen? Dan is dit perfect! Rubroek is een buurt waar het stadsleven en de rust met elkaar afgewisseld worden. Het grenst direct aan het centrum en wordt omringd door water van o.a. De Rotte. Alle stadsgemakken liggen op steenworp afstand zoals supermarkten, avondwinkels, het openbaar vervoer (tram en metro) en de uitvalswegen (A13 en A20). Diverse horecagelegenheden bevinden zich binnen handbereik en kan je o.a. het Industriegebouw aan de Goudsesingel bezoeken voor leuke hotspots. Ook de Oude Haven, de Meent en de Markthal zijn makkelijk bereikbaar en hebben een ruim aanbod aan diverse restaurants, barretjes en terrassen. De modeliefhebbers kunnen hun geluk niet op door de diversiteit aan winkels of ontdek diverse musea en/of theatervoorstellingen. Ondanks dat de woning midden in het centrum ligt, is de natuur dichtbij. Zo ben je binnen 10 minuten fietsen bij het Kralingse Bos en Plas. Je vindt hier dus ontspanning én de mogelijkheid om stadse- en culturele activiteiten te ondernemen. Choose it the way you like!

Indeling
Begane grond:
Gesloten portiek met bellentableau, videofooninstallatie, brievenbussen en trappenhuis.

Derde etage:
Vanuit de L-vormige hal is o.a. het stijlvolle leefgedeelte te bereiken, dat tot strak in de puntjes is afgewerkt. Dit zie je terug aan de gestuukte wanden/plafonds, inbouwspots en mooie laminaatvloer. Picture perfect! Daarnaast geeft de hoekligging een extra ruimtelijk gevoel met veel natuurlijk licht. Door de fijne open indeling kun je het helemaal naar eigen wens inrichten en is er genoeg ruimte voor een zit- en eethoek. Om blij van te worden, toch? Hier vanuit is het eerste balkon aan de straatzijde toegankelijk. Aan de andere zijde is de nette open keuken gesitueerd en is uitgerust met een inductiekookplaat, afzuigkap, oven, koelkast, vriezer en vaatwasser. Verder is er in de living een vaste kast te vinden.
Terug in de hal is het separate toilet met fonteintje, de meterkast en de trap naar boven te vinden.

Vierde etage (top-etage):
De overloop heeft toegang tot alle vertrekken op deze verdieping. De royale hoofdslaapkamer met luxe hotel-gevoel (ca. 18 m2) is gelegen aan de straatzijde en beschikt over een dakraam. De tweede slaapkamer (ca. 10 m2) wordt thans gebruikt als kledingkamer, maar kun je ook goed indelen als werkkamer of logeerkamer. Tussen de twee slaapkamers in, is de badkamer te vinden. Deze heeft een luxe uitstraling en beschikt over een grote inloopdouche met rainshower, wastafel met meubel, spiegelverwarming, handdoekradiator en inbouwspots. Aan de achterzijde is het tweede balkon gelegen. Door de beschutte ligging is dit de perfecte plek om tot rust te komen onder het genot van jou favoriete drankje! De cv-opstelling en een vaste kast met aansluiting voor de wasmachine en droger zijn op de overloop gesitueerd.
De gehele verdieping is voorzien van een mooie laminaatvloer.

Berging:
Bij de woning hoort een berging van ca. 7 m2 gelegen op de begane grond.

Afmetingen
Voor de afmetingen en indeling zie onze gedetailleerde plattegrond.

Bijzonderheden
• Bouwjaar: 1982
• Energielabel: B
• Woonoppervlakte circa 84 m2
• Inhoud circa 272 m3
• Gelegen op erfpachtgrond tot 11-12-2079 waarvan de canon is afgekocht tot 11-12-2053
• Verwarming en warm water middels cv-ketel (2011)
• Volledig voorzien van dubbele beglazing
• Goed functionerende, actieve Vereniging van Eigenaars; bijdrage € 160,12 per maand
• Buitenzijde geschilderd in 2020
• In de koopovereenkomst wordt een ouderdomsclausule opgenomen
• In de directe omgeving zijn alle dagelijkse voorzieningen te vinden, zoals openbaar vervoer, winkels, horeca, goede verbinding tot uitvalswegen en recreatiemogelijkheden
• Oplevering in overleg.

Wij nodigen je van harte uit om dit appartement in Rotterdam met eigen ogen te bewonderen.
Bel voor een vrijblijvende afspraak. We geven graag de mogelijkheden door!

De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 375.000,- k.k.
Status onder bod
Aanvaarding in overleg
VVE checklist niet aanwezig

Bouw

Soort woning appartement
Soort appartement galerijflat
Aantal woonlagen 2
Woonlaag 4
Kwaliteit normaal
Bouwvorm bestaande bouw
Open portiek nee
Huidige bestemming woonruimte

Energie

Energielabel B
Verwarming c.v.-ketel
Warm water c.v.-ketel

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 84 m²

Indeling

Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2

Buitenruimte

Ligging in centrum

Bergruimte

Parkeergelegenheid openbaar parkeren en parkeervergunningen
Schuur/berging inpandig

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object