verkocht onder voorbehoud

Vlashof 18

Alblasserdam

Omschrijving

Prachtige vrijstaande woning gelegen aan het vaarwater! Welkom bij deze geweldige (geschakelde) vrijstaande woning uit 2022 die gebouwd is met oog voor kwaliteit en luxe. Deze woning is tot in de puntjes geïsoleerd, heeft een warmtepomp en ruim twintig zonnepanelen, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over de energiezuinigheid. Niet alleen dat, maar de ligging aan het vaarwater met je eigen bootje is een echte droom die uitkomt. En met vijf dakkapellen en zes (slaap)kamers aan ruimte geen gebrek! Vanaf het moment dat je binnenkomt aan de zijkant van de woning, word je verwelkomd door een ruime hal met een open trap die meteen in het oog springt. De strakke afwerking met lichte wanden en zwarte deuren geeft een moderne uitstraling. In de mega grote L-vormige woonkamer geniet je van luxe en comfort, met veel natuurlijk licht dat binnenvalt door de grote ramen. Een speelse erker aan de zijkant voegt karakter toe aan de ruimte, terwijl luxe inbouwspots zorgen voor de juiste sfeer. De open keuken aan de achterzijde van de woning is een ware parel voor kookliefhebbers. Met een prachtig kookeiland, een betonlook blad, Quooker en een inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiger, is deze keuken een absolute eyecatcher. De keuken is voorzien van alle gemakken en beschikt over veel kastruimte. Via de openslaande deuren vanuit de keuken bereik je de tuin, terwijl je vanuit het eetgedeelte toegang hebt tot de bijkeuken en garage. Op de eerste verdieping bevindt zich een grote overloop in L-vorm die leidt naar de strakke badkamer met moderne tegels en een ruime inloopdouche. Er zijn twee ruime slaapkamers met veel lichtinval en een inloopkast waar elke modeliefhebber naar op zoek is. De tweede verdieping biedt nog meer ruimte, met een overloop die toegang geeft tot drie slaapkamers, waarvan één perfect is als babykamer of kantoor. De tuin rondom de woning is strak aangelegd en je geniet er van veel privacy. Je bootje leg je gemakkelijk aan de steiger, aan de zijkant van de woning, waarvandaan je zo naar de Alblas, Kinderdijk en bijvoorbeeld Bleskensgraaf kunt varen. De schuur is deels ingericht als chillruimte, waar je heerlijk kunt ontspannen bij de haard. De grote en hoge garage is opgedeeld in twee delen voor extra gemak en opslagruimte. Deze prachtige woning, met zijn toplocatie aan het water, ruime indeling en luxe afwerking, is een unieke kans die je niet wilt missen. Neem snel contact op voor meer informatie en ontdek hoe jij binnenkort in dit droomhuis kunt wonen!


Indeling
Entree: Aan de zijkant van de woning kom je de woning binnen in een ruime hal. De open trap is echt een blikvanger! Er is ruimte genoeg en ook een grote kapstok kun je hier zeker kwijt. De ruimte is afgewerkt met mooie grote grijze tegels, mooie lichte en strak gestuukte wanden en een gestuukt plafond. De hal geeft toegang tot de meterkast, toiletruimte, woonkamer en trapopgang naar de eerste verdieping.

Meterkast: Zeer uitgebreide meterkast met 15 elektrische groepen, 3 x een aardlekschakelaar en een dubbele hoofdaardlekschakelaar. Ook is er krachtstroom en een aparte groep voor de zonnepanelen aanwezig.

Toilet: Strak afgewerkte toiletruimte met hoogwaardig Grohe materiaal. De toiletruimte is deels betegeld en voorzien van een zwevend closet, wastafel en mechanische ventilatie.

Woonkamer: Royale L-vormige woonkamer met een luxe uitstraling. Heerlijk wonen doe je hier met rondom zicht door de grote ramen. De speelse erker en de inbouwspots geven extra sfeer. Alles is nog heel nieuw en strak afgewerkt. Aan de voorzijde van de woning is voldoende ruimte om een grote zithoek te creëren. In het midden van de kamer plaats je je eethoek, met zicht op de achtertuin. De grote keuken is gesitueerd aan de achterzijde van de woning. De gehele begane grond is afgewerkt met een PVC-vloer, gestuukte wanden en een gestuukt plafond.

Keuken: De prachtige luxe keuken met zijn grote kookeiland is de absolute blikvanger! De open keuken is mooi zwart en heeft een gaaf betonlook aanrechtblad. Door de lichtstraat in het dak geniet de keuken van veel natuurlijk licht. De keuken is uiteraard voorzien van alle gemakken, zoals een oven/magnetron combinatie, inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiger, koelkast, Quooker en een vaatwasser. Ook beschikt de keuken over veel werk- en kastruimte en een airco unit voor warme en koude lucht toevoer. Vanuit de keuken wordt er middels mooie openslaande deuren toegang geboden tot de achtertuin.

Bijkeuken: Nette ruime bijkeuken voorzien van een wasmachine- en drogeraansluiting. Er is tevens voldoende ruimte voor een extra koel-vriescombinatie. Ook de gehele verwarming/ventilatie installatie en de omvormer van de zonnepanelen is hier gesitueerd.


Eerste verdieping
Overloop: Grote overloop in een L-vorm geeft toegang tot de toiletruimte, badkamer, twee slaapkamers en een inloopkast. De open zwarte trap is hier wederom de blikvanger. De gehele verdieping is afgewerkt met een PVC-vloer, gestuukte wanden en een gestuukt plafond.

Slaapkamer 1: Grote slaapkamer met veel lichtinval, gelegen aan de achterzijde van de woning. De kamer heeft zowel aan de zijkant als achterzijde grote ramen met leuk uitzicht over de wijk en de Oude Torenbrug. De kamer is keurig afgewerkt.

Slaapkamer 2: Royale slaapkamer gelegen over de gehele breedte van de woning. Echt een ruime kamer waar je met gemak een groot bed en wat andere meubels kunt plaatsen. Deze slaapkamer is eventueel te splitsen in twee slaapkamers. De kamer heeft tevens veel lichtinval. De slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning. Foto’s van deze slaapkamer zijn niet beschikbaar.

Inloopkast: Geweldige inloopkast voorzien van luxe inbouwkasten op maat. Echt een fijne ruimte waar je gegarandeerd je kleding kwijt kunt. De kamer is gelegen aan de zijkant van de woning.

Badkamer: Luxe afgewerkte badkamer met moderne tegels. De badkamer is deels betegeld en voorzien van een design radiator, dubbele wastafel, grote inloopdouche, heerlijke vloerverwarming en mechanische ventilatie. Heerlijk om hier jezelf op te frissen.

Toilet: Strak afgewerkte toiletruimte met hoogwaardig Grohe materiaal. De toiletruimte is deels betegeld en voorzien van een zwevend closet, wastafel en mechanische ventilatie.


Tweede verdieping
Overloop: Ruime overloop met een prachtige zwarte open trap. De overloop geeft toegang tot drie slaapkamers. De gehele verdieping is afgewerkt met een zeilvloer, gestuukte wanden en een gestuukt plafond.

Slaapkamer 3: Grote slaapkamer gelegen aan de achterzijde van de woning. De kamer is aan beide zijden voorzien van een dakkapel waardoor je profiteert van veel ruimte en daglicht. Richt jij dit in als slaapkamer of eigen gym aan huis? Indien gewenst kan hier een tweede badkamer worden gerealiseerd!

Slaapkamer 4: Ruime slaapkamer gelegen aan de voorzijde van de woning. Echt een gave kamer met aan beide zijden een dakkapel. Ruimte, licht en uitzicht! Hier heb je mooi zicht over de wijk en de Oude Torenbrug.

Slaapkamer 5/multifunctionele ruimte: Kleine (slaap)kamer prima geschikt als babykamer of kantoortje aan huis. De ruimte is lekker licht door de dakkapel en je hebt er leuk uitzicht over de mooie woonwijk en de Oude Torenbrug. De kamer is gelegen aan de zijkant van de woning.


Tuin
Voortuin: Mooi aangelegde voortuin (afm. ca. 4.50 x 6.50) met een grote oprit waar wel vier auto’s op geparkeerd kunnen worden. De tuin is aangelegd met sierbestrating, grind en leuke beplanting. Aan de zijkant beschik je over een steiger met aanlegplaats voor een bootje. Geweldig toch?! In je bootje stappen en zo naar de Alblas varen. Laat de zomerdagen maar komen. De tuin is gelegen op het noordoosten.

Achtertuin: Ruime tuin achter (afm. ca. 6.50 x 15.50) en naast (afm. ca. 17.50 x 6.00) de woning, gelegen op het zonnige zuidwesten. De tuin is voorzien van sierbestrating, tuinborders, een groot terras en een houtopslag. Ook is er een praktische ombouw voor de containers geplaatst. In de tuin ervaar je veel privacy, zonder inkijk van buitenaf. Recent is er een nette schutting geplaatst met grote poort met een dubbele deur.

Schuur: Ruime schuur/tuinhuis welke bestaat uit twee delen. Het grootste deel (afm. ca. 3.00 x 4.55) is ingericht als chillruimte. Heerlijk om hier te relaxen dicht bij de houtkachel. Het andere deel (afm. ca. 3.00 x 2.07) is handig als opslagruimte voor je tuinspullen. De schuur is vrijstaand en voorzien van elektra.

Garage: Grote en hoge garage welke opgedeeld is in twee ruimtes. Aan de voorzijde heb je een soort verlengde van de bijkeuken, handig om wat stellingkasten te plaatsen voor extra opbergruimte. Het andere gedeelte is voornamelijk ingericht als technische ruimte met diverse installaties. De garage is tevens voorzien van elektra.


Bijzonderheden
De Vlashof is prettig gelegen in een fijne wijk dichtbij scholen, het sportpark, winkels en vlakbij de rivier ‘De Alblas’. Je woont hier heerlijk rustig en toch zijn de uitvalswegen ook snel te bereiken. Dichtbij vind je het park ‘Waterhoven’, een leuke speeltuin en kan je een stukje wandelen.

ALGEMEEN
Bouwjaar: 2022
Verwarming: Elektrische verwarming, vloerverwarming gedeeltelijk en warmtepomp Nilan
Warmwatervoorziening: Elektrische boiler Daikin
Glas: Dubbele beglazing (HR+++)
Kozijnen: Houten kozijnen
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 895.000,- k.k.
Status verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning woonhuis
Soort woonhuis eengezinswoning
Type woonhuis vrijstaande woning
Aantal woonlagen 3
Kwaliteit normaal
Bouwvorm bestaande bouw
Bouwperiode 2011-
Dak zadeldak
Keurmerken energie Prestatie Advies en huisgarantie
Voorzieningen mechanische ventilatie, airconditioning, zonnecollectoren en glasvezel kabel

Energie

Energielabel A
Verwarming airconditioning, vloerverwarming gedeeltelijk, elektrische verwarming en warmtepomp

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 171 m²
Perceeloppervlakte 388 m²
Inhoud 677 m³
Inpandigeruimte oppervlakte 18 m²

Indeling

Aantal kamers 6
Aantal slaapkamers 5

Buitenruimte

Ligging aan water, in centrum, in woonwijk en aan vaarwater

Bergruimte

Garage aangebouwde stenen garage
Schuur/berging vrijstaand hout

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object