€ 357.500,- k.k.

Veerweg 5A

Kapelle

Omschrijving

Welkom in deze twee-onder-een-kapwoning, gelegen in een rustige wijk aan een doodlopende straat. Gebouwd in 1985, biedt deze woning een comfortabele leefruimte met 3 slaapkamers op de eerste verdieping en nog eens 1 op de tweede verdieping, een eigen oprit met garage en een fijne tuin met een ontspannende sauna.

De woning staat in Kapelle. Het dorp is door de jaren heen flink gegroeid en zo ook in het aanbod van sport, onderwijs en kerk. Daarnaast is er een bibliotheek en dorpshuis aanwezig. Buitenom Kapelle kunt u lekker wandelen door het Kapelse bos of rijdt u met de fiets zo de polder in richting bijvoorbeeld Wemeldinge.
Kapelle is gemakkelijk bereikbaar zowel via N-wegen, de snelweg en het openbaar vervoer.

Bekijk de meest uitgebreide presentatie van deze woning op de website van Neeskens Makelaars. Hier bekijkt u o.a. de digitale bezichtiging aan de hand van onze uitgebreide 360 graden Matterport tour en vraagt u eenvoudig een brochure of bezichtiging aan.

We zetten enkele kenmerken voor u op een rij:
- Twee onder een kap woning
- Eigen oprit en garage
- 3 Slaapkamers op de eerste verdieping
- 4e Slaapkamer op de tweede verdieping
- Aanbouw met lichtkoepel
- Hardhouten kozijnen allemaal onlangs geschilderd
- Blokhut met sauna/infrarood/douche/stoomcabine
- Gelegen in een doodlopende straat in een rustige wijk

Indeling
Stap binnen in de hal aan de zijkant van de woning. Hier vindt u de trap naar de eerste verdieping, de meterkast, het toilet en de toegang tot de gezellige woonkamer. Het zitgedeelte strekt zich uit over de volledige breedte aan de voorzijde van de woning en heeft een knusse gashaard.

In het hart van de woning bevindt zich de eethoek, grenzend aan de open keuken met inbouwapparatuur. De aanbouw achter de eethoek biedt een extra veelzijdige ruimte, ideaal voor diverse doeleinden. Via de keuken bereikt u de bijkeuken met witgoedaansluitingen en toegang tot de achtertuin en de garage.

Op de eerste verdieping vindt u drie comfortabele slaapkamers, waarvan de ouderslaapkamer aan de voorzijde van de woning is gelegen. De moderne badkamer is voorzien van een ligbad, wastafelmeubel, aparte douche en toilet. Via een vaste trap bereikt u de tweede verdieping, waar een vierde slaapkamer is gesitueerd. Deze verdieping is omringd door handige opbergschotten waar u veel spullen in kwijt kunt.

Tuin
De tuin is aangelegd met bestrating en biedt voldoende ruimte voor een ontspannen loungeset. Een hoogtepunt van de tuin is de blokhut met sauna, infraroodcabine en douche/stoomcabine, perfect om even helemaal tot rust te komen na een drukke dag. De garage, ook bereikbaar van binnenuit, biedt ruimte voor één auto en opbergruimte.

Kortom, deze woning biedt een ideale combinatie van comfort, functionaliteit en ontspanning, en wacht op zijn nieuwe eigenaar om van alle gemakken te genieten.

Voor een complete impressie van de indeling kunt u de plattegronden raadplegen. Samen met de foto's en bovenstaande headlines heeft u een goede totaalimpressie van deze woning.

Overig
De informatie op deze pagina is door ons zorgvuldig samengesteld. Echter staan wij niet in voor aansprakelijkheid inzake onjuistheden en of niet volledige informatie. Voor uitgebreide informatie over de isolatie verwijzen wij u naar het energielabel en de vragenlijst.

Neeskens Makelaars meet de woningen in volgens de laatste NEN-normen (NEN2580). Verschillen in de meetuitkomsten zijn niet volledig uit te sluiten door afrondingen, interpretatieverschillen of beperkingen tijdens het uitvoeren van de inmeting.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 357.500,- k.k.
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning woonhuis
Soort woonhuis eengezinswoning
Type woonhuis 2-onder-1-kapwoning
Aantal woonlagen 3
Bouwvorm bestaande bouw
Huidige bestemming woonruimte
Dak zadeldak
Voorzieningen dakraam en tv kabel

Energie

Energielabel C
Verwarming c.v.-ketel
Warm water c.v.-ketel
C.V.-ketel gas gestookte combi-ketel uit 2007 van Bosch, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 119 m²
Perceeloppervlakte 225 m²
Inhoud 424 m³
Inpandigeruimte oppervlakte 19 m²

Indeling

Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4

Buitenruimte

Tuin Achtertuin met een oppervlakte van 66 m² en is gelegen op het noordoosten

Bergruimte

Garage aangebouwde stenen garage

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object