€ 275.000,- k.k.

Van Vollenhovenstraat 21

Hulst

Omschrijving

Rustig gelegen, ruime twee-kapper met garage en tuin. Sanitair en keuken zijn recentelijk vernieuwd.


Indeling
Entree aan de voorzijde van de woning. Hal met vernieuwde meterkast en toiletruimte met hangtoilet en fonteintje. Aansluitend komt men in de nachthal met trap naar de verdieping. Vervolgens komt men in de leefruimte. De muur tussen woonkamer en keuken is volledig verwijderd zodat één grote ruimte is ontstaan. Door de vele, grote raampartijen komt er lekker veel daglicht binnen. De vloer in de woonkamer is uitgevoerd in laminaat. De keukenvloer is betegeld met een donkergrijze tegel, deze ligt tevens in de hal, toiletruimte en badkamer. Het witte blok in L-vorm beschikt qua apparatuur over een koelkast met vriesvakje, vaatwasser, oven, 4-pitsgasfornuis met afzuigkap en gootsteen. Ter hoogte van de keuken zijn twee openslaande tuindeuren naar de achtergelegen tuin.

Eerste verdieping
Op de verdieping zijn drie slaapkamers van respectievelijk 9m2 , 12m2, 12m2 allen voorzien laminaat op de vloeren. De slaapkamer aan de voorzijde beschikt over een wastafel. De badkamer aan de voorzijde is recentelijk, smaakvol vernieuwd. Er is een ruime inloopdouche, tweede toilet en wastafel met daarboven een spiegel en planchet.

Tweede verdieping
Via een vaste trap is de tweede verdieping bereikbaar. Op de voorzolder is de aansluiting voor de wasmachine voorzien, verder hangt hier de cv-combiketel (Nefit) en is er nog meer dan voldoende opbergruimte. Verder is er op deze verdieping nog een ruime vierde slaapkamer.


Tuin
De beschutte achtertuin beschikt over een groot terras direct aan de achterzijde van de woning, hier zit eind van de middag en in de avond de zon. Links naast de woning staat de garage, deze is 8 meter diep en mag dus met recht ruim worden genoemd. Voor de garage ligt de oprit om te kunnen parkeren op eigen terrein.


Bijzonderheden
De woning is netjes onderhouden en eigenlijk instapklaar. Rondom zijn de kozijnen deels van hardhout en deels van aluminium met grotendeels enkele beglazing. Een nette woning op rustige en kindvriendelijke woonlocatie in de gewilde Dullaertbuurt.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 275.000,- k.k.
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning woonhuis
Soort woonhuis eengezinswoning
Type woonhuis 2-onder-1-kapwoning
Aantal woonlagen 3
Bouwvorm bestaande bouw

Energie

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 118 m²
Perceeloppervlakte 217 m²
Inhoud 370 m³

Indeling

Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4

Buitenruimte

Ligging in woonwijk

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object