€ 375.000,- k.k.

Van Houtenstraat 17b

Rotterdam

Omschrijving

** Inschrijfprocedure: Middels een inschrijving zal besloten worden met welke partij een overeenstemming bereikt wordt. Mocht je een bod willen uitbrengen, kan je dit doen tot woensdag 1 mei 2024 11:00 uur. Het recht van gunning is voorbehouden aan verkoper. **

Droom appartement alert! Zo’n keurig verzorgd appartement als dit vind je niet zomaar. Met twee slaapkamers, een royale living, een nette badkamer, een moderne keuken, en een zonnig balkon op het westen, is dit de perfecte plek om voluit van het echte stadsleven te genieten. Ben jij klaar om je leven een upgrade te geven? Dit wil je toch niet missen!
 
De populaire jaren ’30 buurt Blijdorp is zeer centraal gelegen en staat garant voor plezierig wonen. Hier wonen betekent groen en rust om je heen gecombineerd met alle dagelijkse voorzieningen in de nabije omgeving. Denk hierbij aan supermarkten, speciaalzaken, restaurants, cafés, scholen en sportfaciliteiten. In de buurt bevindt zich het bekende Vroesenpark, de (tweede) favoriete achtertuin van menig Rotterdammer. Zodra de zon schijnt, verandert dit stadspark in een ‘hangout spot’ en heerst er een erg gezellige vibe. Plus: barbecueën mag gewoon én er vinden regelmatig leuke (food)events plaats. Sportievelingen kunnen zich uitleven in het Roel Langerakpark op de vrij toegankelijke atletiekbaan of discgolf court. Of ontdek de wandelpromenade richting de dierentuin waarbij je tegelijkertijd kunt genieten van een gezellig dagje uit in Diergaarde Blijdorp. Het naastgelegen Oude Noorden en de Provenierswijk zijn ook zeker een bezoekje waard. Hier vind je tevens veel op het gebied van food, fashion & design. Aan gezelligheid geen gebrek! Daarnaast bereik je binnen no time het bruisende stadscentrum (10 minuten fietsen), openbaar vervoer (o.a. Centraal Station op een loopafstand van 10 minuten en metrostation Blijdorp te voet bereikbaar in circa 3 minuten) en de uitvalswegen (A13 en A20). Ervaar het hier allemaal!

Indeling
Begane grond:
Via een open portiek kom je met een trapopgang op de eerste verdieping waar de entree van de woning zich bevindt.
 
Eerste verdieping:
Je komt de woning binnen in de hal, vanuit hier heb je toegang tot alle vertrekken. De woonkamer en eetkamer zijn gescheiden van elkaar door sfeervolle en suite deuren. Het natuurlijke licht komt je werkelijk tegemoet, dit komt door de grote raampartijen in beide kamers. Vanuit de eetkamer heb je direct toegang tot de moderne open keuken welke is voorzien van, een koelkast, vriezer, (combi)oven, inductiekookplaat, afzuigkap en een vaatwasser. Vanuit de eetkamer en keuken heb je doormiddel van openslaande deuren toegang tot het heerlijke zonnige balkon (ca. 3m²) welke gelegen is op het westen! Er ligt een keurige onderhoudsarme en stootvaste pvc vloer door de gehele woning en de strakke muren zijn in 2019 allemaal gerenoveerd. Het appartement heeft twee slaapkamers, waarvan er één voorzien is van de wasmachine aansluiting. Er bevindt zich nog een separaat toilet met fonteintje en een keurige badkamer. De badkamer heeft een inloopdouche en wastafel met meubel.


Afmetingen
Voor de afmetingen en indeling zie onze gedetailleerde plattegrond.
 
Bijzonderheden
• Bouwjaar: 1936
• Woonoppervlakte circa 68 m2
• Inhoud circa 224 m3
• Eigen grond
• Beschermd stadsgezicht
• Verwarming en warm water middels cv-ketel (2019)
• Volledig voorzien van dubbele beglazing HR++ (m.u.v. van het glas in lood boven de voordeur)
• Goed functionerende, actieve Vereniging van Eigenaars; bijdrage circa €105,- per maand
• In de koopovereenkomst wordt een niet-bewonersclausule opgenomen
• In de koopovereenkomst wordt een ouderdomsclausule opgenomen
• In de directe omgeving zijn alle dagelijkse voorzieningen te vinden, zoals openbaar vervoer, winkels, horeca, goede verbinding tot uitvalswegen en recreatiemogelijkheden
• Oplevering in overleg.

Wij nodigen je van harte uit om dit appartement in Rotterdam met eigen ogen te bewonderen.
 
Bel voor een vrijblijvende afspraak. We geven graag de mogelijkheden door!
 
De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 375.000,- k.k.
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg
VVE checklist niet aanwezig

Bouw

Soort woning appartement
Soort appartement bovenwoning
Aantal woonlagen 1
Woonlaag 2
Bouwvorm bestaande bouw
Open portiek nee
Huidige bestemming woonruimte

Energie

Energielabel C
Verwarming c.v.-ketel
Warm water c.v.-ketel

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 68 m²

Indeling

Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 2

Buitenruimte

Ligging in woonwijk

Bergruimte

Parkeergelegenheid betaald parkeren en parkeervergunningen
Schuur/berging inpandig

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object