van Heemstralaan 43 5

Baarn

Omschrijving

Comfortabel appartement van in totaal ca. 142 m² inclusief terras van ca. 24 m², gelegen op eerste en tweede etage van de noordwest vleugel.

Impressie van de indeling:
Entree vanuit de centrale hal. Eerste etage: ruime woonkamer met openslaande deuren naar het balkon. Open keuken, bijkeuken, halmet toilet en interne lift naar de tweede etage. Tweede etage: twee slaapkamers, twee badkamers en technische ruimte. Het geheel isvoorzien van vloerverwarming, all-electric warmtepomp en zonnepanelen.

Koopsom € 975.000 v.o.n.

Project HUBERTUSHOF BAARN - zes villa appartementen van uitzonderlijke klasse
De stille schoonheid van het oeroude bosgebied ten oosten van Baarn is in de loop der eeuwen niet onopgemerkt gebleven.Welgestelde lieden uit Amsterdam en Utrecht stichtten er in de zeventiende eeuw prachtige landgoederen. De grandeur van ditgebiedt vindt u straks terug in uw eigen achtertuin. Project Hubertushof, aangenaam! Een prachtige groene locatie aan de rand van Baarn. Letterlijk op steenworpafstand van Kasteel Groenveld en het bij behorende parkbos.

"Wonen in een Meesterwerk, het summum in woongenot"
Hubertushof heeft een tijdloos-monumentale uitstraling, doordachte architectuur met historisch besef. Het is ontworpen met respectvoor de verhoudingen volgens de reeks van Fibonacci, verhoudingen die in de natuur veel terugkomen. Het fraaie gebouw wordt traditioneel en ambachtelijk gebouwd met enkel gebruik van de allerbeste materialen en biedt alle technologische mogelijkheden van nu. Het terrein van Hubertushof is licht glooiend met eeuwenoude bomen. De door een landschapsarchitect ontworpen stinsentuin wordt geheel aangelegd en zal een prachtig ensemble vormen met de naastgelegen tuin van buitenplaats "Berg en Dal".
De villa bestaat uit twee delen, gescheiden door een monumentale centrale hal. Onder de villa bevindt zich het souterrain met de afgesloten parkeergarage. In de appartementen ligt het afwerkingsniveau uitzonderlijk hoog. Alle appartementen zijn goed geïsoleerd en voorzien van de meest duurzame energietechniek (warmtepomp & zonnepanelen). De appartementen zijn allemaal uniek, ze variëren in woonoppervlak, buitenruimte en zijn geheel gelijkvloers of hebben een interne trap (privelift optioneel). Daarnaast worden de woningen voorzien van moderne comfort verhogende domotica en beveiliging.

Omgeving
Baarn als buitenkans
Baarn ligt op de overgang van de Utrechtse Heuvelrug naar de lagere gelegen Eemvallei. Dat levert een bijzonder afwisselendeomgeving op: in het zuiden en westen bos- en weidegronden, de Eem in het Oosten (met een uitstekende vaarverbinding naarhet IJsselmeer en de Randmeren) en het groene polderlandschap rondom Eemdijk in het Noorden. Aan de vele historischelandgoederen in de omgeving dankt het bosgebied bij Baarn zijn prachtige structuur van lanen, paden en waterpartijen.

Tegenwoordig is Baarn nog altijd een oogstrelend groen dorp. Het karakter wordt voor een groot deel bepaald door devillawijken uit het eind van de negentiende en het begin van de twintigste eeuw. Aan het rijke verleden dankt het dorpbovendien zijn aantrekkelijke dorpskern, het grote aantal exclusieve winkels en uitstekend horeca aanbod. Ook op cultureel isBaarn een levendig dorp, met veel kleinschalige evenementen op het gebied van muziek, theater en film. Vanuit Baarnuitstekende weg verbindingen naar Amsterdam, Schiphol, Utrecht, Amersfoort en er is een NS Station.
Disclaimer
De teksten, maten en artist impressions zijn bedoeld om een globale sfeerimpressie te geven van het project en hebben nadrukkelijk een indicatief karakter. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend.Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten en het schriftelijkheidsvereiste wordt van toepassing verklaard.

Enthousiast geworden?
Dat kunnen wij ons voorstellen. Project Hubertushof is exclusief, kleinschalig en bijzonder aantrekkelijk. Graag vertellen wij u er meer over.

+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs € 975.000,- v.o.n.
Status beschikbaar
Aanvaarding

Bouw

Soort woning Appartement
Soort Appartement Flat_Building
Type Appartement Portiekflat
Aantal woonlagen 3
Bouwvorm bestaande bouw

Energie

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 142 m²

Indeling

Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2

Bergruimte

Garage parkeerkelder
Parkeergelegenheid 1

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object