€ 475.000,- k.k.

Tuinweg 40

Zuid-Beijerland

Omschrijving

Aan een rustige laan ligt deze vrijstaande woning met garage op een perceel eigen grond van 384m2. De woning beschikt over een ruime woonkamer, 1 slaapkamer met badkamer op de begane grond en 3 slaapkamers op de eerste verdieping.

Zuid-Beijerland is een gezellig dorp in de Hoeksche Waard met vele voorzieningen zoals scholen, winkels, gezellige terrassen en meerdere sportverenigingen. Op korte afstand vindt u tevens het recreatiegebied de Hitserse Kade, eiland Tiengemeten en het Zuid-Beijerlandse bos.

Indeling
Begane grond: Entree/hal met meterkast, toilet en de toegang tot de garage. Vanuit de hal komt u in de woonkamer met gezellige open haard en vide. Mede door de vide alsmede door de grote raampartijen aan de voor- en achterzijde is de woonkamer erg licht en doet deze extra ruim aan.
In de woonkamer vindt u de trapopgang naar de eerste verdieping. De openhaard zorgt voor een tweedeling van de woonkamer, met aan de voorzijde het woongedeelte en aan de achterzijde de eetkamer met keuken. De achtergevel is voorzien van een schuifpui, welke toegang biedt tot de achtertuin.
De open keuken is geplaatst in een U-opstelling en beschikt over een dubbele gootsteen, oven en ingebouwde koel-/vriescombinatie.

Via een deur in het eetgedeelte is een werk-/slaapkamer te bereiken. Deze kamer grenst aan de badkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad, wastafel en douchecabine. Vanuit hier is het separate toilet te bereiken.

1e verdieping: Overloop met vide, 3 slaapkamers en de toiletruimte met wastafel.
De 1e slaapkamer is voorzien van een dakraam en heeft een afmeting van ca. 4.00m x 3,74m. De 2e slaapkamer heeft een grootte van ca. 4.00m x 3.64m. Ook hier is een dakraam aanwezig. Vanuit de 2e slaapkamer heeft u toegang tot de 3e slaapkamer met wederom een dakraam. In deze kamer is een ruimte aanwezig met de opstelling van de CV-ketel. De afmeting van deze kamer is ca. 3.37m x 2.82m. Achter de knieschotten is voldoende bergruimte aanwezig.

Tuin:
De tuin bevindt zich rondom de woning. Met aan de voorzijde een ruime oprit naar de garage, gras en diverse groene beplanting. De achtertuin is heerlijk beschut door de vele groene struiken en bomen. Het terras is gesitueerd tegen de achtergevel van de woning en is voorzien van sierbestrating. De houten berging is geplaatst in een L-opstelling en is afgewerkt met dakpannen. Ook de garage heeft een ingang vanaf de achtertuin.

Algemeen
Bouwjaar 1977
Inhoud 526m³.
De kozijnen zijn gedeeltelijk uitgevoerd in hout en gedeeltelijk voorzien van dubbel glas
De woning wordt verwarmd middels een cv-ketel. Deze cv-ketel levert ook het warme water in de woning.
Oplevering in overleg.


Bij woningen welke gebouwd zijn voor 1980 zal er een ouderdomsclausule in de koopovereenkomst worden opgenomen. Bij woningen welke gebouwd zijn voor 1993 zal er ook een asbestclausule in de koopovereenkomst worden opgenomen.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 475.000,- k.k.
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning woonhuis
Soort woonhuis eengezinswoning
Type woonhuis vrijstaande woning
Aantal woonlagen 2
Kwaliteit normaal
Bouwvorm bestaande bouw
Huidige bestemming woonruimte
Dak zadeldak
Keurmerken energie Prestatie Advies
Voorzieningen dakraam en schuifpui

Energie

Energielabel D
Verwarming c.v.-ketel
Warm water c.v.-ketel
C.V.-ketel combi-ketel, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 122 m²
Perceeloppervlakte 384 m²
Inhoud 526 m³
Inpandigeruimte oppervlakte 19 m²

Indeling

Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4

Buitenruimte

Ligging aan rustige weg en in woonwijk
Tuin Achtertuin met een oppervlakte van 115 m² en is gelegen op het oosten

Bergruimte

Garage aangebouwde stenen garage
Parkeergelegenheid openbaar parkeren
Schuur/berging vrijstaand hout

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object