€ 795.000,- k.k.

Torenwachter 6

Zeewolde

Omschrijving

Flevopand Makelaars is bijzonder trots u deze, aan openvaarwater gelegen, vrijstaande woning met vrij uitzicht op de Blauwe Diamant aan te mogen bieden.

De woning ligt in aan een doodlopend hofje waardoor u hier heel rustig woont en geen last heeft van doorgaand verkeer. De woning heeft 4 ruime slaapkamers, een ruime badkamer met ligbad met jacuzzi en aparte douche, riante living en vanuit de woning en vanaf het grote vlonderterras heeft u een heerlijke blik op het water. Een woning waar je het gevoel hebt altijd op vakantie te zijn, wie wil dat nou niet!

**Indeling:**

Begane grond:

De woning is gelegen in een autoluwe omgeving met voldoende parkeerruimte voor meerdere auto’s op eigen terrein. De karakteristieke entree baad in een zee van licht door de grote raampartij boven de voordeur. De enorme hoogte geeft een heerlijk ruimtelijk gevoel. Naast de prachtige houten trap vinden we hier ook de meterkast en een toilet. Dan komen we in de riante woonkamer waar je blik gelijk naar de tuin getrokken wordt met het vrije uitzicht op het water.

In de linker vleugel van de woonkamer bevindt zich, iets verhoogd, een ruimte die je op meerdere manieren kunt benutten. Zo zou je hier een werkruimte van kunnen maken door een bureau te plaatsen, of een aparte zithoek om even weg te dromen met een goed boek, maar het zou ook een heerlijke speelhoek voor de kinderen kunnen zijn. Aan de andere kant bevindt zich de eethoek en keuken. Vanuit de eethoek heeft u zicht op een uniek, in de wand ingebouwd, zoetwater aquarium van ruim 1000 liter. De moderne greeploze keuken met soft-close laden is voorzien van inbouwapparatuur zoals een keramische kookplaat van Boretti met een wok unit, RVS afzuigkap, spoelbak, vaatwasser, combi-oven en koel-/vriescombinatie. Naast de keuken ligt een ruime garage met openslaande deuren naar de oprit en daarachter nog een bering waar zich de aansluiting voor de wasmachine bevindt en van waaruit er toegang is tot het aquarium.

De tuin die rondom de woning ligt is via dubbele openslaande deuren vanuit de woonkamer, maar ook vanuit de berging toegankelijk. En wat een heerlijke tuin is dit! Waarbij het bijna 30 meter brede vlonderterras wel de echte eyecatcher is. Aan alle kanten kun je hier genieten van het uitzicht over het water, van een plekje in de zon of juist in de schaduw.

Eerste verdieping:

op de overloop heb je een geweldige blik op de hal beneden en door het grote, hoge raam in de voorgevel en door het daklicht valt veel licht naar binnen. Hier bevinden zich 4 slaapkamers waarvan 1 met toegang tot de in het midden gelegen zeer ruime badkamer met grote raampartijen waardoor je een geweldig uitzicht over het water en de polder hebt. Hier is echt alle comfort aanwezig die je je kunt wensen; een wastafelmeubel met dubbele kraan met daarboven een grote spiegelkast, een riante douche, 2e toilet en als kers op de taart een geweldig ligbad met jacuzzi.

Bergvliering:

Vanuit een van de slaapkamers biedt een luik met vlizotrap toegang tot de bergvliering.

Bijzonderheden:

\* Vrijstaande woning aan het water De Blauwe Diamant

\* Bouwjaar 2009

\* Bijna 700 m3 inhoud

\* 4 slaapkamers

\* Energielabel A

\* Stadsverwarming

Omgeving:

De Polderwijk is een jonge wijk aan de noordwestkant van Zeewolde. Hier kunt u genieten van alle ruimte te midden van water en groen. De wijk bestaat uit een aantal deelgebieden met elk zijn eigen woonsfeer en een diversiteit aan woningtypen. Parkkwartier is een parkachtig woongebied met groene uitlopers naar de Kuierbaan en de Waterlinie.

Karakteristiek voor de Polderwijk in het algemeen en het Parkkwartier in het bijzonder, is de integratie met de omliggende natuur. In het ruim opgezette Parkkwartier gaan groen, water, brede lanen en recreatieve voorzieningen op een schitterende manier samen met fraai vormgegeven huizen in natuurlijke kleuren. Uw boodschappen kunt u “om de hoek” doen bij de “World of Food” supermarkt, maar ook het nabijgelegen centrum van Zeewolde biedt uitgebreide mogelijkheden voor zowel uw dagelijkse boodschappen als gezellig winkelen. Dankzij de centrale ligging en de goede aansluiting op het wegennet, zijn steden als Amersfoort, Hilversum, Almere, Lelystad en Amsterdam goed per auto bereikbaar. Een fijnmazig net van fietsroutes verbindt het Parkkwartier met het centrum van Zeewolde en het Horsterveld. Ook Harderwijk is eenvoudig per fiets bereikbaar, mede dankzij de fiets- en voetpont, niet alleen praktisch, maar ook nog een leuke tocht over het water. Zeewolde biedt goede (bus)verbindingen met het gezellige Harderwijk, Nijkerk en Almere. De dichtstbijzijnde NS-stations zijn te vinden in Harderwijk en Nijkerk.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 795.000,- k.k.
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning woonhuis
Soort woonhuis eengezinswoning
Type woonhuis vrijstaande woning
Aantal woonlagen 2
Bouwvorm bestaande bouw
Bouwperiode 2001-2010
Dak samengesteld dak
Voorzieningen mechanische ventilatie, satellietschotel, jacuzzi, dakraam en glasvezel kabel

Energie

Energielabel A
Verwarming vloerverwarming gedeeltelijk en stadsverwarming

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 175 m²
Perceeloppervlakte 530 m²
Inhoud 698 m³
Inpandigeruimte oppervlakte 17 m²

Indeling

Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4

Buitenruimte

Ligging aan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht en aan vaarwater

Bergruimte

Schuur/berging aangebouwd steen

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object