Thorbeckestraat 121

Alphen Aan Den Rijn

Omschrijving

BIEDEN VANAF € 425.000,= K.K. Prachtig en vrijwel nieuw 3-kamer appartement, ideaal gelegen aan de rand van het gezellige centrum van Alphen aan den Rijn met divers winkelaanbod, horeca en gezellige terrassen aan De Oude Rijn. Daarnaast ligt het perfect onderhouden appartementencomplex direct naast recreatiegebied De Zegersloot, waar u heerlijk kunt wandelen of fietsen en op warme dagen lekker aan het strand kunt recreëren. De uitvalswegen N11 en N207 met aansluiting op de autosnelwegen richting alle grote steden van De Randstad bereikt u in 5 autominuten.

Het keurige en volledig geïsoleerde appartement (energielabel A) is in 2019 opgeleverd en voorzien van spouwmuurisolatie en hybride vloerverwarming.

Deze royale woning (106 m2 woonoppervlak) ligt op de tweede verdieping en beschikt o.a. over een ruime woonkamer, open keuken, badkamer, 2 slaapkamers, balkon en een privé parkeerplaats (nr. 15)op de afsluitbare parkeerruimte behorende bij het appartementencomplex. De mogelijkheid bestaat om er nog een 2e parkeerplaats (nr. 42) bij te kopen (€ 12.500,=).

Indeling

Entree
Het portiek van de flat is mooi afgewerkt. U vindt hier de brievenbussen en het intercomsysteem. Via de trap of met de lift, bereikt u het appartement. De entreehal geeft u toegang tot nagenoeg alle vertrekken in de woning. De hal heeft een prachtige visgraat PVC vloer, die keurig is doorgelegd naar de woonruimte.

Woonruimte met open keuken
Wat direct opvalt bij binnenkomst in de woonruimte, is de mooie lichtinval. De ruimte heeft brede hoge kozijnen en een deur naar het balkon. Er is in deze woonkamer veel plek voor zowel een zit- als eethoek. De open keuken met spoeleiland en bar gedeelte, zorgt voor een sfeervol dynamisch geheel. De keuken beschikt over veel opberg-/ en werkruimte. Bovendien is het voorzien van diverse kwalitatief hoogwaardige inbouwapparatuur, zoals een Bora afzuigkap, combi-oven, koel-/vriescombinatie, kokend waterkraan, vaatwasser, stoomoven en koffiemachine. Op vier van de Miele inbouwapparaten zit nog garantie tot juni 2024.

Slaapkamers
Beide slaapkamers zijn mooi afgewerkt met strakke muren en PVC vloeren in houtprint De twee kamers zijn erg ruim en bieden plek voor een bed, kast en eventuele tafel. De grootste slaapkamer is voorzien van een hoog raam, wat zorgt voor een prachtige lichtinval. Een van de twee kamers zou eventueel ook zeer geschikt kunnen zijn om in te richten als thuiswerkplek, hobbykamer of logeerkamer.

Badkamer, toilet en wasruimte
De badkamer, wasruimte en het toilet zijn allemaal netjes afgewerkt met plavuizen. De badkamer heeft een moderne en eigentijdse uitstraling. De praktische indeling in deze badkamer zorgt voor veel ruimte. U kunt beschikken over een inloopdouche met regendouche, een ligbad en een wastafelmeubel. Het toilet heeft dezelfde moderne afwerking als de badkamer en heeft een eigen ingang via de hal. De wasruimte heeft een aansluiting voor uw witgoed set en beschikt daarnaast over veel handige opbergruimte. Ook vindt u hier de CV installatie.

De buitenruimte
Het balkon heeft een levendig uitzicht met veel groen. Er is op het balkon genoeg plek voor een comfortabele zithoek

De bijzonderheden van de woning: -
- Woonoppervlak 106 m2
- Energielabel A
- Volledig geïsoleerd
- Hybride vloerverwarming
- Hoogwaardige afwerking
- Keuken met luxe inbouwapparatuur
- Privé parkeergelegenheid
- Loopafstand centrum en recreatiegebied en uitvalswegen
- Berging op de begane grond (ca. 5 m2)
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs € 425.000,- k.k.
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning Appartement
Soort Appartement Standaard
Type Appartement Portiekflat
Aantal woonlagen 1
Bouwvorm bestaande bouw

Energie

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 106 m²

Indeling

Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object