€ 620.000,- k.k.

Thorbeckelaan 100

Naarden

Omschrijving

Wilt u wonen in de kindvriendelijke en gewilde woonwijk ‘Het Ministerpark’? Dan moet u deze woning zeker bezichtigen.

Deze royale, uitgebouwde hoekwoning met 3 slaapkamers (eventueel vierde slaapkamer op zolder), met vrijstaande garage met eigen oprit en laadpaal en vrijstaande kantoorruimte heeft onder meer een zonnige tuin op het zuiden en is gelegen op een riant perceel van maar liefst 513 m².

De woning is gelegen op loopafstand van NS-station Naarden-Bussum, scholen, kinderopvang (zowel BSO- als crèche), sportvoorzieningen, de winkels aan de Mackaylaan en nabij het natuurgebied het Naardermeer en uitvalswegen naar Amsterdam, Utrecht en Hilversum. Het gezellige centrum van Bussum en het centrum van het mooie Naarden Vesting liggen op fietsafstand.

Entree via een tochtportaal vestibule (ruim 2 m²) met meterkast en bergkast. Vervolgens de hal van ruim 3 m² met vaste trap naar de eerste verdieping, een trapkast, modern toilet met fonteintje en toegang tot de woonkamer.
De woonkamer met een totale oppervlakte van bijna 37 m² loopt door in de uitbouw aan de achterzijde, alwaar de eetkamer (bijna 10 m²) is gesitueerd. Halverwege treft u de open keuken met daartegenover een erker die voor extra uitzicht en lichtinval zorgt. Verder treft u nog een open haard in de woonkamer. Vanuit de eetkamer is er een deur naar de achtertuin.
De moderne riante open keuken (2017/2018) in hoekopstelling van bijna 9 m² is voorzien van diverse inbouwapparatuur, zoals een 5-pits gasfornuis, combimagnetron, vaatwasser, afzuigkap, koel-/vries-combinatie en een schiereiland met bar-opstelling. Ook vanuit de keuken kunt u via een deur de achtertuin bereiken.

De overloop biedt toegang tot 3 in grootte verschillende slaapkamers, de badkamer, de vaste open trap naar zolder en een separaat modern toilet met fonteintje.
De grote slaapkamer aan de achterzijde van ongeveer 14 m² heeft toegang tot een balkon van bijna 1½ m² op het westen. De tweede slaapkamer, eveneens aan de achterzijde is ruim 8 m² en de derde slaapkamer, aan de voorzijde meet bijna 10 m².
De moderne badkamer van ruim 4 m² met elektrische vloerverwarming is praktisch ingericht met een wastafelmeubel en een ligbad met douche.

De ruime zolder met velux dakramen en een nokhoogte van 2,17 m is verdeeld in een voorzolder van ongeveer 17½ m² vloeroppervlak met de CV-combiketel (2006) en een wasmachine aansluiting en de overige ruimte van circa 26 m² vloeroppervlak. Eventueel is het mogelijk hier een vierde slaapkamer te situeren.
De voor-, zij- en achtertuin van de woning is erg zonnig met veel privacy en aan alle kanten vrij uitzicht. De voortuin is ongeveer 94 m², de zij-tuin circa 75 m² en de achtertuin op het zuiden zo’n 270 m².
Achterin de tuin treft u een tuinhuis van circa 15 m², uitgerust met onder meer toilet en elektra. Het tuinhuis is in het verleden gebruikt als praktijkruimte, maar wordt nu vooral voor opslag gebruikt.
Verder treft u nog een vrijstaande stenen garage van ruim 17½ m² voorzien van elektra en een eigen oprijlaan tot de openbare weg. Aan het tuinhuis is de laadpaal voor een elektrische auto bevestigd.

- Totale gebruiksoppervlakte 119 m², inhoud 400 m²
- Royaal perceel van 513 m²
- Achtertuin op het zuiden
- Veel privacy
- Vrijstaande stenen garage (17½ m²), met oprijlaan voor meerdere auto’s en laadpaal elektrische auto
- Vrijstaand tuinhuis (15 m²) met toilet en elektra, voorheen gebruikt als praktijkruimte
- Keuken, beide toiletten en badkamer vernieuwd in 2017/2018
- Energielabel C, vloer-, gevel- en dakisolatie en overal dubbel glas
- Bouwkundige keuring uitgevoerd eind maart 2024
- CV-ketel HR Remeha Avanta combiketel 2006
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 620.000,- k.k.
Status onder bod
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning woonhuis
Soort woonhuis eengezinswoning
Type woonhuis hoekwoning
Aantal woonlagen 3
Bouwvorm bestaande bouw
Bouwjaar 1959
Bouwperiode 1945 - 1959
Onderhoud binnen normaal
Dak zadeldak
Isolatie dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas

Energie

Energielabel C
Verwarming cv-Ketel, gedeeltelijke vloerverwarming
Warm water cv-Ketel
C.V.-ketel gas gestookte combi-ketel uit 2006 van Remeha Avanta, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 119 m²
Perceeloppervlakte 513 m²
Inhoud 399 m³
Bergruimte oppervlakte 32 m²
Buitenruimte oppervlakte 1 m²

Indeling

Aantal kamers 6
Aantal slaapkamers 4

Buitenruimte

Tuin achtertuin met een oppervlakte van 268 m² en is gelegen op het zuiden

Bergruimte

Garage vrijstand steen
Schuur/berging ja

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object