€ 400.000,- k.k.

Suze Robertsonstraat 15

Spijkenisse

Omschrijving

Unieke kans! In de geliefde wijk “Maaswijk” ligt deze recent verbouwde, instapklare hoekwoning met carport en inpandige berging. De woning beschikt o.a. over een royale woon-/eetkamer, open keuken, 2 ruime slaapkamers en moderne, ruime badkamer. Overige plussen zijn de 16 zonnepanelen (klaar voor accu en laadpaal, 2023), airconditioning (2023) en de verbrede oprit, welke plaats biedt aan 2 auto’s.

Op loopafstand van de woning vindt u een winkelcentrum, diverse scholen, het openbaar vervoer en meerdere sportverenigingen. Ook het gezellige centrum van Spijkenisse, theater de Stoep en het Medisch centrum bereikt u binnen enkele minuten.

Indeling
Begane grond: Entree/hal met de meterkast en de toegang tot de bijkeuken/berging. Tevens vindt u in de bijkeuken/berging voldoende bergruimte, de aansluiting/converter voor de zonnepanelen en het witgoed. De berging is ook via de buitenzijde te bereiken.

Middels een prachtige stalen deur komt u in de grote woon-/eetkamer (ca. 52m²) met trapkast (ook met stalen deur). Aangezien de keuken zich in het midden van de woning bevindt, is er een mooie open 2-deling ontstaan tussen het eetgedeelte en het zitgedeelte. Het zitgedeelte is gelegen aan de achterzijde en is mede door de grote vernieuwde aluminium schuifpui heerlijk licht.

Het eetgedeelte is gelegen aan de voorzijde van de woning en ruim van opzet. Naast een eethoek is hier tevens ruimte voor een werkplek.

De open keuken met bovenlicht beschikt over voldoende kast- en werkruimte en is uitgerust met een inductiekookplaat, afzuigkap, combimagnetron, vaatwasmachine en een koel-/vriescombinatie.

De vloer op de begane grond is afgewerkt met een mooie lichte laminaat vloer.

Via wederom een mooie stalen deur heeft u toegang tot de tussenhal met het ruime toilet en de trapopgang naar de 1e verdieping.

1e verdieping: Overloop met 2 slaapkamers en de badkamer. De 1e slaapkamer is gelegen aan de voorzijde en heeft een afmeting van ca. 5.20m x 3.81m. De kamer is voorzien van airconditioning. De 2e slaapkamer is gelegen aan de achterzijde en heeft een afmeting van ca. 4.14m x 3.00m. Deze kamer beschikt over een vaste kastenwand. Achter de knieschotten vindt u een zee aan opbergruimte.

De vloeren op de overloop en in de slaapkamers zijn afgewerkt met hetzelfde mooie lichte laminaat als de benedenverdieping.

De moderne, ruime badkamer is fraai betegeld en uitgerust met een grote inloopdouche, wastafel en hangend toilet.




Tuin: De voortuin is geheel betegeld en biedt plaats aan 2 auto’s, waarvan 1 plaats onder de carport. De recent vernieuwde achtertuin is verzorgd aangelegd en voorzien van sierbestrating, fraai aangeplante border en kunstgras. Aan de gevel is een zonnescherm geplaatst. U kunt de tuin ook via een achterom bereiken.

Algemeen
Levensloopbestendige woning met de mogelijkheid tot badkamer en slaapkamer op de begane grond.
Bouwjaar 1993
Inhoud 431m³.
De kozijnen zijn uitgevoerd in hardhout en voorzien van dubbel glas.
De woning wordt verwarmd middels een cv-combi (merk: Remeha, bouwjaar: 2020). Deze cv-combi is in eigendom levert ook het warme water in de woning.
Er zijn 16 zonnepanelen aanwezig.
Energielabel A
Het buitenschilderwerk is in 2023 uitgevoerd.
Oplevering in overleg.

Bij woningen welke gebouwd zijn voor of in 1993 zal er een asbestclausule in de koopovereenkomst worden opgenomen.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 400.000,- k.k.
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning woonhuis
Soort woonhuis eengezinswoning
Type woonhuis hoekwoning
Aantal woonlagen 2
Kwaliteit normaal
Bouwvorm bestaande bouw
Huidige bestemming woonruimte
Dak lessenaardak
Keurmerken energie Prestatie Advies
Voorzieningen buitenzonwering, mechanische ventilatie, dakraam, schuifpui en airconditioning

Energie

Energielabel A
Verwarming c.v.-ketel
Warm water c.v.-ketel
C.V.-ketel gas gestookte combi-ketel uit 2020 van Remeha, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 116 m²
Perceeloppervlakte 217 m²
Inhoud 431 m³

Indeling

Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2

Buitenruimte

Ligging aan rustige weg en in woonwijk
Tuin Achtertuin met een oppervlakte van 39 m² en is gelegen op het oosten

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object