verkocht onder voorbehoud

Suze Groeneweglaan 291

Rotterdam

Omschrijving

** Inschrijfprocedure: Middels een inschrijving zal besloten worden met welke partij een overeenstemming bereikt wordt. Mocht je een bod willen uitbrengen, kan je dit doen tot maandag 15 april 2024 13:00 uur. Het recht van gunning is voorbehouden aan verkoper. **

Droom jij van wonen in de wolken? Zweef naar de 9e verdieping van de iconische RVS-flat in en ontdek jouw persoonlijke stukje paradijs in de lucht. De woonkamer biedt niet alleen comfort en stijl, maar opent ook de deur naar een balkon waar je de stad in al haar glorie kunt bewonderen. Of het nu de gouden gloed van de zonsondergang is of de sprankelende lichten bij nacht, het uitzicht vanuit deze woning zal nooit vervelen. De moderne keuken biedt alles wat je hartje begeert. Én vanuit de ruime slaapkamer heb je toegang tot je eigen en suite badkamer!

Middelland heeft een centrale ligging waardoor het prettig stads wonen is. Het is een bijzondere buurt die vanaf het ontstaan tot op de dag van vandaag een statige sfeer combineert met creatieve bewoners zoals muzikanten, schrijvers en kunstenaars. Kenmerkend zijn de lanen en singels met statige architectuur en heeft daardoor een rustieke uitstraling. Geen andere buurt heeft als Middelland twee gezichten; de drukte van de stad en tegelijkertijd een gezellige woonomgeving. Door de diversiteit vind je er van alles op het gebied van food, delicatessenwinkels en toko’s, maar ook diverse restaurants en ambachtelijke winkeltjes. Verder is de woning gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen (A13 en A20) en het openbaar vervoer (trams en Centraal Station). Tot slot is het stadscentrum zeer makkelijk en snel te bereiken. Kortom, een ideale combinatie!


Indeling
Begane grond:
Via een gemeenschappelijke ingang op de begane grond kom je per trap of lift op de 9e verdieping waar de woning zich bevindt.

9e verdieping:
Je stapt de woning binnen in het tochtportaal, gevolgd door de hal waar je vanuit toegang hebt tot alle vertrekken. De royale woonkamer is vergoten in natuurlijk licht, dit komt door de grote raampartijen. Tevens bevindt zich hier ook het balkon (ca. 4m²) welke gelegen is op het westen. Je kunt hier dus in de zomer heerlijk genieten van de zon met adembenemend uitzicht! Er ligt een keurige laminaatvloer door de gehele woning, de afwerking van de muren zijn strak en goed onderhouden. De moderne keuken is voorzien van een inductiekookplaat, afzuiging, oven, koelkast en een vaatwasser. De speelse marmer-look tegels welke dienen als spatwand, maakt de keuken helemaal af! Vanuit de ruime slaapkamer heb je toegang tot de badkamer, hier vindt je een douche en wastafel met meubel! Wat heb je nog meer nodig? In de hal is nog een separaat toilet gesitueerd en een stookruimte.

Berging:
Op de begane grond bevindt zich de berging van de woning (ca. 4 m²).


Afmetingen
Voor de afmetingen en indeling zie onze gedetailleerde plattegrond.

Bijzonderheden
• Bouwjaar: 1958
• Woonoppervlakte circa 51 m2
• Inhoud circa 167 m3
• Eigen grond
• Beschermd stadsgezicht
• Verwarming en warm water middels elektrische boiler en blokverwarming
• Volledig voorzien van dubbele beglazing
• Goed functionerende, actieve Vereniging van Eigenaars; bijdrage circa € 195,14,- per maand
• Het voorschot voor de stookkosten bedraagt circa € 82,88 per maand
• In de koopovereenkomst wordt een ouderdomsclausule opgenomen
• In de koopovereenkomst wordt een niet-bewonersclausule opgenomen
• In de directe omgeving zijn alle dagelijkse voorzieningen te vinden, zoals openbaar vervoer, winkels, horeca, goede verbinding tot uitvalswegen en recreatiemogelijkheden
• Oplevering in overleg.

Wij nodigen je van harte uit om dit appartement in Rotterdam met eigen ogen te bewonderen.

Bel voor een vrijblijvende afspraak. We geven graag de mogelijkheden door!

De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 285.000,- k.k.
Status verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding in overleg
VVE checklist niet aanwezig

Bouw

Soort woning appartement
Soort appartement galerijflat
Aantal woonlagen 1
Woonlaag 9
Kwaliteit normaal
Bouwvorm bestaande bouw
Open portiek nee
Huidige bestemming woonruimte
Bijzonderheden beschermd stads- of dorpsgezicht
Voorzieningen lift

Energie

Energielabel D
Verwarming blokverwarming
Warm water elektrische boiler eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 51 m²

Indeling

Aantal kamers 2
Aantal slaapkamers 1

Bergruimte

Parkeergelegenheid betaald parkeren en parkeervergunningen
Schuur/berging inpandig

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object