€ 295.000,- k.k.

Striephoekstraat 18

Kattendijke

Omschrijving

Een unieke kans op de woningmarkt; een bungalow met het complete woonprogramma op de begane grond! De bungalow is voorzien van 2 slaapkamers, een lichte woonkamer en een halfopen keuken. Er is een beschutte achtertuin met een houten berging en nog een garage. Zulke buitenkansjes komen niet vaak te koop! Dus wacht niet te lang en plan snel een vrijblijvende bezichtiging in met onze makelaar!

Kenmerken:
- Vrijstaande bungalow
- Geheel gelijkvloers
- 2 slaapkamers
- Lichte woonkamer
- Garage en berging
- Beschutte achtertuin

INDELING
Via een zijpad naast de woning komt u aan bij de voordeur. Vervolgens staat u in de hal/entree. Vanaf deze plek heeft u toegang tot de meterkast, het toilet, een slaapkamer en de woonkamer.
Zodra u de woonkamer betreedt, is direct de hoeveelheid lichtinval hetgeen wat opvalt. In de woonkamer is er genoeg ruimte voor een zithoek en een eettafel. Aangrenzend aan de woonkamer is aan de voorzijde de halfopen keuken gesitueerd. De keuken is uitgevoerd in een lichte kleurstelling en opgesteld in een recht keukenblok.

Vanuit de woonkamer heeft u aan de achterzijde toegang tot de slaapkamer. Aansluitend is er de badkamer. De badkamer is ingericht met een tweede toilet, douche, wastafel en ook vindt u hier de witgoedaansluitingen. Tot slot heeft u vanuit de slaapkamer toegang tot de achtertuin.
Via de hal bereikt u de tweede slaapkamer. Deze slaapkamer kan ook gebruikt worden als hobbyruimte, mocht u niet twee slaapkamers nodig hebben.

TUIN
De tuin is gesitueerd rondom de bungalow. De tuin is sfeervol maar ook onderhoudsarm ingericht. De beschutte achtertuin is bestraat en hier kunt u genieten van veel privacy. Via de tuin is de houten berging bereikbaar en ook de garage.

Overig
De informatie op deze pagina is door ons zorgvuldig samengesteld. Echter staan wij niet in voor aansprakelijkheid inzake onjuistheden en of niet volledige informatie. Voor uitgebreide informatie over de isolatie verwijzen wij u naar het energielabel en de vragenlijst.

Neeskens Makelaars meet de woningen in volgens de laatste NEN-normen (NEN2580). Verschillen in de meetuitkomsten zijn niet volledig uit te sluiten door afrondingen, interpretatieverschillen of beperkingen tijdens het uitvoeren van de inmeting.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 295.000,- k.k.
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning woonhuis
Soort woonhuis bungalow
Type woonhuis vrijstaande woning
Aantal woonlagen 1
Kwaliteit normaal
Bouwvorm bestaande bouw
Huidige bestemming woonruimte
Dak zadeldak

Energie

Energielabel F
Verwarming c.v.-ketel
Warm water c.v.-ketel
C.V.-ketel gas gestookte combi-ketel uit 2019 van Remeha, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 78 m²
Perceeloppervlakte 280 m²
Inhoud 359 m³

Indeling

Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2

Buitenruimte

Ligging in centrum en in woonwijk
Tuin Achtertuin met een oppervlakte van 73 m² en is gelegen op het noordwesten

Bergruimte

Garage vrijstaande stenen garage
Parkeergelegenheid openbaar parkeren
Schuur/berging vrijstaand hout

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object