€ 875.000,- k.k.

Stougjesdijk 115a

Mijnsheerenland

Omschrijving

Wat een plaatje!

Op een prachtige locatie met een vrij uitzicht aan de voor-en achterzijde ligt deze fantastische vrijstaande woning. De woning is geheel verbouwd en zeer sfeervol afgewerkt. De woning beschikt o.a. over een royale living, gezellige woonkeuken, werkkamer, maar liefst 5 slaapkamers en de luxe badkamer. Ook buiten is alles tot in de puntjes afgewerkt met een fraai aangelegde tuin, carport en geweldige veranda. Tevens is de woning voorzien van 10 zonnepanelen.

De woning is landelijk gelegen op een perceel eigen grond van 595m2 en heeft een inhoud van 791m3. In de directe omgeving vindt u de gezellige dorpskernen van Mijnsheerenland en Oud-Beijerland met tal van winkels, restaurants en terrassen.

Indeling
Begane grond: Entree/hal met kelderkast, trapopgang en het toilet. Vanuit de hal heeft u toegang tot de woonkamer en de bijkeuken. We nemen u eerst graag mee naar de woonkamer. Zodra u de royale woonkamer binnenstapt geniet u gelijk van het fraaie uitzicht over de tuin en de landerijen. De gezellige houtkachel en mooie visgraat houten vloer geven deze ruimte extra sfeer. Middels de openslaande deuren heeft u toegang tot de tuin. De woonkamer is voorzien van airconditioning en vloerverwarming.

De woonkeuken is tevens ruim van opzet en van alle gemakken voorzien. De keuken beschikt over veel kast- en werkruimte en is uitgerust met een inductie kookplaat, afzuigkap, oven, koelkast en vaatwasmachine. Ook hier geniet u weer van het fijne uitzicht en is er toegang tot de tuin.

De vloer in de keuken is afgewerkt met plavuizen voorzien van vloerverwarming.

De bijkeuken is vanuit de hal of via de voorzijde te bereiken. In de bijkeuken vindt u de kast met de cv-ketel en een ruime garderobekast. Via de tussenhal komt u in de werkkamer/speelkamer (voormalige garage) met aansluitend een kantoor. Deze ruimte is voor veel doeleinden te bereiken, te denken valt aan een kantoor aan huis of wellicht een slaapkamer op de begane grond. Aansluitend is een toilet aanwezig.
De vloer is voorzien van een pvc visgraat vloer met vloerverwarming.

1e verdieping: Overloop met 5 slaapkamers, wasruimte en de badkamer. De master bedroom heeft een afmeting van ca. 5.80m x 3.04m. De kamer heeft zowel aan de voor- als aan de achterzijde een dakkapel, vanwaar u weer een fijn uitzicht heeft. De kamer is opgedeeld in een slaapgedeelte en een inloopkast.
Aan deze zijde van de woning liggen nog eens 2 slaapkamers, beiden zijn voorzien van een dakkapel, waardoor het ook hier weer heerlijk licht is.
De 4e en 5e slaapkamer bevinden zich aan de linkerzijde van de woning en zijn wederom fraai afgewerkt. 1 slaapkamer heeft toegang tot het balkon.

De vloer op deze verdieping is afgewerkt met laminaat.

De luxe badkamer beschikt over een inloopdouche, ligbad, dubbele wastafel met meubel, toilet en designradiator.

Tuin: De fraai aangelegde tuin is een lust voor het oog. Afgewerkt met sierbestrating, grind, beukenhagen, gras en diverse beplanting. Aan de voorzijde is een royale carport aanwezig en aan de zijgevel is een fantastische veranda inclusief berging geplaatst.

Algemeen
Bouwjaar 1963
Inhoud 791m³.
De kozijnen zijn uitgevoerd in hardhout en voorzien van HR++ glas.
De woning wordt verwarmd middels een cv-combi (merk: Nefit, bouwjaar: 2021), airconditioning. Deze cv-combi is in eigendom en levert ook het warme water in de woning.
Energielabel C
Er zijn 10 zonnepanelen aanwezig.
Oplevering in overleg.

Bij woningen welke gebouwd zijn voor 1980 zal er een ouderdomsclausule in de koopovereenkomst worden opgenomen. Bij woningen welke gebouwd zijn voor 1993 zal er ook een asbestclausule in de koopovereenkomst worden opgenomen.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 875.000,- k.k.
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning woonhuis
Soort woonhuis herenhuis
Type woonhuis vrijstaande woning
Aantal woonlagen 2
Kwaliteit luxe
Bouwvorm bestaande bouw
Huidige bestemming woonruimte
Dak samengesteld dak
Bijzonderheden toegankelijk voor ouderen en toegankelijk voor gehandicapten
Keurmerken energie Prestatie Advies
Voorzieningen buitenzonwering, mechanische ventilatie, schuifpui, rookkanaal en airconditioning

Energie

Energielabel C
Verwarming c.v.-ketel, vloerverwarming gedeeltelijk en houtkachel
Warm water c.v.-ketel
C.V.-ketel gas gestookte combi-ketel uit 2021 van Nefit, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 203 m²
Perceeloppervlakte 595 m²
Inhoud 791 m³
Inpandigeruimte oppervlakte 11 m²

Indeling

Aantal kamers 6
Aantal slaapkamers 5

Buitenruimte

Ligging vrij uitzicht en buiten bebouwde kom

Bergruimte

Schuur/berging vrijstaand hout

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object