€ 510.000,- v.o.n.

Sterrenkamp

Emmen

Omschrijving

Aan de Sterrenkamp 1 in het hart van ons mooie Emmen worden 11 appartementen gerealiseerd!
De fantastische locatie Sterrenkamp 1 is bij velen bekend als de oude bibliotheek. De naastgelegen panden zoals het voormalig kantongerecht en het oude postkantoor dragen natuurlijk ook bij aan de prachtige woonomgeving.
Een modern en hoogwaardig appartementengebouw vanwaar u binnen enkele loopminuten werkelijk alle centrumvoorzieningen bereikt. Deze locatie zal zeer zeker garant staan voor comfortabel centrumwoongenot.

De woonoppervlaktes variëren van 116 tot 123 m2 en zijn verdeeld over drie woonlagen.
De appartementen met bouwnummer 2,6 en 10 zijn noord/oost georiënteerd, hebben een woonoppervlak van 122,5 m2 en liggen aan de rustigste kant van het gebouw.
De appartementen met bouwnummer 1,5 en 9 zijn zuid georiënteerd, hebben een woonoppervlak van 122,5 m2 en kijken uit op de Sterrenkamp.
De appartementen met bouwnummer 3 en 7 zijn zuid/west georiënteerd, hebben een woonoppervlak van 115,5 m2 en kijken uit op de Sterrenkamp en richting de Hoofdstraat.
De appartementen met bouwnummer 4 en 8 zijn west en noord georiënteerd, hebben een woonoppervlak van 122,5 m2 en kijken uit op de Hoofdstraat.

De verwarming van het appartement wordt gedaan door een water/water warmtepomp. Dit is een zeer efficiënt warmtepompsysteem op basis van een individuele grondboring. Groot voordeel van dit systeem is het lage energieverbruik en het ontbreken van een lawaaiige buitenunit.

Als u interesse heeft in één van de appartementen dan horen wij dit graag!
Op verzoek kunnen wij u de informatie sturen en we plannen natuurlijk ook graag een gesprek met u in over het nieuwbouwproject. Een gesprek is uiteraard geheel vrijblijvend en informatief. U kunt hiervoor bellen of mailen met ons kantoor.
Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u uiteraard ook contact opnemen met ons.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Koopsom € 510.000,- v.o.n.
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg
VVE checklist niet aanwezig

Bouw

Soort woning appartement
Soort appartement portiekflat
Aantal woonlagen 1
Woonlaag 1
Bouwvorm nieuwbouw
Open portiek nee
Huidige bestemming wonen
Dak plat dak

Energie

Verwarming warmtepomp

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 123 m²

Indeling

Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2

Buitenruimte

Ligging in centrum

Bergruimte

Garage parkeerplaats
Schuur/berging box

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object