verkocht onder voorbehoud

Stellingmolen 388

Papendrecht

Omschrijving

Instapklare tussenwoning met vier slaapkamers! Deze woning is echt het pareltje van de buurt, met veel ruimte en een flinke dosis moderniteit. Er is ontzettend veel gedaan om deze woning naar een hoger niveau te tillen. Denk aan nieuw stucwerk en een dakkapel op zolder. Met volledige isolatie en zonnepanelen (huur!) is deze woning niet alleen modern, maar ook milieubewust. Op de begane grond geniet je van heerlijke vloerverwarming. Ook de nieuwe visgraatvloer en open haard dragen bij aan de moderne uitstraling. De begane grond laat zien hoe stijlvol en keurig deze woning is. De achtergevel is zelfs uitgebroken en vervangen door een prachtige kunststof pui met openslaande deuren. Met een witte hoekkeuken met prachtig zwart hardstenen blad en groot raam is de keuken een droom voor elke kookliefhebber. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een luxueuze badkamer. Alle kamers zijn keurig en de grote slaapkamer is zelfs voorzien van airconditioning. De vloeren lopen naadloos door en zorgen voor een rustige uitstraling. Op zolder vind je nog meer verrassingen, zoals vaste kasten, wasmachine en droger op ooghoogte en een vierde slaapkamer met alle benodigde voorzieningen zoals airco, rolluik en dakkapel. Deze ruime en hoge kamer maakt deze woning echt compleet. Hoewel er geen voortuin is, beschik je aan de voorzijde wel over een praktisch schuurtje. In de tuin vind je een sfeervolle overkapping en geniet je van de ligging op het westen. Een echte oase van rust om te ontspannen na een lange dag. Deze woning is een droom die werkelijkheid wordt. Met alle luxe en comfort die je maar kunt wensen is dit de ideale woning om direct in te trekken. Mis deze kans niet en maak van deze instapklare woning jou thuis!



Indeling
Entree: Keurig strakke hal geeft toegang tot de toiletruimte, meterkast, trapkast en trapopgang naar de eerste verdieping. De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming. De ruimte is afgewerkt met een PVC-vloer, gestuukte wanden en een gestuukt plafond.

Meterkast: Meterkast met 12 elektrische groepen, een aardlekschakelaar en een hoofdaardlekschakelaar.

Toilet: Keurig nette toiletruimte in een lichte kleurstelling. De toiletruimte is deels betegeld en voorzien van een zwevend closet en een fonteintje.

Woonkamer: Mooie woonkamer met een prachtige kunststof pui met openslaande deuren. Heerlijk om deze in de zomer open te slaan en buiten naar binnen te brengen. De woonkamer heeft een nette afwerking en een mooie open haard. Aan de voorzijde van de woning is de keuken gesitueerd. De ruimte is afgewerkt met een PVC-vloer, gestuukte wanden en een gestuukt plafond.

Keuken: Prachtige witte hoekkeuken met een mooi zwart hardstenen aanrechtblad. Het grote raam zorgt voor veel lichtinval. De keuken is voorzien van een oven/magnetron combinatie, inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast en vaatwasser. De kozijnen aan de voorzijde zijn van hout. Wie weet sta jij hier binnenkort lekkere maaltijden te bereiden?!


Eerste verdieping
Overloop: Nette overloop geeft toegang tot de drie slaapkamers, badkamer en trapopgang naar de tweede verdieping. Alles is netjes gestuukt en de mooie laminaatvloer loopt door naar de slaapkamers.

Slaapkamer 1: Super nette slaapkamer gelegen aan de achterzijde van de woning. De kamer is ideaal als kledingkamer, werkkamer aan huis of gewoon als slaapkamer. Alle slaapkamers zijn afgewerkt met een laminaatvloer, gestuukte wanden en een gestuukt plafond.

Slaapkamer 2: Hele ruime slaapkamer voorzien van airconditioning. Een fijne ruimte om in te richten als master bedroom. Een kleur naar jouw wens op de muur en laat de verhuizing maar beginnen. De slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning.

Slaapkamer 3: Leuke slaapkamer gelegen aan de voorzijde van de woning. Ook deze woning is keurig afgewerkt met glad gestuukte wanden. De kamer is ruim genoeg voor diverse meubels.

Badkamer: Keurige badkamer in lichte kleurstelling betegeld en voorzien van een closet, design radiator, inbouwspots, inloopdouche, meubel met geïntegreerde wastafel en mechanische ventilatie. Wat een heerlijke badkamer! De douche is voorzien van een nis waar je je shampoos kunt neerzetten. Ook is er een raampje aanwezig.


Tweede verdieping
Overloop: Strak afgewerkte overloop aan de achterzijde van de woning. De ruimte is voorzien van rolluiken, veel kastruimte en een mooie dakkapel. De wasmachine en droger zijn mooi ingebouwd op ooghoogte. Dat is fijn werken! Alles is strak gestuukt en er ligt een mooie laminaatvloer, echt een prachtige ruimte! De Cv-ketel is netjes weggewerkt.

Slaapkamer 4: Ruime en hoge vierde slaapkamer is voorzien van een dakkapel. Ook deze kamer is keurig afgewerkt. Heerlijk is de airconditioning, zo houd je de temperatuur aangenaam. De kamer is voorzien van een rolluik en schotten. Opbergruimte is voldoende aanwezig in deze woning. De ruimte is afgewerkt met een laminaatvloer, gestuukte wanden en een gestuukt plafond.


Tuin
De woning heeft geen voortuin, maar wel een handige wateraansluiting op de voorgevel (oosten).

Achtertuin: Leuke achtertuin (afm. ca. 9.00 x 5.20) met een sfeervolle overkapping. Heerlijk om hier te zitten tot laat in de avond. De tuin is gelegen op het westen en heeft daardoor een groot deel van de dag zoninval. De tuin is keurig betegeld en voorzien van tuinborders, elektra- en wateraansluiting en een zonnescherm. Ook is de tuin achterom bereikbaar.

Schuur: Aan de voorzijde van de woning heb je nog een klein schuurtje (afm. ca. 3.10 x 2.39) wat je eigendom is. Deze schuur is voorzien van elektra en groot genoeg voor je fietsen. En ben je motorliefhebber? Doordat er een rolluik naast de deur is geplaatst, kun je er zo met de motor in.


Bijzonderheden
De Stellingmolen ligt in de fraaie wijk Molenvliet in Papendrecht. In en rond deze wijk zijn veel plaatsen om te ontspannen in het groen. Maar je bent ook binnen een paar minuten in het centrum van het dorp en in het overdekte winkelcentrum Wilgendonk. Ook scholen bevinden zich in de zeer nabije omgeving. Een fijne plek om te wonen!

ALGEMEEN
Bouwjaar: 1975
Verwarming: Remeha Avanta Cv-ketel (2012) + vloerverwarming gedeeltelijk (begane grond)
Warmwatervoorziening: Remeha Avanta Cv-ketel (2012)
Glas: Dubbele beglazing
Kozijnen: Grotendeels kunststof kozijnen (keuken en badkamer hout)
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 385.000,- k.k.
Status verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning woonhuis
Soort woonhuis eengezinswoning
Type woonhuis tussenwoning
Aantal woonlagen 3
Kwaliteit normaal
Bouwvorm bestaande bouw
Bouwperiode 1971-1980
Dak lessenaardak
Keurmerken energie Prestatie Advies
Voorzieningen mechanische ventilatie, rolluiken, buitenzonwering en zonnecollectoren

Energie

Energielabel A
Verwarming c.v.-ketel en vloerverwarming gedeeltelijk
C.V.-ketel gas gestookte combi-ketel uit 2012 van Remeha Avanta, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 110 m²
Perceeloppervlakte 97 m²
Inhoud 376 m³

Indeling

Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4

Buitenruimte

Ligging in woonwijk

Bergruimte

Schuur/berging aangebouwd steen

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object