Steijvershorst 32

Kronenberg

Omschrijving

Vrijstaande, levensloopbestendige woning gelegen op loopafstand van het centrum van Kronenberg. Op de begane grond heeft deze goed onderhouden woning de entree, toilet, meterkast, woonkamer, keuken, portaal, bijkeuken, slaapkamer en een badkamer. Op de 1e verdieping vindt u de overloop, 2 slaapkamers en de badkamer. Middels een vlizotrap heeft u toegang tot de zolder op de 2e verdieping. De tuin, gelegen op het noorden, is geheel omheind en onderhoudsvriendelijk aangelegd. Er is via de carport een vrije achterom welke is af te sluiten middels een poort.

Kijk op de website van de makelaar voor de video van deze woning.

Begane grond:

Entree:
De entree is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming en is afgewerkt middels glasvezelbehang wanden en een plafond van stucwerk. Vanuit hier heeft u toegang tot de woonkamer, het toilet, de meterkast, slaapkamer en de 1e verdieping.

Woonkamer:
De ruime woonkamer heeft dezelfde tegelvloer met vloerverwarming als de entree en deze loopt door over nagenoeg de gehele begane grond. De wanden zijn eveneens van glasvezelbehang en het plafond van stucwerk. Verder is er een deur naar de voorraadkast onder de trap en door de grote raampartij en de erker is het een lichte, aangename ruimte met uitzicht op de voortuin.

Open keuken:
De keuken staat in open verbinding met de woonkamer en heeft aan geïntegreerde apparatuur een 4 pits gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, vaatwasser en een combimagnetron. Tevens is er een deur naar het portaal en is er veel lichtinval door de raam die uitzicht geeft op de achtertuin.

Portaal:
Het portaal zorgt voor verbinding tussen de keuken en de bijkeuken en geeft toegang tot de achtertuin en de overkapping.

Bijkeuken:
De bijkeuken is voorzien van een aanrecht met een wasbak en hier zijn de witgoedaansluitingen aanwezig.

Toilet:
Deze gedeeltelijk betegelde ruimte is uitgerust met een hangend toilet en een fonteintje.

Slaapkamer:
De slaapkamer op de begane grond heeft een tegelvloer met vloerverwarming en is afgewerkt middels glasvezelbehang wanden en een stucwerk plafond. Vanuit hier heeft u toegang tot de badkamer en de entree.

Badkamer:
De badkamer is aangrenzend aan de slaapkamer, is geheel betegeld en voorzien van vloerverwarming. Verder zijn er een inloopdouche, wastafel en een meubel aanwezig.

1e Verdieping:

Overloop:
De overloop geeft toegang tot 2 slaapkamers en de badkamer. Tevens is er een airco geïnstalleerd en er is een grote kast met schuifdeuren waarin de CV-ketel (bouwjaar 2016) en het WTW-systeem zijn weggewerkt.

Slaapkamers:
Beide slaapkamers hebben dezelfde vinylvloer als de overloop en zijn afgewerkt met glasvezelbehang wanden en stucwerk plafonds. Eén van de slaapkamers heeft een inbouwkast met schuifdeuren.

Badkamer:
Deze geheel betegelde badkamer is uitgerust met een inloopdouche, wastafel, meubel, hangend toilet en een designradiator.

2e verdieping:
Middels een vlizotrap op de overloop is de 2e verdieping bereikbaar. Dit is een ideale ruimte voor het bergen van uw spullen.

Bijzonderheden:
- Deze goed onderhouden, vrijstaande woning is geheel voorzien van hardhouten kozijnen met dubbel glas. Tevens is de woning voorzien van rolluiken, welke deels elektrisch bedienbaar zijn.
- De tuin, gelegen op het noorden, is geheel omheind en onderhoudsvriendelijk aangelegd. Er is een grote overkapping welke doorloopt in de carport. Deze carport en beklinkerde oprit bieden plaats aan meerdere auto’s. Ook is er een tuinhuis met een overdekt terras waar u heerlijk kunt genieten van de buitenlucht. De tuin aan de zijkant van de woning is voorzien van beplanting welke doorloopt in de voortuin.
- De woning is gelegen op loopafstand van het centrum van Kronenberg. Kronenberg is een kerkdorp van de gemeente Horst aan de Maas en telt circa 1150 inwoners. Aan voorzieningen heeft Kronenberg een basisschool, kinderopvang, gemeenschapshuis en verschillende (sport-) verenigingen. Voor de ruimere voorzieningen is Kronenberg aangewezen op het op circa 7 kilometer afstand gelegen dorp Horst. Horst is een dorp van circa 12.800 inwoners en heeft een ruim aanbod aan winkels. Verder biedt Horst voortgezet- en speciaal onderwijs, een overdekt zwembad, cultureel centrum, bibliotheek en diverse uitgaansgelegenheden.
De uitvalswegen A73 en A67 zijn vanuit Horst direct bereikbaar.

Kortom, een heerlijke plek om te wonen en te leven!
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 399.000,- k.k.
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning Woonhuis
Soort Woonhuis Eengezinswoning
Type Woonhuis Vrijstaand
Aantal woonlagen 3
Bouwvorm bestaande bouw
Dak Schuin dak

Energie

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 125 m²
Perceeloppervlakte 439 m²
Inhoud 498 m³

Indeling

Aantal kamers 6
Aantal slaapkamers 3

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object