Spaanse Galeien 68

Retranchement

Omschrijving

Ligging:
Tussenwoning gelegen in Zomerdorp ’t Zwin nabij natuurreservaat het Zwin, op loopafstand van strand en zee.
Afstand tot dorpskern Cadzand-Bad circa 1 km. Er is parkeergelegenheid op eigen terrein.

Zomerdorp ’t Zwin is een gemoedelijke wijk met vakantiehuizen gelegen op een unieke locatie in het Zeeuwse land grenzend aan Natuurgebied ’t Zwin.
De vakantiewoningen zijn gelegen in een groene omgeving. De ene helft van de wijk bestaat uit geschakelde vakantiehuizen (Spaanse Galeien en Joost de Moorstraat) en de andere helft uit vrijstaande bungalows op grote percelen (Grote Christoffelstraat, Jan Buucstraat, Kaapvaartstraat en Wouter Jansenstraat).
Vanuit de wijk staat u zo op het mooie brede Zandstrand. Hier vindt u ook strandpaviljoen ‘’De Zeemeeuw’’ waar u ’s avonds kunt genieten van mooie zonsondergangen onder het genot van een hapje en een drankje.

Natuurgebied ’t Zwin:
Is een bescherm natuurgebied op de grens tussen België en Nederland. Het is ingesloten tussen de duinen en een hoge dijk en staat via een geul in verbinding met de Noordzee. Het Zwin is het laatste overblijfsel van de historische toegangsgeul naar het Middeleeuwse Brugge. Het natuurreservaat strekt zich uit over een kustlengte van circa 2,3 km. Tweemaal per dag stroomt bij hoog tij een grote hoeveelheid zeewater het gebied binnen. Het heeft hierdoor een bijzonder platenrijkdom en het is een paradijs voor vogels.

Indeling:
Bij binnenkomst komt u in de hal met meterkast en hier bevindt zich ook de cv-opstelling. De woonkamer heeft een zithoek en eethoek met open keuken. De keuken en woonkamer hebben beide een schuifpui naar de tuin. De keuken is voorzien van 4-pits gaskookplaat, wasemkap, spoelbak, koelkast met vriesvak, vaatwasmachine en combi- magnetron. Tevens is er in de woonkamer een open haard. Naast de woonkamer bevindt zich een slaapkamer en ook de badkamer is te vinden op de beneden verdieping en heeft een douche, wastafel en toilet.

Eerste verdieping:
Overloop met toegang tot de twee slaapkamers. Tussen de twee slaapkamers is er een 2e badkamer gerealiseerd voorzien van een dakvenster en een wastafel en toilet. Tevens bevinden zich hier de wasmachine en droger.

Tuin:
De achtertuin met overdekt terras is gelegen op het oosten met ochtendzon en hier staat een tuinhuis (3,30 m2) voor bijvoorbeeld het stallen van fietsen of strandspulletjes. De voortuin is gelegen op het westen met middag- en avondzon. Hier bevindt zich een windbeschut terras waar het aangenaam zitten is. Er is parkeergelegenheid op eigen terrein.

Extra’s:
- open haard
- Intergas Kompakt HRE combi-ketel 2021 (bedienbaar via app)
- tuinhuis (1,80m x 1,85m)
- overdekt terras
- buitenverlichting
- buiten elektra
- parkeerplaats op eigen terrein
- goede verhuurmogelijkheden

De woning wordt aangeboden inclusief inventaris!
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 359.000,- k.k.
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning Woonhuis
Soort Woonhuis Eengezinswoning
Type Woonhuis Schakelwoning
Bouwvorm bestaande bouw

Energie

Verwarming Centrale verwarming

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 70 m²
Perceeloppervlakte 167 m²
Inhoud 239 m³

Indeling

Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 3

Buitenruimte

Tuin Achtertuin met een oppervlakte van 167 m²

Bergruimte

Parkeergelegenheid 1

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object