€ 379.000,- k.k.

Sonmansstraat 113C

Rotterdam

Omschrijving

** Inschrijfprocedure: Middels een inschrijving zal besloten worden met welke partij een overeenstemming bereikt wordt. Mocht je een bod willen uitbrengen, kan je dit doen tot woensdag 17 april 2024 11:00 uur. Het recht van gunning is voorbehouden aan verkoper. **

Ontdek je droomwoning aan de Sonmansstraat 113c in Rotterdam, een sfeervol appartement dat modern woongemak perfect combineert met stedelijke charme. Met twee ruime slaapkamers, een moderne badkamer, en een open keuken die uitnodigt tot culinaire avonturen, biedt dit huis alles wat je hart begeert. De mooie laminaatvloer en stijlvolle inrichting creëren een warme sfeer. Én twee balkons, met name het ruime balkon op het zuidwesten, beloven zomerse dagen vol zon en ontspanning. Gelegen in een levendige wijk van Rotterdam, plaats dit appartement je midden in het bruisende stadsleven met alle gemakken binnen handbereik. Dit is niet zomaar een woning, maar een plek wat je met trots thuis kunt noemen.

De populaire jaren ’30 buurt Blijdorp is zeer centraal gelegen en staat garant voor plezierig wonen. Hier wonen betekent groen en rust om je heen gecombineerd met alle dagelijkse voorzieningen in de nabije omgeving. Denk hierbij aan supermarkten, speciaalzaken, restaurants, cafés, scholen en sportfaciliteiten. In de buurt bevindt zich het bekende Vroesenpark, de (tweede) favoriete achtertuin van menig Rotterdammer. Zodra de zon schijnt, verandert dit stadspark in een ‘hangout spot’ en heerst er een erg gezellige vibe. Plus: barbecueën mag gewoon én er vinden regelmatig leuke (food)events plaats. Sportievelingen kunnen zich uitleven in het Roel Langerakpark op de vrij toegankelijke atletiekbaan of discgolf court. Of ontdek de wandelpromenade richting de dierentuin waarbij je tegelijkertijd kunt genieten van een gezellig dagje uit in Diergaarde Blijdorp. Het naastgelegen Oude Noorden en de Provenierswijk zijn ook zeker een bezoekje waard. Hier vind je tevens veel op het gebied van food, fashion & design. Aan gezelligheid geen gebrek! Daarnaast bereik je binnen no time het bruisende stadscentrum (10 minuten fietsen), openbaar vervoer (o.a. Centraal Station en metrostation Blijdorp zeer dichtbij) en de uitvalswegen (A13 en A20). Ervaar het hier allemaal!


Indeling
Begane grond:
Via een eigen voordeur op de begane grond ga je met een eigen trapopgang naar de eerste verdieping waar de woning zich bevindt.

Eerste verdieping:
Je komt binnen op de overloop van de woning, vanuit hier heb je toegang tot alle vertrekken. Je komt de royale doorzon woonkamer binnen, deze voelt door de hoge plafonds heel ruim aan! De mooie warme (laminaat) vloer en strakke muren geven een sfeervolle look. Door de grote raampartijen aan beide zijde komt er veel natuurlijk licht naar binnen. De moderne open keuken is voorzien van een inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, (combi) oven, koelkast en vriezer. Wat heb je nog meer nodig? Openslaande deur naar een zonnig balkon wellicht? Ook dit is aanwezig, dit balkon is gelegen op zuidwesten en is ca. 5m2. Er zijn twee fijne slaapkamers aanwezig, waarvan er één toegang heeft tot het tweede balkon, gelegen op het noordoosten en ca. 1m2 groot. De keurig nette badkamer heeft een inloopdouche, wastafel met meubel en een designradiator. Verder is er nog een aparte wasruimte en een separaat toilet aanwezig. Deze woning heeft toch alles wat je hartje begeert?

Afmetingen
Voor de afmetingen en indeling zie onze gedetailleerde plattegrond.

Bijzonderheden
• Bouwjaar: 1933
• Woonoppervlakte circa 68 m2
• Inhoud circa 229 m3
• Eigen grond
• Beschermd stadsgezicht
• Energielabel C
• Verwarming en warm water middels cv-ketel (2018)
• Volledig voorzien van dubbele beglazing (HR+)
• Goed functionerende, actieve Vereniging van Eigenaars; bijdrage circa €74,- per maand
• In de koopovereenkomst wordt een ouderdomsclausule opgenomen
• In de directe omgeving zijn alle dagelijkse voorzieningen te vinden, zoals openbaar vervoer, winkels, horeca, goede verbinding tot uitvalswegen en recreatiemogelijkheden
• Oplevering in overleg.

Wij nodigen je van harte uit om dit appartement in Rotterdam met eigen ogen te bewonderen.

Bel voor een vrijblijvende afspraak. We geven graag de mogelijkheden door!

De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 379.000,- k.k.
Status onder bod
Aanvaarding in overleg
VVE checklist niet aanwezig

Bouw

Soort woning appartement
Soort appartement bovenwoning
Aantal woonlagen 1
Woonlaag 2
Kwaliteit normaal
Bouwvorm bestaande bouw
Open portiek nee
Huidige bestemming woonruimte
Bijzonderheden beschermd stads- of dorpsgezicht

Energie

Energielabel C
Verwarming c.v.-ketel
Warm water c.v.-ketel

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 68 m²

Indeling

Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2

Bergruimte

Parkeergelegenheid betaald parkeren en parkeervergunningen

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object