€ 425.000,- k.k.

Sonmansstraat 109A1

Rotterdam

Omschrijving

Een appartement in een volledig nieuw jasje! Deze geweldige dubbele bovenwoning met drie kamers is in 2024 in zijn geheel intern gerenoveerd. Hierdoor profiteer je als eerste bewoner van een hoogwaardige afwerking en het hedendaagse comfort. Een extra voordeel: op elke verdieping is een moderne badkamer aanwezig. Daarnaast zijn er twee balkons waardoor het ook buitenshuis heerlijk vertoeven is.  Is dit jouw droom die uitkomt?

De populaire jaren ’30 buurt Blijdorp is zeer centraal gelegen en staat garant voor plezierig wonen. Hier wonen betekent groen en rust om je heen gecombineerd met alle dagelijkse voorzieningen in de nabije omgeving. Denk hierbij aan supermarkten, speciaalzaken, restaurants, cafés, scholen en sportfaciliteiten. In de buurt bevindt zich het bekende Vroesenpark, de (tweede) favoriete achtertuin van menig Rotterdammer. Zodra de zon schijnt, verandert dit stadspark in een ‘hangout spot’ en heerst er een erg gezellige vibe. Plus: barbecueën mag gewoon én er vinden regelmatig leuke (food)events plaats. Sportievelingen kunnen zich uitleven in het Roel Langerakpark op de vrij toegankelijke atletiekbaan of discgolf court. Of ontdek de wandelpromenade richting de dierentuin waarbij je tegelijkertijd kunt genieten van een gezellig dagje uit in Diergaarde Blijdorp. Het naastgelegen Oude Noorden en de Provenierswijk zijn ook zeker een bezoekje waard. Hier vind je tevens veel op het gebied van food, fashion & design. Aan gezelligheid geen gebrek! Daarnaast bereik je binnen no time het bruisende stadscentrum (10 minuten fietsen), openbaar vervoer (o.a. Centraal Station en metrostation Blijdorp zeer dichtbij) en de uitvalswegen (A13 en A20). Ervaar het hier allemaal!

Indeling
Begane grond:
Gedeelde entree met een trapopgang naar de eerste verdieping.

Eerste etage:
Binnenkomst in de uitgestrekte hal met toegang tot de verschillende vertrekken. Een tiptop afwerking staat hier voorop doordat de woning volledig is gerenoveerd. Een mooie laminaatvloer, strakke wanden, dubbel glas en een gloednieuwe keuken én badkamer waar je als eerste bewoner na de renovatie van profiteert. Thans is het zitgedeelte aan de achterzijde gesitueerd en het eetgedeelte met open keuken aan de voorzijde. Beide ruimtes hebben grote raampartijen over de breedte waardoor er heerlijk veel lichtinval naar binnen komt. De keuken is voorzien van een inductiekookplaat, combi-oven, koel- en vriescombinatie en een vaatwasser. De royale badkamer heeft een rustgevende uitstraling door de lichte kleuren. Verder is deze uitgerucht met een douche, dubbele wastafel met meubel en een aansluiting voor de wasmachine. In de hal is het separate toilet met fonteintje en de meterkast gevestigd. Ook is hier vanuit het eerste balkon toegankelijk, aan de achterzijde, gelegen op het zuidwesten.

Derde (halve)etage:
Op deze verdieping bevindt zich een ruime slaapkamer met een vaste open kast en openslaande deuren naar het tweede (pand brede) balkon. De tweede badkamer is in dezelfde stijl als de eerste badkamer en beschikt over een douche en wastafel. Op de overloop met dakraam is een vaste kast met de cv-opstelling te vinden.

Afmetingen
Voor de afmetingen en indeling zie onze gedetailleerde plattegrond.

Bijzonderheden
• Bouwjaar: 1932 (geheel intern gerenoveerd in 2024)
• Woonoppervlakte circa 78 m2
• Inhoud circa 274 m3
• Eigen grond
• Verwarming en warm water middels cv-ketel en de gehele woning is voorzien van vloerverwarming
• Volledig voorzien van dubbele beglazing met kunststofkozijnen
• De VvE is opgericht (bij NDK vastgoed management)
• Er is geen vragenlijst en Lijst van Zaken aanwezig i.v.m. verkoop door professionele partij
• Beschermd stadsgezicht
• In de koopovereenkomst wordt een niet-bewonersclausule opgenomen
• In de koopovereenkomst wordt een ouderdomsclausule opgenomen
• In de directe omgeving zijn alle dagelijkse voorzieningen te vinden, zoals openbaar vervoer, winkels, horeca, goede verbinding tot uitvalswegen en recreatiemogelijkheden
• Oplevering in overleg.

Wij nodigen je van harte uit om dit appartement in Rotterdam met eigen ogen te bewonderen.

Bel voor een vrijblijvende afspraak. We geven graag de mogelijkheden door!

De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 425.000,- k.k.
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg
VVE checklist niet aanwezig

Bouw

Soort woning appartement
Soort appartement bovenwoning
Aantal woonlagen 2
Woonlaag 2
Kwaliteit luxe
Bouwvorm bestaande bouw
Open portiek nee
Huidige bestemming woonruimte
Bijzonderheden beschermd stads- of dorpsgezicht
Voorzieningen dakraam

Energie

Verwarming c.v.-ketel en vloerverwarming geheel
Warm water c.v.-ketel

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 78 m²

Indeling

Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2

Buitenruimte

Ligging in woonwijk

Bergruimte

Parkeergelegenheid betaald parkeren en parkeervergunningen

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object