€ 585.000,- k.k.

Songketstraat 9

Almere

Omschrijving

Te koop Songketstraat 9 te Almere

2-1 kap woning met garage en glazen serre.

Vraagprijs € 585.000 k.k.

Lijkt het jou wel wat om in een luxe 2-1 kap woning neer te strijken? Dan ben je bij deze woning aan de Songketstraat 9 in de Indische Buurt van Almere Buiten aan het juiste adres! De woning is niet alleen top, maar ook energiezuinig door de zonnepanelen. Dat is toch fijn in deze tijd.

Whoooo,… bij binnenkomst via de hal merk je het direct al. Door een glazen deur kom je direct binnen in een mooie luxe keuken, een gezellige eethoek en een uitgebouwde woonkamer met een glazen serre over de volledige breedte. Vanuit deze serre heb je toegang tot de garage. Op de eerste verdieping zijn twee (voormalig drie) ruime slaapkamers, waarvan één met een inloopkast en een luxe badkamer. Op de ruime 2e verdieping is een derde slaapkamer en een keurige wasruimte met losse kasten. Daarnaast profiteer je van een ruime oprit, garage en tuin op het zuidwesten met een achterom.

Omgeving
De woning is gelegen in de Indische Buurt van Almere Buiten. Dit is een ideale locatie ten opzichte van station Oostvaardersbuurt, waar ook een opstapplaats is voor diverse bussen. Er bevinden zich daarnaast ook een supermarkt en diverse restaurants in de directe omgeving. Op zoek naar meer? Het centrum van Almere met een uiteenlopend aanbod aan winkels is binnen handbereik. Tevens rijd je binnen vijf minuten op de A6 richting Lelystad en Amsterdam. De Oostvaardersplassen zijn zeer dichtbij voor heerlijke wandelingen en/of fietstochten

Klinkt goed, toch? Maak snel een afspraak voor een bezichtiging!

Indeling
Je stapt de woning binnen via de lichte entree vanuit waar je toegang hebt tot meterkast, keurig toilet met een fonteintje; tot boven aan toe betegeld en toegang tot de luxe keuken en mooie ruime woonkamer. Op de gehele benedenverdieping is vloerverwarming aanwezig, waar witte marmeren vloertegels van 75 x 75 op liggen.

De eethoek, keuken en woonkamer zijn allemaal met elkaar verbonden in de open, uitgebouwde ruimte. Hier kun je leuk vrienden en familie over de vloer ontvangen en gezellig borrelen, kokkerellen en tafelen.

De keuken is luxe uitgevoerd met een bar, inductiekookplaat, rvs-afzuigschouw, 2 oven's, koelkast, aparte vriezer, vaatwasser en keurige kastenwand.

De woonkamer is voorzien van een voorraadkast, die onder de trap opgang is uitgebouwd en dus lekker ruim. Aan de achterzijde is een mooie glazen serre aangebouwd verzien van groot zonnescherm en sfeer verlichting. Via de grote schuifpui stap je zo naar de serre. Een heerlijke plek om in alle seizoenen buiten te kunnen zitten.

Eerste verdieping
Slaapkamers
Vanuit de hal is een keurige trap opgang naar de eerste verdieping. Hier zijn twee ruime slaapkamers gesitueerd. Eén van de slaapkamers heeft een inloopkast! Mocht je de inloopkast nou niet nodig hebben, dan kan hier eventueel weer een extra slaapkamer van worden gemaakt.

Badkamer
De badkamer is op de eerste verdieping gelegen. Deze is voorzien van keurige betegeling tot boven aan toe, een royale glazen inloopdouche, wastafelmeubel, toilet en een openzet raampje.

Tweede verdieping
Op de tweede verdieping is een derde slaapkamer gerealiseerd. Hier bevinden zich ook de aansluitingen voor de wasapparatuur, mechanische ventilatie en omvormer voor de zes zonnepanelen.

Op beide bovenverdiepingen ligt een keurige laminaatvloer.

Tuin
Tuin en garage
De tuin is op het zuidwesten gelegen en aangelegd met sierbestrating. Hierdoor is de tuin onderhoudsarm, waardoor jij des te meer tijd hebt om in op de aangebouwde serre te genieten van het buitenleven.

Vanuit de serre heb je toegang tot de garage. De garage beschikt over een betonvloer, elektra, een wastafel en wasmachine aansluiting.

Bijzonderheden
Bijzonderheden:
- Inbouwspots plafond gehele begane grond
- Glasvezel aanwezig
- Zonnepanelen
- Witte hoogglans keuken
- 3 ruime slaapkamers
- Glazen serre
- Vloerverwarming begane grond
- Bouwjaar 2017/ 2018
- Deze woning heeft een definitief energielabel, te weten A label.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 585.000,- k.k.
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning woonhuis
Soort woonhuis eengezinswoning
Type woonhuis geschakelde 2-onder-1-kapwoning
Aantal woonlagen 3
Kwaliteit normaal
Bouwvorm bestaande bouw
Bouwperiode 2011-
Dak plat dak
Voorzieningen mechanische ventilatie, buitenzonwering, schuifpui en glasvezel kabel

Energie

Energielabel A
Verwarming vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water c.v.-ketel
C.V.-ketel gas gestookte cv-ketel uit 2017 van intergas

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 130 m²
Perceeloppervlakte 197 m²
Inhoud 524 m³

Indeling

Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 3

Buitenruimte

Ligging aan rustige weg, in woonwijk en beschutte ligging

Bergruimte

Garage aangebouwde stenen garage

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object