€ 350.000,- k.k.

Schelft 14

Reusel

Omschrijving

Fantastisch nieuws voor starters op de woningmarkt! Deze instapklare eindwoning in Reusel is precies wat je zoekt. Gelegen aan een sfeervol en groen pleintje, biedt dit huis een perfecte mix van comfort en mogelijkheden. Stel je eens voor, thuiskomen en uitkijken op een charmant pleintje. Met grote raampartijen die zorgen voor veel natuurlijk licht, voelt deze woning meteen warm en uitnodigend aan.

Deze fijne woning beschikt over drie slaapkamers, met een mogelijkheid tot een vierde slaapkamer op de zolder! Een privacy biedende achtertuin met achterom en een riante garage met bergzolder. De zolder is afgelopen maand nog extra geïsoleerd en is dan ook nog geheel vrij in te delen naar wens! Kortom, koffers pakken en verhuizen maar!

Indeling
Entree
Middels looppad bereik je de voordeur van de woning. De entreehal is voorzien van een grindvloer, gestuukte wanden en Agnes platen plafond. De hal beschikt over een meterkast, een betegelde toiletruimte v.v. hangcloset en fonteintje en trapopgang naar de eerste verdieping. Via de hal is er toegang tot de woonkamer.
De gehele begane grond beschikt over een grindvloer, deels gestucte muren en gestucte plafonds. Alle kozijnen in de woonkamer zijn van hout met isolerende beglazing en beschikken over rolluiken.

Woonkamer en eetkamer
Wat een heerlijke lichte ruimte om te verblijven. De Z-vormige woonkamer met grote raampartij aan weerszijde zorgt voor meer dan voldoende daglicht. Aan de voorzijde van de woning is er voldoende ruimte voor een gezellige zithoek waar je heerlijk kunt relaxen na een lange dag! Aan de achterzijde is de eethoek gesitueerd met uitzicht op de achtertuin. Vanuit hier bereik je de praktische kelderkast en keuken.

Keuken
De keuken is altijd netjes onderhouden en tijdloos qua kleurtinten. De inbouwkeuken in wandopstelling is voorzien van alle benodigdheden zoals een inductie kookplaat, afzuigkap, koelkast met vriesvak, vaatwasser en een combi-oven. Aan de muurzijde zijn nog aansluitingen voor het witgoed aanwezig en middels loopdeur bereik je de achtertuin.




Eerste verdieping
Middels vaste trap bereik je de overloop met toegang tot drie slaapkamers, badkamer en via een vaste trapopgang de tweede verdieping. De gehele eerste verdieping is voorzien van een laminaatvloer, gestuukte wanden en Agnes plafond platen.

Slaapkamers
De verdieping beschikt over drie slaapkamers met variërende grootte. Aan de achterzijde zijn twee slaapkamers gelegen waarvan de masterbedroom zeer ruim van opzet is. Deze slaapkamer biedt voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed en een kledingkast. De tweede slaapkamer aan de achterzijde is smaller van opzet en wordt dan ook gebruikt als inloopkast. Aan de voorzijde ligt de derde slaapkamer welke eveneens ruim is van opzet en voldoende ruimte biedt voor een tweepersoonsbed en kledingkast. Vanuit hier heb je ook een fijn uitzicht op het pleintje!

Badkamer
Hoewel de badkamer wat aan de kleine kant is, heeft deze toch alles wat je nodig hebt. De badkamer is volledig betegeld en beschikt over een inloopdouche, wastafel en toilet.


Tweede verdieping
Zolder
De tweede verdieping is onlangs gerenoveerd en kan helemaal naar eigen smaak worden ingedeeld. Nieuwe dakramen zorgen voor veel licht, waardoor de zolder een fijne plek wordt om te relaxen of te werken. Ook is het mogelijk om hier een vierde slaapkamer te realiseren. Verder is hier de CV-installatie Intergas uit 2010 geïnstalleerd.

Tuin
Voortuin
De voortuin is wat kleiner van opzet maar is netjes bijgehouden en voorzien van beplanting en bestrating. De woning is gelegen aan een groen speelveldje en om de hoek bevindt zich meer dan voldoende parkeergelegenheid.

Achtertuin
De achtertuin is lekker onderhoudsvriendelijk met zijn harde bestrating. Ideaal voor gezellige zomeravond met vrienden of familie, schuif de luifel open om nog meer te genieten. Via de tuin heb je toegang tot de royale garage.

Garage
De grote garage biedt niet alleen voldoende ruimte voor je auto, maar ook voor al je spullen. De garage is nog voorzien van een extra bergzolder en geeft je extra bergruimte. De ruimte is ideaal voor de handige klusser of andere hobbyruimte. Ook zijn er extra aansluitingen voor de wasmachine aanwezig in de garage.








Bijzonderheden
- Instapklare eindwoning
- Drie slaapkamers met mogelijkheid tot vier
- Geïsoleerde zolder (2024)
- Nieuwe Velux dakramen (2023)
- Woonkamer v.v. vloerverwarming, badkamer v.v. elektrische vloerverwarming
- Woning grotendeels voorzien van houten kozijnen met isolerende beglazing
- Intergas CV-ketel 2010
- Royale garage met bergzolder
- Wonen aan rustig pleintje

Kortom, op zoek naar een leuke eindwoning? Bel voor een bezichtiging
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 350.000,- k.k.
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning woonhuis
Soort woonhuis eengezinswoning
Type woonhuis tussenwoning
Aantal woonlagen 3
Kwaliteit normaal
Bouwvorm bestaande bouw
Bouwperiode 1971-1980
Dak zadeldak

Energie

Energielabel C
Verwarming c.v.-ketel
Warm water c.v.-ketel
C.V.-ketel gas gestookte combi-ketel uit 2010 van Intergas, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 107 m²
Perceeloppervlakte 138 m²
Inhoud 445 m³

Indeling

Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 3

Buitenruimte

Ligging in woonwijk

Bergruimte

Garage vrijstaande stenen garage

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object