€ 372.500,- k.k.

Scheepmakerskade 26

Rotterdam

Omschrijving

** Inschrijfprocedure: Middels een inschrijving zal besloten worden met welke partij een overeenstemming bereikt wordt. Mocht je een bod willen uitbrengen, kan je dit doen tot maandag 13 mei 2024 12:00 uur. Het recht van gunning is voorbehouden aan verkoper. **


Een appartement boordevol licht en sfeer en ook nog gesitueerd op een toplocatie! Middenin het Maritiem District in de Stadsdriehoek vind je dit heerlijke appartement waar je verliefd zal worden op het geliefde uitzicht over de Scheepmakershaven. De prettige woonoppervlakte van ca. 77 m2 zorgt ervoor dat je een heerlijke leefruimte en 2 slaapkamers hebt. Daarnaast beschikt het appartement over een zonnig balkon met eveneens het fenomenale uitzicht en een energielabel A. Zin om Rotterdam te ontdekken? Vanaf deze locatie geniet je van een rustige omgeving, loop je gemakkelijk naar het stadscentrum met een tal aan winkels en restaurants, heb je station Blaak en Beurs binnen handbereik of maak je een mooie wandeling langs de Maas. Is dit jouw droomappartement?

Toplocatie in het stadshart van Rotterdam! De bruisende Stadsdriehoek biedt een unieke mix tussen wonen, werken en leven en is daardoor continu in beweging. Het gebied ademt een sfeer van een historische havengebied gecombineerd met hippe hotspots. Zo hoef jij je absoluut niet te vervelen! De populairste plekken zijn letterlijk om de hoek te vinden, waaronder de Markthal, Pannekoekstraat, Oude Haven en de Meent. Hier vind je leuke winkels, boetiekjes, restaurants en barren/cafés. Ook de Hoogstraat is helemaal hip & happening en voor creatieve en vernieuwde zaakjes en speciaalzaken ben je hier aan het juiste adres. Genoeg opties, dus! Door de centrale ligging zijn werkelijk alle stadsgemakken, zoals supermarkten (Spar en Jumbo op 1 minuut loopafstand), sportfaciliteiten en het openbaar vervoer binnen handbereik. Verder vindt de Rotterdamse Markt twee keer per week plaats op het levendige Binnenrotteplein waardoor verse producten in mum van tijd gehaald kunnen worden. Geniet van het stadse leven! Zin in een lekker broodje? Harvest Cafe & Bakery vind je op 1 minuut loopafstand en is een absolute favoriet van vele Rotterdammers!

Indeling
Begane grond:
Centrale entree met bellentableau en postvakken. Middels de lift en het trappenhuis is de woning op de zevende etage te bereiken.

Zevende etage:
Binnenkomend in de entree waarvandaan de verschillende vertrekken te bereiken zijn.
O.a. kom je vanaf hier in het leefgedeelte waar de grote hoeveelheid licht, dat binnenkomt door de raampartijen. voor een warm welkom zorgt. Niet alleen de grote hoeveelheid licht, maar ook het fantastische uitzicht is een werkelijke verrassing door de ligging aan de Scheepmakershaven. De haven zorgt voor een dynamische view over het water met een tal aan mooie boten. Dit is pas genieten vanaf de bank! Het leefgedeelte is afgewerkt middels een laminaatvloer en gestuukte wanden. Daarnaast is de indeling zeer praktisch door de open ruimte met open keuken. Op deze manier wordt zitgedeelte gecombineerd met de eethoek en de open keuken waar je uitgebreid kan gaan koken. De keuken heeft een frisse uitstraling en is voorzien van alle gemakken zoals een combi-oven, een inductiekookplaat, een koelkast en een vaatwasser. Grenzend aan de keuken, vind je het balkon waar je eveneens verliefd zal worden op het uitzicht en de uitstekende ligging op het zuidoosten. Zie jij jezelf al vertoeven in de zon onder het genot van een lekker drankje en de voorbij varende boten?

Terugkomende in de entree bereik je de 2 slaapkamers, de badkamer en het separate toilet. De slaapkamers bieden ruimte om ingedeeld te worden al volwaardige slaapkamer en een werk en/of kastenkamer. De badkamer is afgewerkt middels een nette witte tegel, een wastafelmeubel, een inloopdouche en een wasmachine aansluiting. Naast de badkamer tref je het toilet met eveneens een nette afwerking in dezelfde stijl als de badkamer.

Tevens heb je in de entree een praktische inpandige kast.

Berging:
Op de eerste etage van het complex is de separate berging gesitueerd van ca. 6 m2.

Afmetingen
Voor de afmetingen en indeling zie onze gedetailleerde plattegrond.

Bijzonderheden
• Bouwjaar: 1981
• Woonoppervlakte circa 77 m2
• Inhoud circa 240 m3
• Bij de woning behoort een separate berging van circa 6 m2
• Energielabel A
• Gelegen op erfpachtgrond t/m 31-12-2053, waarvan de canon jaarlijks betaald wordt € 1.493,-
• Verwarming en warm water middels stadsverwarming
• Volledig voorzien van dubbele beglazing
• Goed functionerende, actieve Vereniging van Eigenaars; bijdrage circa €345,- per maand. Dit is inclusief een voorschot stookkosten van € 164,- per maand.
• In de directe omgeving zijn alle dagelijkse voorzieningen te vinden, zoals openbaar vervoer, winkels, horeca, goede verbinding tot uitvalswegen en recreatiemogelijkheden
• Oplevering in overleg.

Wij nodigen je van harte uit om dit appartement in Rotterdam met eigen ogen te bewonderen.

Bel voor een vrijblijvende afspraak. We geven graag de mogelijkheden door!

De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 372.500,- k.k.
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg
VVE checklist niet aanwezig

Bouw

Soort woning appartement
Soort appartement portiekwoning
Aantal woonlagen 1
Woonlaag 8
Kwaliteit normaal
Bouwvorm bestaande bouw
Open portiek nee
Huidige bestemming woonruimte
Voorzieningen lift

Energie

Energielabel A
Verwarming stadsverwarming

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 77 m²

Indeling

Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2

Buitenruimte

Ligging aan water, aan rustige weg, in centrum, in woonwijk en vrij uitzicht

Bergruimte

Parkeergelegenheid betaald parkeren en parkeervergunningen
Schuur/berging inpandig

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object