verkocht onder voorbehoud

Scharloo 28

Brielle

Omschrijving

Hier wordt u opslag verliefd!

Op een unieke locatie in de historische binnenstad van Brielle bieden wij u met trots deze 2-onder-1 kap woning met fraai gevel aan. Deze woning, met aan de voorzijde uitzicht op water en de gezellige Turfkade en met aan de achterzijde vrij uitzicht over de Stadswallen is stijlvol afgewerkt en zo te betrekken. Zo beschikt deze woning o.a. over een royale woonkamer, prachtige keuken, moderne badkamer, 3 ruime slaapkamers en zonnige achtertuin.

Zodra u de deur uitstapt staat u direct in het centrum van Brielle met gezellige winkels, terrassen en restaurants. In de directe omgeving vindt u tevens diverse scholen, het openbaar vervoer en het Medisch centrum. Tevens is er voldoende parkeergelegenheid voor de deur.

Indeling
Begane grond: Entree/hal met de meterkast, toilet en de trapopgang naar de 1e verdieping. Zodra u door de dubbele voordeur de hal betreedt valt meteen de fraaie afwerking op met behoudt van de authentieke details. De prachtige vide is een echte eyecatcher. Vanuit de hal heeft u toegang tot de bijkeuken en de woonkamer.

De woonkamer is sfeervol afgewerkt en voorzien van een prachtig balkenplafond. Het zitgedeelte bevindt zich aan de voorzijde van de woning en biedt u een fijn uitzicht over water en de Turfkade. Het eetgedeelte bevindt zich aan de achterzijde en grenst aan de halfopen keuken. Middels een enkele deur is de achtertuin te bereiken.

De keuken is ook weer een lust voor het oog. Deze beschikt over veel kast- en werkruimte en een gezellig eiland. De keuken is uitgerust met een gasfornuis met oven en afzuigkap, koelkast en vaatwasmachine.

Middels een schuifdeur is de bijkeuken te bereiken, waar zich de aansluitingen voor het witgoed bevinden.

De vloer op de begane grond is afgewerkt met een pvc-visgraat vloer voorzien van vloerverwarming.

1e verdieping: Overloop met 3 slaapkamers en de badkamer. Op de overloop kunt u middels een vlizotrap de bergzolder bereiken.

De 1e slaapkamer bevindt zich aan de zij- en achterzijde van de woning en heeft een oppervlakte van ca. 13m2. De kamer beschikt over een royaal dakraam en airconditioning. Tevens vindt u hier voldoende bergruimte achter de knieschotten.

De 2e slaapkamer is gelegen aan de voorzijde en heeft een oppervlakte van ca. 12m2. Hier zijn de fraaie balken in het zicht gebleven en geven deze ruimte extra sfeer.

De 3e slaapkamer ligt aan de achterzijde en heeft een oppervlakte van ca. 8m2. Vanuit het dakraam heeft u een mooi uitzicht over de Stadswallen. Ook hier vallen de fraaie balken op.
De vloer op deze verdieping is afgewerkt met vloerbedekking.

De in 2021 geplaatste badkamer is een plaatje. De badkamer beschikt over een inloopdouche, ligbad, toilet, wastafelmeubel met dubbele waskommen en designradiator.

Bergzolder: Op de bergzolder vindt u de opstelplaats van de cv-ketel en veel bergruimte.

Tuin: De voortuin is afgewerkt met sierbestrating, smeedijzeren hekwerk en leiboom. Via de zijtuin kunt u de achtertuin bereiken. De achtertuin is gelegen op het zuidoosten en heerlijk zonnig. Mede door het vrije uitzicht ervaart u hier veel privacy. De tuin is voorzien van sierbestrating, kunstgras en een houten berging.

Algemeen
Bouwjaar 1910
Inhoud 372m³.
De kozijnen zijn uitgevoerd in hardhout en voorzien van dubbel glas.
De woning wordt verwarmd middels een cv-combi (merk: Remeha, bouwjaar: 2020). Deze cv-combi is in eigendom levert ook het warme water in de woning.
Erfdienstbaarheid van overpad/achteruitgang van toepassing voor de buren nr. 27.
Energielabel F
Oplevering in overleg.

Bij woningen welke gebouwd zijn voor 1980 zal er een ouderdomsclausule in de koopovereenkomst worden opgenomen. Bij woningen welke gebouwd zijn voor 1993 zal er ook een asbestclausule in de koopovereenkomst worden opgenomen.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 550.000,- k.k.
Status verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning woonhuis
Soort woonhuis eengezinswoning
Type woonhuis 2-onder-1-kapwoning
Aantal woonlagen 2
Kwaliteit normaal
Bouwvorm bestaande bouw
Huidige bestemming woonruimte
Dak mansarde dak
Bijzonderheden beschermd stads- of dorpsgezicht
Keurmerken energie Prestatie Advies
Voorzieningen dakraam en airconditioning

Energie

Energielabel F
Verwarming c.v.-ketel en vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water c.v.-ketel
C.V.-ketel gas gestookte combi-ketel uit 2020 van Remeha, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 105 m²
Perceeloppervlakte 185 m²
Inhoud 372 m³

Indeling

Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 3

Buitenruimte

Ligging aan water, in centrum en vrij uitzicht
Tuin Achtertuin met een oppervlakte van 91 m² en is gelegen op het zuidoosten

Bergruimte

Parkeergelegenheid openbaar parkeren
Schuur/berging vrijstaand hout

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object