verkocht onder voorbehoud

Samuel Mullerplein 16a

Rotterdam

Omschrijving

** Inschrijfprocedure: Middels een inschrijving zal besloten worden met welke partij een overeenstemming bereikt wordt. Mocht je een bod willen uitbrengen, kan je dit doen tot maandag 11 maart 2024 13:00 uur. Het recht van gunning is voorbehouden aan verkoper. **

Dit prachtige appartement aan het Samuel Mullerplein is precies wat je zoekt! Met een royale 101 m² woonoppervlakte, biedt dit appartement niet alleen ruimte en comfort, maar ook een luxueuze woonervaring die zeldzaam is in de stedelijke jungle. Stel je voor dat je de deur van je nieuwe thuis opent en verwelkomd wordt door een ruime, lichte woonkamer die naadloos overgaat in een moderne keuken, voorzien van alle gemakken. Maar dat is nog niet alles. Dit appartement beschikt over drie prachtige slaapkamers, elk met voldoende ruimte voor jouw persoonlijke touch. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de heerlijke tuin gelegen op het zuidoosten. Deze buitenruimte is een ware schat in de stad. Begin je dag met een kopje koffie in de ochtendzon, of organiseer een gezellige barbecue met vrienden en familie. Deze tuin biedt je een privé stukje natuur, waar je kunt genieten van de frisse lucht en rust, zonder de stad te hoeven verlaten.
Gelegen aan het sfeervolle Samuel Mullerplein, bevind je je in een levendige buurt met alle voorzieningen binnen handbereik.

Het Nieuwe Westen heeft een bijzondere mix van wonen met grootstedelijke allure én typische volksbuurten. De buurt is een echte stadswijk met mooie singels, interessante winkelstraten en ruime pleinen. Dit maakt het Nieuwe Westen divers en erg leuk wonen! De Vierambachtsstraat en de Nieuwe Binnenweg zijn de belangrijkste winkelstraten en is er voor ieder wat wils op het gebied van horeca en fashion. Snel boodschappen doen? Geen probleem. Diverse supermarkten, avondwinkels en toko’s liggen in de directe omgeving. Daarnaast is de woning gunstig gelegen ten opzichte van de binnenstad, het openbaar vervoer en de uitvalswegen (A13/A20). Behoefte aan een groen uitstapje en ontsnapping? Bezoek het Roel Langerak, het Vroesenpark of neem een kijkje bij één van de vele musea die de stad rijk is. Altijd leuk! Voor kinderen zijn er diverse speeltuinen in het Heemraadspark en bereik je binnen no time Diergaarde Blijdorp. Verdere voorzieningen zoals sportverenigingen en scholen zijn in de buurt te vinden. Er valt hier ontzettend veel te ontdekken waardoor je vol verrassingen komt te staan!

Indeling
Begane grond:
Via de voordeur welke zich op de begane grond bevindt stap je de lange entree van de woning binnen, deze geeft toegang tot de verschillende vertrekken. Waaronder de royale doorzon living, twee grote openslaande stalen deuren brengen je direct in de woonkamer, keuken en het eetgedeelte. Er ligt een mooie parket vloer over de gehele verdieping en de wanden zijn strak afgewerkt. De moderne keuken heeft een groot kookeiland en is voorzien van een vijfpit-gasstel, afzuigkap, koelkast, vriezer, vaatwasser, oven en combi-oven én voldoende opbergruimte. Achter de keuken is het eetgedeelte gecreëerd en vanuit hier heb je toegang tot de fijne tuin (gelegen op het zuidoosten). Er is een zithoek gemaakt aan het einde van de tuin, hier zit je in de zomer heerlijk! Terug in de woning bevindt zich in de hal nog een separaat toilet met fonteintje, een weggewerkte garderobekast en de bijkeuken met de witgoedaansluitingen. Met de trap naar boven kom je aan op de eerste verdieping.

Eerste verdieping:
Je komt aan op de overloop van de de eerste verdieping en hier vindt je de 3 slaapkamers, een fijne weggewerkte kast voor extra opbergruimte en de badkamer. De ‘Master Bedroom’ is voorzien van openslaande deuren welke leiden naar het balkon (zuidoosten) waar je bijvoorbeeld op zondagochtend lekker een kopje koffie kan drinken. De keurige badkamer heeft een ligbad, toilet, wastafel met meubel, inloopdouche en een designradiator. Verder vind je op deze verdieping nog de CV-ketel (2018).

Afmetingen
Voor de afmetingen en indeling zie onze gedetailleerde plattegrond.

Bijzonderheden
• Bouwjaar: 1925
• Woonoppervlakte circa 101 m2
• Inhoud circa 359 m3
• Eigen grond
• De woning is voorzien van een alarmsysteem en heeft airconditioning in één van de slaapkamers.
• Verwarming en warm water middels cv-ketel (2018)
• Volledig voorzien van dubbele beglazing
• Goed functionerende, actieve Vereniging van Eigenaars; bijdrage circa €120,- per maand
• In de koopovereenkomst wordt een ouderdomsclausule opgenomen
• In de directe omgeving zijn alle dagelijkse voorzieningen te vinden, zoals openbaar vervoer, winkels, horeca, goede verbinding tot uitvalswegen en recreatiemogelijkheden
• Oplevering in overleg.

Wij nodigen je van harte uit om dit appartement in Rotterdam met eigen ogen te bewonderen.

Bel voor een vrijblijvende afspraak. We geven graag de mogelijkheden door!

De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 485.000,- k.k.
Status verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding in overleg
VVE checklist niet aanwezig

Bouw

Soort woning appartement
Soort appartement benedenwoning
Aantal woonlagen 2
Woonlaag 1
Bouwvorm bestaande bouw
Open portiek nee
Huidige bestemming woonruimte

Energie

Energielabel C
Verwarming c.v.-ketel
Warm water c.v.-ketel

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 101 m²

Indeling

Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 3

Bergruimte

Parkeergelegenheid betaald parkeren en parkeervergunningen

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object