€ 325.000,- k.k.

'S-Gravenstraat 246

Clinge

Omschrijving

Vrijstaande semi-bungalow met ruime garage en zonnige tuin op het westen met vrij uitzicht aan de achterzijde.

Indeling
Entree aan de voorzijde van de woning. Hal met vide, meterkast, trap naar de verdieping en nagenoeg alle vertrekken op de begane grond. Aan de linkerzijde van de hal bevinden zich het toilet, de badkamer met ligbad, douche en wastafel en de slaapkamer aan de voorzijde van de woning.

De doorzon woonkamer is net geen 30 m2 groot. Het grote raam in de achtergevel geeft een mooi uitzicht over de tuin. Boven dit raam is een elektrisch bedienbaar zonnescherm geplaatst. De keuken bevindt zich aan de achterzijde en kijkt ook weer uit over de tuin. Het raam hier is voorzien van een zonnescreen. De hoekopstelling is uitgevoerd in massief eiken en voorzien van een kooktoestel met daarboven een afzuigkap, dubbele gootsteen en koelkast. Er is voldoende ruimte om een kleine eethoek te plaatsen. Aansluitend komt men in de ruime bijkeuken met gootsteen en aansluitingen voor wasmachine en droger. Tevens is hier de achterdeur richting de tuin voorzien.


Eerste verdieping
Op de verdieping zijn twee ruime slaapkamers voorzien van respectievelijk 14 en 18 m2 groot. Beide hebben voldoende bergruimte achter de knieschoten.

Verder zijn er op de verdieping nog de cv-ruimte c.q. berging met daarin de cv-combiketel (2008) en een aparte toiletruimte.


Tuin
De tuin is gelegen op het westen en keurig aangelegd en onderhouden. Links op het perceel staat de ruime garage van bijna 9 meter diep. Deze is opgesplitst in twee delen, het voorste deel als autostalling, het achterdeel als (fietsen)berging. Over de gehele diepte van de garage is een bergzolder voorzien. Tussen de woning en de garage bevindt zich de achterom.

Bijzonderheden
De woning bevindt zich in originele staat en is keurig onderhouden en rondom deels voorzien van dubbele beglazing. Het lijkt alsof de woning aan de buren op nummer 244 vastzit, maar dit is niet zo. Aan de voorzijde is de voorgevel doorgetrokken tot tegen de buren, maar de zijgevels staan vrij van elkaar. Het pand is op korte termijn te aanvaarden. Gelijkvloers wonen tegen een aantrekkelijke prijs op steenworp van de grens.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 325.000,- k.k.
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning woonhuis
Soort woonhuis eengezinswoning
Type woonhuis vrijstaande woning
Aantal woonlagen 2
Bouwvorm bestaande bouw

Energie

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 116 m²
Perceeloppervlakte 460 m²
Inhoud 440 m³

Indeling

Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 3

Buitenruimte

Ligging in woonwijk

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object