€ 325.000,- k.k.

Rodenrijsestraat 24b

Rotterdam

Omschrijving

Wauw! Wat een prachtig afgewerkte, en daardoor instapklare benedenwoning met tuin!

De woning is in 2021 zeer fraai gerenoveerd waarbij een mooie gietvloer is aangebracht, de elektra is vernieuwd maar ook de badkamer en keuken zijn vernieuwd.

Vanuit de vestibule komt u in de gang met vernieuwde meterkast met 7 groepen en aardlekschakelaars. Ook is er een open trapkast/nis met de aansluiting voor wasmachine. Aan het einde van de gang ligt de moderne badkamer uit 2021. Deze is fraai afgewerkt en beschikt over een inloopdouche, wastafel, toilet en elektrische vloerverwarming.

Tot slot komt u vanuit de gang in de royale en lichte woonkamer. Deze is superstrak afgewerkt met een gietvloer en stakke wanden welke zijn voorzien van stucwerk. De ruimte is aangenaam licht door de grote raampartijen en de aluminium schuifpui aan achterzijde. Ook deze pui is in 2021 geplaatst. Via het balkon kunt u enkele treden af en staat u in de fraaie tuin.

Tevens ligt aan de achterzijde een moderne, open keuken. Eveneens uit 2021 en voorzien van een inductie kookplaat, afzuigkap, stoomoven, koel-/vriescombinatie, vaatwasmachine en Quooker.

Aan de voorzijde ligt de slaapkamer. Deze is afgescheiden met een halfhoge muur waardoor er veel lichtval in de woning is. Uiteraard kan hier ook een gesloten kamer worden gerealiseerd maar laat u zich vooral verrassen door het open en lichte karakter van de woning. Uiteraard ligt ook hier de mooie gietvloer en zijn de wanden afgewerkt met stucwerk.

Aan de achterzijde ligt de verzorgde tuin. Wat een luxe om in de stad zo'n royale buitenruimte ter beschikking te hebben!

Algemeen
Bouwjaar 1914
Inhoud 198m3.
De kozijnen zijn uitgevoerd in hardhout, kunststof en aluminium en voorzien van HR++ beglazing, met uitzondering van de voordeur.
De woning wordt verwarmd middels een cv.-combi met radiatoren (merk: Remeha, bouwjaar 2011). Deze cv-combi levert ook het warme water in de woning.
Oplevering in overleg.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 325.000,- k.k.
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg
VVE checklist niet aanwezig

Bouw

Soort woning appartement
Soort appartement benedenwoning
Aantal woonlagen 1
Woonlaag 1
Kwaliteit luxe
Bouwvorm bestaande bouw
Open portiek nee
Huidige bestemming woonruimte
Dak samengesteld dak

Energie

Energielabel B
Verwarming c.v.-ketel
Warm water c.v.-ketel
C.V.-ketel gas gestookte combi-ketel uit 2011 van Remeha, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 60 m²

Indeling

Aantal kamers 2
Aantal slaapkamers 1

Buitenruimte

Ligging in woonwijk
Tuin Achtertuin met een oppervlakte van 40 m² en is gelegen op het oosten

Bergruimte

Parkeergelegenheid openbaar parkeren

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object