€ 349.000,- k.k.

Riepel 22

Emmeloord

Omschrijving

Te koop Riepel 22 Emmeloord

Vraagprijs € 349.000,- k.k.

Te koop hoekwoning met grote uitbouw!

Wat een mooie uitgebouwde hoekwoning hebben we hier in de verkoop. Het is gelegen in een zeer geliefde, kindvriendelijke wijk in Emmeloord-west. De woning is keurig gemoderniseerd, waarbij onder anderen de keuken voorzien van een grote uitbouw, toilet, badkamer en de 2e etage is gerenoveerd. Wanneer je aan komt rijden heb je in eerste instantie niet het idee dat deze woning je zeker gaat verrassen! Het is het beste dat je via de parkeerplaats komt naar deze woning. Je rijdt dan via de Vrijheidsplaats direct de eerste inrit rechts, dit heet de Pollen, de parkeerplaats op. Hier zie je dan nr. 22 staan en kom je via de achter ingang naar de woning. Aan de voorzijde van de woning kun je niet zomaar met de auto komen.



Indeling
Deze prachtige woning heeft als eyecatcher toch wel een hele bijzondere keuken met de grote uitbouw. Daarnaast is deze moderne keuken van alle gemakken voorzien en heeft veel opbergruimte. Vanuit de keuken heb je toegang tot de bijkeuken met aansluiting witgoed en kleine zolder-berging. De berging is voorzien van en vlizo-trap, ideale berging! Ook is er een apparte eet- en woonkamer die via de keuken aan elkaar worden verbonden.

Verder is er een mooie serre over de gehele breedte aan de achterzijde van de woning, wat bij koud weer geheel dicht gemaakt kan worden.


Eerste verdieping
De 1e etage is voorzien van 3 slaapkamers waarvan 1 slaapkamer extra opvalt vanwege zijn enorme ruimte! Op de foto's misschien niet goed te zien maar wanneer je in de woning staat zul je zeker verrast zijn. Verder is er op deze etage een moderne badkamer.

Tweede verdieping
Over verrassingen gesproken, op de 2e etage is ook echt een ruime verdieping met een 4e extra slaapkamer. Ook is deze etage voorzien van een royale dakraam wat zorgt voor veel lichtinval. Daarnaast is er een cv-opstelling aanwezig.

Al met al een zeer complete woning waar je zeker een kijkje moet nemen!

Tuin
Via de achterom kom je in de besloten ruime achtertuin die geheel naar eigen smaak is in te richten want de oppervlakte is er zeker. Ook geniet de tuin, zowel voor als achter van veel privacy. De huidige eigenaar heeft bij de voortuin altijd ruimte gehad om op eigen terrein zijn caravan te stallen aan gezien het geheel bestraat is.

Bijzonderheden
* Hr. Nefit CV-ketel 2022 ( MV box aanwezig)
* Riool vernieuwd onder de woning ca. 2017
* Tuin op het zuiden
* Houten schuur in de achter tuin
* Ruime poort deur voor de motor gemaakt
* Serre van aluminium met carbon dak en tentzeil
* Ramen kunst-stof (draaikiep alle ramen)
* Energie label C
* Begane grond v.v. laminaat vloer
* 4 ruime slaapkamers
* 5e mooie slaap/werkruimte begane grond grenzend aan de keuken

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Toelichtingsclausule NEN2580. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 349.000,- k.k.
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning woonhuis
Soort woonhuis eengezinswoning
Type woonhuis eindwoning
Aantal woonlagen 3
Kwaliteit normaal
Bouwvorm bestaande bouw
Bouwperiode 1971-1980
Dak zadeldak
Keurmerken energie Prestatie Advies

Energie

Energielabel C
Verwarming c.v.-ketel
Warm water c.v.-ketel
C.V.-ketel Nefit

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 148 m²
Perceeloppervlakte 266 m²
Inhoud 522 m³

Indeling

Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4

Buitenruimte

Ligging aan rustige weg, in woonwijk en in bosrijke omgeving

Bergruimte

Schuur/berging vrijstaand hout

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object