€ 750.000,- k.k.

Revaleiland 441

Amsterdam

Omschrijving

Geweldige 3-kamer benedenwoning met tuin, gelegen midden in het meest gewilde gedeelte van de Houthavens. De woning heeft een woonoppervlakte van 95 m2 en beschikt onder andere over een heerlijke tuin op het zuidwesten en een eigen parkeerplaats!

Dit appartement bestaat uit twee verdiepingen, op de begane grond bevinden zich de woonkamer met hoge plafonds van ruim 3.20 meter, eetkamer en de prachtige keuken met kookeiland. In het souterrain met een stahoogte van meer dan 2.60 meter bevinden zich de twee ruime slaapvertrekken, badkamer, separaat toilet en inpandige berging.

INDELING
Entree met hal aan de straatzijde op de begane grond. Vanuit hier geeft een kleine trap toegang tot het woongedeelte. Bij het betreden van het appartement wordt u meteen verwelkomd door de luxe open keuken, compleet met een trendy kookeiland uitgevoerd
in mat zwart. Deze keuken is niet alleen een lust voor het oog, maar biedt ook alle benodigde moderne apparatuur en veel opbergruimte. Het kookeiland vormt het centrale hart van de living, met aan de voorzijde het gezellige eetgedeelte met prachtig uitzicht over de straat en binnenkort het water. Aan de achterzijde bevindt zich de riante living voorzien van de grote raampartijen met zicht op de heerlijke tuin. De grote raampartijen en bovengemiddelde plafondhoogte van 3,22 meter zorgen voor zeer veel daglicht toetreding, waardoor de ruimte nog royaler aanvoelt. Deze gehele verdieping is zorgvuldig ontworpen met oog voor detail. De vloer is prachtig afgewerkt met eikenhouten vloer gelegd Hongaarse punt, wat een warme en uitnodigende sfeer creëert.

Via de trap naar beneden komt u in het souterrain, met een stahoogte van meer dan 2,60 meter. Aan de voorzijde treft u hier een van de twee slaapkamers, welke thans dienstdoet als kinderkamer Aan de achterzijde bevindt zicht de riante master bedroom van meer dan 15m2. Vanuit hier geven twee openslaande deuren toegang tot de tuin op het zuidwesten. Deze tuin is fraai aangelegd en meer dan 21m2 groot, door de gunstige en beschutte ligging kun je hier al vroeg in het voorjaar van genieten.

In het midden van de deze verdieping, bevinden zich de luxe badkamer voorzien van inloopdouche en dubbele wastafel. Naast de badkamer tref je de inpandige berging met WTW en ruimte voor de wasmachine en droger en hiernaast het separaat toilet voorzien van fontein en hangcloset.

Niet alleen een licht en comfortabel appartement, maar ook nog een energiezuinig. Het appartement is volledig geïsoleerd en o.a. voorzien van HR++ beglazing, een warmte terugwin installatie, vloerverwarming aangesloten op stadsverwarming, vloerkoeling en heeft 6 eigen zonnepanelen.

OMGEVING
Het Revaeiland maakt onderdeel uit van één van de zeven kunstmatige eilanden in de Houthavens.De Houthavens is een duurzame en kindvriendelijke wijk op loopafstand van de Spaarndammerbuurt, waar u terecht kan voor uw dagelijks boodschappen.De kleinschalige, stedelijke buurt ligt op loopafstand van de levendige Spaarndammerbuurt met een heerlijk aanbod aan winkels, eetgelegenheden en cafés. Ook in de directe omgeving is een breed aanbod van kinderopvang, basisscholen en middelbare scholen. Loop even een paar minuten door en u bent in de gezellige Jordaan, het Prinseneiland en de grachtengordel met de Noordermarkt, de vele boetiekjes en de ontelbare restaurants.

Via de Pontsteiger bent u met de pont zo in Amsterdam-Noord en op het creatieve en culinaire NDSM-terrein. Recreatiegebied het Twiske is in slechts 15 fietsminuten bereikbaar met het pontje, welke u in enkele minuten gratis naar de noordzijde van het IJ brengt.Het Centraal Station is op loopafstand, maar er zijn ook meerdere openbaar vervoersmogelijkheden. Via de S101-S103 bevindt u zich binnen 10 minuten op de Ring A10. Tevens is het mogelijk om vanaf de Pontsteiger de pont naar Amsterdam Noord te nemen.

VERENIGING VAN EIGENAREN
De Vereniging van Eigenaars, wordt professioneel beheerd door Newomij Beheer. De huidige servicekosten bedraagt EUR. 220,- per maand (voor woning en parkeerplaats).

PARKEREN:
Eigen parkeerplaats in de ondergelegen parkeerkelder welke optioneel te koop is. Vraagprijs: EUR. 55.000,- kosten koper.

EIGENDOMSSITUATIE
De woning en de parkeerplaats bevinden zich op gemeentelijke erfpachtgrond, waarbij de algemene bepalingen van de gemeenten Amsterdam van toepassing zijn en het huidige tijdvak loopt tot en met 15 oktober 2067. De huidige canon voor de woning bedraagt circa. EUR. 3993,- per jaar (fiscaal aftrekbaar) en parkeerplaats EUR 90,- per jaar. De erfpachtaanbieding is aangevraagd met de gunstige voorwaarden door verkoper.

BIJZONDERHEDEN
- Woonoppervlakte 95 m2;
- Bouwjaar 2020;
- Privé parkeerplaats in ondergelegen garage, deze wordt optioneel aangeboden voor € 55.000,-;
- Lift;
- Het appartement is volledig geïsoleerd;
- Energiezuinig wonen!
- 6 eigen zonnepanelen;
- Voorzien van WTW-ventilatiesysteem en stadsverwarming, gasloze woning;
- Vloerverwarming en vloerkoeling aanwezig, door nagenoeg de gehele woning;
- Actieve VVE met een maandelijkse bijdrage van circa € 220,- per maand
- Extra privé berging in de kelder (6m2);
- Jaarlijkse erfpachtcanon van € 3993,- per jaar voor de woning en € 90,- per jaar voor parkeerplaats; Het huidige tijdvak loopt tot en met 31 oktober 2067;
- Verkoper heeft aanvraag gedaan voor de spijtoptantenregeling;
- Aanvaarding in overleg.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 750.000,- k.k.
Status onder bod
Aanvaarding in overleg
VVE checklist niet aanwezig

Bouw

Soort woning appartement
Soort appartement benedenwoning
Aantal woonlagen 2
Woonlaag 1
Kwaliteit luxe
Bouwvorm bestaande bouw
Open portiek nee
Huidige bestemming woonruimte
Dak plat dak

Energie

Energielabel A
Verwarming stadsverwarming

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 95 m²

Indeling

Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2

Buitenruimte

Ligging aan water en in woonwijk
Tuin Achtertuin met een oppervlakte van 30 m² en is gelegen op het zuidwesten

Bergruimte

Garage parkeerplaats
Parkeergelegenheid betaald parkeren
Schuur/berging box

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object