€ 350.000,- k.k.

Pieter Soutmanlaan 65

Heerhugowaard

Omschrijving

RUIME DRIVE-IN WONING MET KUNSTSTOF KOZIJNEN, KUNSTSTOF GEVELBEKLEDING, INPANDIGE GARAGE, 3 SLAAPKAMERS EN EEN ACHTERTUIN GELEGEN OP HET WESTEN. Deze speelse woning is voorzien van 3 ruime slaapkamers, garage en een souterrain. De tuingerichte woonkamer met zeer aangename lichtinval beschikt over een open haard. Over de gehele breedte van de woonkamer is een kunststof schuifpui aanwezig. De eetkamer en dichte keuken zijn aan de voorzijde en er is een toegang naar het balkon. De woning is gelegen in een kindvriendelijke woonwijk met veel voorzieningen zoals scholen en winkels in de nabijheid. Bent u op zoek naar een ruime woning met inpandige garage? Deze woning biedt vele mogelijkheden. Wilt u komen kijken? Neem dan gerust contact op voor het maken van een afspraak.

INDELING WONING:

Begane grond: entree/hal, meterkast met 5 groepen, cv-ruimte en toegang tot de garage (5,25 x 2,80). De garage heeft een elektrische garagedeur. Achter de garage is een lage tussenruimte en daarachter is een souterrain met hoogte van 1,44 meter.

1e verdieping: overloop met bergkast en toiletruimte met zwevend toilet en fonteintje. De hal geeft toegang tot de tuingerichte woonkamer met open haard. De woonkamer heeft veel lichtinval door de grote schuifpui. Via een kleine trap met 4 treden komt u bij het eetgedeelte en dichte keuken. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Aan de voorzijde is een balkon (2,84 x 0,86).

2e verdieping: via vaste trap toegang tot de ouderslaapkamer (5,12 x 4,28) aan de achterzijde (voorheen 2 slaapkamers). Middels een kleine trap heeft u toegang tot de badkamer met douche in ligbad, vaste wastafel en toilet. Aan de voorzijde bevinden zich slaapkamer 2 (4,19 x 2,80) en slaapkamer 3 (4,19 x 2,20).

Achtertuin: is fraai aangelegd en voorzien van elektrisch zonnescherm. De tuin heeft als afmeting 8 x 5,30 meter is gelegen op het westen, op het terras kunt u lekker van het zonnetje genieten. Aan de achterzijde staat een stenenmuur als erfafscheiding.

Voorzijde: direct voor de woning en in de directe omgeving heeft de gemeente voor voldoende parkeergelegenheid en kinderspeelplaatsen gezorgd.

Verwarming
CV ketel HR Brink en Brink heteluchtverwarming (2019), eigendom.

Aanvaarding
In overleg.

Bezichtiging
Na afspraak met Elles Bakker, Jasper Keuken of Gecertificeerd Register Makelaar/Taxateur Jim Tesselaar.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 350.000,- k.k.
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning woonhuis
Soort woonhuis eengezinswoning
Type woonhuis tussenwoning
Aantal woonlagen 3
Kwaliteit normaal
Bouwvorm bestaande bouw
Huidige bestemming woonruimte
Dak lessenaardak
Voorzieningen buitenzonwering, mechanische ventilatie, schuifpui en rookkanaal

Energie

Energielabel C
Verwarming hete lucht verwarming
Warm water c.v.-ketel

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 120 m²
Perceeloppervlakte 106 m²
Inhoud 460 m³
Inpandigeruimte oppervlakte 38 m²

Indeling

Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 3

Buitenruimte

Ligging in woonwijk
Tuin Achtertuin met een oppervlakte van 42 m² en is gelegen op het westen

Bergruimte

Garage inpandige garage
Parkeergelegenheid openbaar parkeren

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object