€ 325.000,- k.k.

Patrijsstraat 34

Alblasserdam

Omschrijving

Leuke knusse tweekapper in kindvriendelijke wijk Kinderdijk! Deze gezellige woning is een perfecte keuze voor starters die op zoek zijn naar een knusse thuisbasis. De woning valt officieel onder 2-onder-1-kap, met alle voordelen van dien. De woning heeft rondom kunststof kozijnen met HR glas. In 2021 zijn de muren volledig geïsoleerd, waardoor het binnen aangenaam vertoeven is. Bij binnenkomst word je begroet door een lichte hal, welke de toegang biedt tot alle vertrekken. De woning is in de basis keurig te noemen. De woonkamer heeft een fijn formaat en een schuifpui die toegang biedt tot de achtertuin. Geniet van de mooie raampartij die zorgt voor veel natuurlijk licht in de ruimte. De keuken, deels open, is uitgerust met een oven, inductiekookplaat en afzuigkap. Wellicht is een nieuwe keuken naar jouw smaak een leuke toevoeging. Op de eerste verdieping vind je twee slaapkamers en twee badkamers. Eén slaapkamer is omgetoverd tot een badkamer met een heerlijk ligbad, terwijl de tweede badkamer voorzien is van een douche, fonteintje en een plekje voor de wasmachine. Beide slaapkamers zijn ruim opgezet en beschikken over rolluiken. De slaapkamer aan de achterzijde heeft zelfs een ruime inbouwkast. De voortuin ligt op het oosten en de grote achtertuin op het westen. Naast de woning heb je nog een klein zijpad. De achtertuin is voorzien van tuinborders en veel tegels, ideaal voor gezellige zomeravonden. Er is ook een zonnescherm aanwezig voor wat welkome schaduw. Daarnaast beschikt de woning over een schuur met elektra, perfect voor opslag of klusprojecten. Voor wie meer ruimte wil creëren, bestaat de optie om bijvoorbeeld een opbouw te plaatsen, net zoals de buren hebben gedaan. Hiermee kun je deze leuke woning helemaal naar jouw wensen uitbreiden. Kortom, een leuke woning met veel potentie in een gezellige buurt. Maak snel een afspraak voor een bezichtiging en wie weet wordt dit jouw nieuwe thuis!

Indeling
Entree: Lichte hal geeft toegang tot de meterkast, trapkast, toiletruimte, woonkamer en trapopgang naar de eerste verdieping. De ruimte is afgewerkt met een plavuizen vloer, structuur wanden en een gestuukt plafond.

Meterkast: Meterkast met 5 elektrische groepen.

Toilet: Prima toiletruimte voorzien van een zwevend closet, fonteintje en mechanische ventilatie. De toiletruimte is volledig betegeld in zwart/wit kleurstelling.

Woonkamer: Woonkamer met veel lichtinval door de mooie raampartij. De woonkamer is makkelijk in te delen. Je zithoek plaats je aan de voorzijde met zicht op de straat en je eethoek aan de achterzijde. Aan de achterzijde tref je een schuifpui naar de achtertuin aan. Hier zijn ook sfeervolle inbouwspots aanwezig. Alle kozijnen in de woning zijn van kunststof, dus dat scheelt veel onderhoud. De ruimte is afgewerkt met een laminaatvloer, behangwanden en een gips plafond.

Keuken: Deels open keuken voorzien van diverse apparatuur, zoals een oven, inductiekookplaat en een afzuigkap. De keuken is voorzien van veel werkruimte. Handig als je het leuk vindt om voor veel mensen te koken. Via een deur wordt er toegang geboden tot de achtertuin. De ruimte is afgewerkt met een plavuizen vloer, tegels aan de wand en een delen plafond.


Eerste verdieping
Overloop: De overloop geeft toegang tot twee slaapkamers, twee badkamers en de stookruimte. De ruimte is afgewerkt met een plavuizen vloer, structuur wanden en een spuitwerk plafond.

Slaapkamer 1: Hele ruime slaapkamer met een gave inbouwkast. Hier kun je heel veel kleding kwijt. De slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en is voorzien van een rolluik. De ruimte is afgewerkt met een laminaatvloer, structuur wanden en een spuitwerk plafond.

Slaapkamer 2: Ook deze slaapkamer is heel ruim. De slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning. Welke meubels ga jij er plaatsen? De slaapkamer heeft een grote raampartij welke is voorzien van een rolluik. De ruimte is afgewerkt met een laminaatvloer, structuur wanden en een gips plafond.

Badkamer 1: Keurige badkamer is volledig betegeld in zwart/wit kleurstelling. De badkamer is heel ruim, oorspronkelijk is deze ruimte zelfs nog een slaapkamer geweest. Genieten doe je hier ook zeker in het ligbad. De badkamer is verder voorzien van een design radiator en een meubel met geïntegreerde wastafel.

Badkamer 2: Compacte badkamer daglicht door het raampje, is gelegen aan de voorzijde van de woning. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, fonteintje, wasmachineaansluiting en mechanische ventilatie. De ruimte is afgewerkt met een plavuizen vloer en wanden en een delen plafond.

Stookruimte: Handige stookruimte/inbouwkast welke dient als opstelplaats van de Cv-ketel.


Tuin
Voortuin: Prima voortuin (afm. ca. 4.50 x 7.00) gelegen op het oosten. De tuin is voorzien van tuinborders en een wateraansluiting.

Zijtuin: Naast de woning is nog een klein zijpad (afm. ca. 7.00 x 1.00).

Achtertuin: De achtertuin (afm. ca. 9.00 x 7.00) is behoorlijk diep en voorzien van tuinborders, wateraansluiting en een zonnescherm. Heerlijk om hier van het zonnetje te genieten. Plaats er een leuk loungeset en je wil hier niet meer weg. De tuin is achterom bereikbaar.

Schuur: In de tuin staat nog een praktische schuur. Deze schuur is voorzien van elektra.


Bijzonderheden
De Patrijsstraat is gelegen in de rustige kindvriendelijke wijk ‘Kinderdijk’. Veel praktische voorzieningen zijn in de buurt te vinden en ook het prachtige molengebied van Kinderdijk met al haar wandel- en fietsroutes liggen op een steenworp afstand. Een ideale omgeving om je thuis te voelen!

ALGEMEEN
Bouwjaar: 1967
Verwarming: Vaillant Cv-ketel 2013
Warmwatervoorziening: Vaillant Cv-ketel 2013
Glas: Dubbele beglazing
Kozijnen: Kunststof kozijnen
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 325.000,- k.k.
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning woonhuis
Soort woonhuis eengezinswoning
Type woonhuis 2-onder-1-kapwoning
Aantal woonlagen 2
Kwaliteit normaal
Bouwvorm bestaande bouw
Bouwperiode 1960-1970
Dak plat dak
Keurmerken energie Prestatie Advies
Voorzieningen mechanische ventilatie, rolluiken, buitenzonwering en schuifpui

Energie

Energielabel C
Verwarming c.v.-ketel
Warm water c.v.-ketel
C.V.-ketel gas gestookte combi-ketel uit 2013 van Vaillant, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 89 m²
Perceeloppervlakte 189 m²
Inhoud 314 m³

Indeling

Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2

Buitenruimte

Tuin Achtertuin met een oppervlakte van 63 m² en is gelegen op het westen

Bergruimte

Schuur/berging aangebouwd steen

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object