verkocht onder voorbehoud

Parallelweg 10b

Alblasserdam

Omschrijving

Wat een heerlijk HOEKHUIS met VEEL TUIN en een GARAGE op een FANTASTISCHE LOCATIE! De Parallelweg is gelegen nabij het centrum van Alblasserdam dichtbij het zwembad de Blokweer, een basisschool en allerlei andere praktische voorzieningen. De aanblik van het huis is al puur genieten. Je zou je auto (‘s) maar op deze oprit mogen rijden. Je komt binnen in een keurige hal met een garderobe. In de woonkamer tref je een gezellige zithoek aan met mooie grote raampartijen. De eethoek is mooi betrokken bij de keuken en heeft uitzicht op de achtertuin. De keuken is zo goed als nieuw! (2017) Is supermodern en stijlvol afgewerkt met een geïntegreerde afzuigkap met inbouwspots. Op de eerste verdieping vind je drie mooie slaapkamers en de badkamer. Op de tweede verdieping vind je een aangename verrassing! Een ruime voorzolder waar je met gemak nog een slaapkamer kunt creëren, maar dat is nog niet alles want achter de prachtige schuifwandkast bevindt zich nog een enorme slaapkamer. In de mooie achtertuin vind je naast veel groen ook een gezellige chalet met overkapping en een grote garage. Deze woning heeft echt alles! Bel ons snel voor een afspraak!

Indeling
Entree: Ruime en lichte hal voorzien van garderobe en verwarming geeft toegang tot de meterkast, de toiletruimte, de woonkamer en de trapopgang naar de eerste verdieping. De ruimte is afgewerkt met een plavuizenvloer in wild verband, behangwanden en een spuitwerkplafond.

Meterkast: Meterkast met 6 groepen, een 2 fase en een 3 fase fornuisgroep, 2 aardlekschakelaars en een hoofdaardlekschakelaar.

Toilet: Keurige toiletruimte (helemaal spic en span!), deels betegeld in neutrale kleurstelling, voorzien van een staand closet, fonteintje en een mechanische ventilatie.

Woonkamer: Ruime woonkamer (afm. ca. 9,40 x 5,10/2,80) met grote raampartijen (het zijraam is voorzien van een screen). Heerlijke plek voor je zithoek met aan alle kanten veel lichtinval en leuk uitzicht naar buiten. De eethoek is mooi betrokken bij de keuken erg leuk en ideaal als je gasten hebt. De woonkamer is voorzien van een handige trapkast waar je heel wat spulletjes in kwijt kunt. De ruimte is afgewerkt met een plavuizenvloer, spachtelputz wanden en een spuitwerkplafond.

Keuken: Open keuken (afm. ca. 2,84 x 2,22) in hoek opstelling en zo goed als nieuw! (2017) Dat valt gelijk op! Supermodern in mooie zwart/witte kleurstelling voorzien van onder en bovenkasten, een prachtige geïntegreerde afzuigkap met inbouwspots, geïntegreerde mechanische ventilatie met inbouwspots, een oven, inductiekookplaat, apothekerskast, koelkast, draaicarrousel en een vaatwasser. De keuken geeft toegang tot de tuin.


Eerste verdieping
Overloop: Keurige overloop met grote vaste kast geeft toegang tot de slaapkamers en de badkamer De ruimte is afgewerkt met een laminaatvloer, behang wanden en een spuitwerk plafond.

Slaapkamer 1: Ruime ouderslaapkamer (afm. ca. 2,78/2,22 x 5,10) met leuke raampartijen en voorzien van draai/kiepramen gelegen aan de voorzijde van de woning. Er is ruimte genoeg voor het plaatsten van een schuifwandkast. De ruimte is afgewerkt met een laminaatvloer, behang wanden en een spuitwerk plafond.

Slaapkamer 2: Grote slaapkamer (afm. ca. 4,49 x 2,66) met veel licht en voorzien van draai/kiepramen (met hand bedienbare screen) is gelegen aan de achterzijde van de woning. De ruimte is afgewerkt met een laminaatvloer, behang wanden en een spuitwerk plafond.

Slaapkamer 3: Mooie slaapkamer (afm. ca. 3,45 x 2,34) met hand bedienbare screen en extra zijraam gelegen aan de achterzijde van de woning. De ruimte is afgewerkt met een laminaatvloer, behang wanden en een spuitwerk plafond.

Badkamer: Keurige badkamer (afm. ca. 1,99 x 2,66) in blauwe kleurstelling, goed bijgehouden. Maar mocht je toch graag een nieuwe badkamer willen plaatsen dan is er genoeg plaats voor een dubbele wastafel, inloopdouche en ook nog een apart bad. Voor nu is de badkamer voorzien van een wastafel, staand closet, radiator, douchecabine en een mechanische ventilator. Maar er zijn dus mogelijkheden genoeg!


Tweede verdieping
Voorzolder: Ruime voorzolder (afm. ca. 5,40 x 5,10) met wastafel, opstelplaats van de CV-ketel, aansluiting voor de wasmachine en met genoeg raampartijen (twee brede velux dakramen) waardoor het heerlijk licht is. Hier kan je met gemak nog een slaapkamer kwijt. De verrassing hier is dat slaapkamer 4 achter de schuifwand kast te vinden is. De ruimte is afgewerkt met een laminaatvloer, gestuukte wanden en een houten plafond met zichtbaar dakgebinte.

Slaapkamer 4: Mooie slaapkamer (afm. ca. 3,40 x 5,10) super ruim en licht en is gelegen aan de achterzijde van de woning. De ruimte is afgewerkt met een laminaatvloer, behang en gestuukte wanden en een houten delen plafond en dakconstructie.


Tuin
Voortuin: Mooie voortuin (afm. ca. 5,56 x 8,00) met oprit en afsluitbaar hek. Voorzien van kunstgras, beplanting en een heg.

Zijtuin: Zijtuin (afm. ca. 14,52 x 2,38) voorzien van siertegels, vaste beplanting en plek voor twee auto’s op eigen grond!

Achtertuin: Ruime achtertuin (afm. ca. 7,10/4,08 x 5,81) sfeervol aangelegd met mooie klinkers die matchen bij het huis. De tuin is voorzien van kunstgras, een kraantje en een houten chalet met een gezellig terras en overkapping. Een vakantiegevoel in eigen tuin dat wil toch iedereen!? De achtertuin is via de zijtuin te bereiken, maar er ook mogelijkheid om een doorgang naar achteren te creëren, waardoor je zo bij het speeltuintje zit.

Chalet/schuur: Chalet (afm. ca. 3,95 x 1,90) met vloerbedekking en openslaande deuren, een stelling kast en een plank. De ruimte wordt nu gebruikt voor opslag maar is ook goed te gebruiken om gezellig met vrienden te vertoeven. Denk aan een zomerse BBQ bijvoorbeeld.

Garage: Stenen garage (afm. ca. 6,92 x 2,95) met een gelift dak waardoor er extra ruimte is ontstaan. Heel handig als werkplaats en voorzien van veel stopcontacten. (380 volt) Verwarming en koeling van de werkplaats middels een split-unit.


Bijzonderheden
De parallelweg is ideaal gelegen nabij fiets en wandelpaden. In de buurt van de polder en de molens van Kinderdijk. Ook praktische en kindvriendelijke voorzieningen zijn op loopafstand, zoals een speeltuin, het zwembad en drie verschillende supermarkten. Dit vind je niet overal!

ALGEMEEN
Bouwjaar: 1999
Verwarming: CV-ketel AWB Thermomaster 2 HP (1999)
Glas: Dubbele beglazing
Kozijnen: Hardhouten kozijnen
Zonnepanelen: Zonnepanelen aanwezig
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 342.500,- k.k.
Status verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning woonhuis
Soort woonhuis eengezinswoning
Type woonhuis hoekwoning
Aantal woonlagen 3
Bouwvorm bestaande bouw
Keurmerken energie Prestatie Advies
Voorzieningen alarminstallatie, rolluiken en buitenzonwering

Energie

Energielabel A
Verwarming c.v.-ketel
Warm water c.v.-ketel
C.V.-ketel gas gestookte combi-ketel uit 1999 van AWB Thermomaster, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 138 m²
Perceeloppervlakte 234 m²
Inhoud 495 m³

Indeling

Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4

Bergruimte

Garage garagebox
Schuur/berging vrijstaand hout

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object