verkocht onder voorbehoud

Papaverstraat 17

Purmerend

Omschrijving

Een goed geïsoleerde eengezinswoning voor een scherpe prijs, wie wil dat nou niet?
Deze leuke eengezinswoning bevindt zich in de woonwijk De Purmer-Noord op een gunstige locatie ten opzichte van diverse voorzieningen zoals winkels, basisscholen, sportfaciliteiten en opstapplaats voor het openbaar vervoer want busstation Korenstraat bevindt zich aan het eind van de straat. Daardoor ben je binnen een half uurtje in het centrum van Amsterdam. De woning is gelegen op 136m2 eigen grond en heeft een gezellige tuin met houten berging op het zuidoosten.

Bij binnenkomst kom je in de hal met meterkast, toiletruimte, trapopgang naar de 1e verdieping en toegang tot de woonkamer. De doorzon woonkamer is voorzien van een schuifpui welke toegang geeft tot de achtertuin met houten berging. De nette open keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een vaatwasser, koel-vries combinatie, afzuigkap, kookplaat en combi-magnetron.
Op de 1e etage zijn naast de overloop drie slaapkamers met rechte gevels aanwezig alsmede de badkamer voorzien van heerlijk ligbad met douche, wastafelmeubel en tweede toilet.
Via een vaste trap is de zolderverdieping met dakkapel bereikbaar. Deze is in gebruik als bergruimte en tevens bevindt zich hier de aansluiting voor de wasmachine. Er is een mogelijkheid om op deze verdieping een 4e slaapkamer te creëren.
De ruime achtertuin is op het zuidoosten gesitueerd dus overdag een heerlijke plek om te genieten van de zon. Hier is een houten berging aanwezig welke zowel vanuit de tuin als de steeg bereikbaar is, wel zo handig toch?
Deze leuke eengezinswoning is desgewenst spoedig te aanvaarden, behoeft wat modernisering maar zal daarna natuurlijk helemaal de jouwe zijn!
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 325.000,- k.k.
Status verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding per datum

Bouw

Soort woning woonhuis
Soort woonhuis eengezinswoning
Type woonhuis tussenwoning
Aantal woonlagen 3
Bouwvorm bestaande bouw
Bouwjaar 1987
Bouwperiode 1981 - 1990
Onderhoud binnen normaal
Onderhoud buiten normaal
Dak tentdak
Keurmerken energie prestatie advies
Isolatie volledig geisoleerd

Energie

Energielabel B
Verwarming stadsverwarming

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 90 m²
Perceeloppervlakte 136 m²
Inhoud 340 m³
Bergruimte oppervlakte 10 m²

Indeling

Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 3

Buitenruimte

Tuin achtertuin met een oppervlakte van 60 m² en is gelegen op het zuid-oosten

Bergruimte

Schuur/berging ja

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object