€ 350.000,- k.k.

Overleg 117

Amsterdam

Omschrijving

Ruim en licht 3-kamer appartement van 72m2 met groot balkon op het zonnige zuiden, gelegen in een groene kindvriendelijke buurt van Osdorp. Het appartement is onderdeel van een goed onderhouden laagbouwcomplex en heeft een ruime berging op de begane grond.

INDELING
Via het gemeenschappelijk trappenhuis bereik je de woning op de tweede etage van het gebouw. De ruime hal geeft toegang tot de ruime woonkamer aan de achterzijde van de woning. De grote raampartijen zorgen hier voor daglicht toetreding mede door de gunstige ligging op het zuiden. Naast de woonkamer bevindt zich de hoofdslaapkamer en is ruim bemeten met meer dan 12m2. Vanuit hier geeft een schuifpui toegang tot het grote balkon op het zonnige zuiden, waar je de hele dag kunt genieten van de zon. De tweede slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en is met bijna 9 m2 ook ruim genoeg voor het plaatsen van een tweepersoonsbed en garderobekast. Eveneens aan de voorzijde bevindt zich de dichte keuken in parallel opstelling voorzien van een 4-pits gasfornuis, oven en afzuigkap en is te bereiken vanuit de woonkamer. Tevens is hier de kast voor de Cv-installatie. De badkamer bereik je via de hal en is voorzien van een ruime inloopdouche en wastafel, tevens is hier ruimte en aansluiting voor de wasmachine. Naast de badkamer is er nog een separaat toilet met fontein. De vloer in de woning is uitgevoerd met een lichte laminaatvloer.

Vanaf het balkon en de woonkamer is er zicht op groen en een autovrij binnenstraatje. Op de begane grond bevindt zich nog ruime berging direct te bereiken vanaf de straat.

LIGGING
Het appartement is gelegen in een groene laagbouwwijk in de nabijheid van het Osdorpplein, bijzonder goed bereikbaar met openbaar vervoer van en naar de stad. Zo staat u met de lijnen 1 en 17 binnen twintig minuten in het Centrum. De bereikbaarheid van Schiphol is ook prima, zo bent u, ook op de fiets, in korte tijd op de luchthaven. Daarnaast hebt u ook het gemak van goede parkeermogelijkheden en de aanwezigheid van uitvalswegen naar Haarlem, Utrecht op korte afstand. Winkels treft u eveneens in grote diversiteit binnen handbereik (Jumbo, AH XL, diverse specialiteiten-winkels) en lekker uit eten kunt u in diverse restaurants allen binnen handbereik.

ERFPACHT
Het appartement is gelegen op erfpachtgrond, waarvan de canon is afgekocht t/m 30 juni 2037

BIJZONDERHEDEN
- 72 m2 woonoppervlak ( NEN 2580 ingemeten )
- De gehele woning is voorzien van dubbele beglazing
- Het appartement maakt deel uit van een goed functionerende VvE met professioneel beheer en een goede financiƫle positie;
- De woning wordt verwarmd door middel van een CV-installatie
- Zonnig balkon op het zuiden
- VVE bijdrage van 163,83 euro per maand
- Kindvriendelijke buurt nabij het Osdorpplein
- Oplevering kan spoedig
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 350.000,- k.k.
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg
VVE checklist niet aanwezig

Bouw

Soort woning appartement
Soort appartement bovenwoning
Aantal woonlagen 1
Woonlaag 2
Kwaliteit normaal
Bouwvorm bestaande bouw
Open portiek nee
Huidige bestemming woonruimte
Dak plat dak
Voorzieningen mechanische ventilatie en tv kabel

Energie

Energielabel D
Verwarming c.v.-ketel
Warm water c.v.-ketel
C.V.-ketel gas gestookte cv-ketel uit 2008 van Intergas, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 72 m²

Indeling

Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2

Buitenruimte

Ligging in woonwijk

Bergruimte

Parkeergelegenheid betaald parkeren en parkeervergunningen
Schuur/berging box

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object