€ 375.000,- k.k.

Oranjestraat 3

Oud-Beijerland

Omschrijving

LET OP! OMDAT DE WONING INMIDDELS IS VERKOCHT ZAL DEZE WONING NIET MEER DEELNEMEN AAN DE OPEN HUIZEN DAG!

In het gezellige centrum van Oud-Beijerland mogen wij u met veel plezier deze fraaie woning aanbieden. De woning met sfeervolle gevel is tot in de puntjes afgewerkt en beschikt over een gezellige woonkamer, prachtige keuken met kookeiland, 2 (voorheen 3) slaapkamers en een mooie badkamer. Ook de tuin is een heerlijke plek, gelegen op het zuiden en voorzien van een houten overkapping.

De ligging is ideaal; rustig gelegen aan een autovrij hofje, maar middenin het centrum met alle voorzieningen op loopafstand. De uitvalswegen richting Rotterdam, Zeeland en Brabant zijn ook in enkele autominuten bereikbaar.

Indeling
Begane grond: Entree/hal met de meterkast. Vanuit de hal nemen wij u graag mee naar de gezellige woonkamer. De houtkachel en glas in loodramen geven deze ruimte extra sfeer. De wanden zijn voorzien van stucwerk en de vloer is afgewerkt met plavuizen voorzien van vloerverwarming.

De hoogwaardige keuken met kookeiland is handgemaakt en afgewerkt met massief houten fronten en apparatuur van Miele. De keuken is uitgerust met een inductiekookplaat met geïntegreerd afzuigsysteem, stoomoven, oven, koel-/vriescombinatie, vaatwasser en een kokend waterkraan van Quooker.

Vanuit de keuken bereikt u de hal/achter entree met het toilet, een vaste kast met de aansluitingen voor het witgoed en een royale garderobe met kasten.

1e verdieping: Royale overloop, 2 (voorheen 3) slaapkamers en de badkamer. Op de overloop is middels een vlizotrap de bergzolder te bereiken.

De 1e slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en beschikt over een dakkapel. De kamer heeft een oppervlakte van ca. 20m2. Indien gewenst is deze kamer weer op te splitsen in 2 slaapkamers.

De 2e slaapkamer is gelegen aan de achterzijden en is voorzien van een groot dakraam.

Beide kamers zijn wederom keurig afgewerkt en voorzien van een laminaat vloer.

De moderne badkamer is ook weer een plaatje. Mooi betegeld en uitgerust met een inloopdouche, wastafelmeubel met waskom en diverse uitsparingen voor bijvoorbeeld uw handdoeken.

Tuin: De ruime voortuin is gelegen op het zuiden en dus heerlijk zonnig. Door de rustige ligging ervaart u hier veel privacy. De tuin is afgewerkt met sierbestrating, groene borders en de sfeervolle houten overkapping. Ook de beschutte achtertuin is beschut gelegen en voorzien van kunstgras.





Algemeen
Bouwjaar 1914
Inhoud 306m³.
De kozijnen zijn uitgevoerd in hout en voorzien van dubbel glas.
De woning wordt verwarmd middels een cv-combi (merk: Nefit, bouwjaar: 2015). Deze cv-combi is in eigendom levert ook het warme water in de woning.
Energielabel C
Oplevering in overleg.

Bij woningen welke gebouwd zijn voor 1980 zal er een ouderdomsclausule in de koopovereenkomst worden opgenomen. Bij woningen welke gebouwd zijn voor 1993 zal er ook een asbestclausule in de koopovereenkomst worden opgenomen.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 375.000,- k.k.
Status onder bod
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning woonhuis
Soort woonhuis eengezinswoning
Type woonhuis tussenwoning
Aantal woonlagen 2
Kwaliteit normaal
Bouwvorm bestaande bouw
Huidige bestemming woonruimte
Dak zadeldak
Keurmerken energie Prestatie Advies
Voorzieningen dakraam, tv kabel en rookkanaal

Energie

Energielabel C
Verwarming c.v.-ketel
Warm water c.v.-ketel
C.V.-ketel gas gestookte combi-ketel uit 2015 van Nefit, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 86 m²
Perceeloppervlakte 129 m²
Inhoud 306 m³

Indeling

Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2

Buitenruimte

Ligging aan rustige weg en in centrum
Tuin Achtertuin met een oppervlakte van 52 m² en is gelegen op het zuidoosten

Bergruimte

Parkeergelegenheid openbaar parkeren
Schuur/berging vrijstaand hout

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object