Op de Kamp 33

Broekhuizenvorst

Omschrijving

Instapklare, geschakelde 2 onder 1 kap woning gelegen in een mooie woonwijk in het pittoreske dorp Broekhuizenvorst. Op de begane grond heeft deze goed onderhouden woning de entree, toilet, meterkast, woonkamer, keuken, tuinkamer, overkapping en een ruime garage. Op de 1e verdieping vindt u de overloop, 3 slaapkamers en de badkamer. Middels een vlizotrap is de zolder op de 2e verdieping bereikbaar. De tuin, gelegen op het westen, is onderhoudsvriendelijk aangelegd en heeft een overkapping grenzend aan de woning en een overkapping, met een berging en poort, achter in de tuin.

Kijk voor de video van deze woning op de website van de makelaar.

Indeling:

Begane grond:

Entree:
De entree is voorzien van een eiken houten vloer en afgewerkt middels wanden van stucwerk en een plafond van spuitwerk. Vanuit de entree heeft u toegang tot de meterkast, het toilet, de woonkamer en de 1e verdieping.

Toilet:
Deze geheel betegelde ruimte is uitgerust met een hangend toilet en een fonteintje.

Woonkamer:
De ruime woonkamer heeft dezelfde eiken houten vloer als de entree en is afgewerkt met stucwerk wanden en een spuitwerk plafond. Verder zijn er dubbel openslaande deuren naar de tuinkamer en door de vele raampartijen is het een lichte, aangename ruimte met uitzicht op de voortuin.

Keuken:
De keuken staat in open verbinding met de woonkamer en heeft aan geïntegreerde apparatuur een vaatwasser, 4 pits gaskookplaat, afzuigkap, oven en een koelkast. Het aanrecht is afgewerkt met een granieten blad.

Tuinkamer:
Middels openslaande deuren in de woonkamer heeft u toegang tot de tuinkamer. Deze heeft dezelfde tegelvloer als de keuken en is afgewerkt met stucwerk wanden en plafond, voorzien van een lichtkoepel en inbouwspots. Tevens is er een deur naar de garage, airco en door de grote raampartij en de deur kunt u hier heerlijk genieten met uitzicht op de achtertuin.

Garage:
De royale garage van ca. 31 m2 is voorzien van een betonvloer. Hier zijn de witgoedaansluitingen aanwezig en er zijn een aanrechtblok en een kastenwand met schuifdeuren. In de garage bevindt zich een waterpomp voor het bewateren van de tuin, aan de voorzijde is een elektrisch bedienbare kantelpoort met loopdeur en aan de achterzijde een deur naar de tuin. Het plafond is afgewerkt met MDF. Deze garage biedt, samen met de beklinkerde oprit voor de garage, plaats aan meerdere auto’s.

Overkapping:
De Overkapping, grenzend aan de woning, is afgewerkt met polycarbonaat platen en is circa 3,5 m x 5 m. Hier kunt u heerlijk genieten met uitzicht op de achtertuin.

1e Verdieping:

Overloop:
De overloop is voorzien van een laminaatvloer en airco en geeft toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer en, middels een vlizotrap, de 2e verdieping.

3 Slaapkamers:
Alle slaapkamers hebben dezelfde laminaatvloer als de overloop. De wanden zijn van sierpleister en de plafonds van spuitwerk of MDF. 2 Kamers hebben een dakkapel en 1 kamer heeft bergruimte achter knieschotten.

Badkamer:
Deze geheel betegelde ruimte met dakkapel is uitgerust met een ligbad, douchecabine, wastafel, meubel en een hangend toilet. Het MDF plafond heeft inbouwspots.

2e Verdieping:
Middels een vlizotrap is de 2e verdieping bereikbaar. Deze is in gebruik als bergzolder. Tevens is hier de CV-ketel (bouwjaar 2008) geïnstalleerd en het dak is geïsoleerd.

Bijzonderheden:
- Deze instapklare, geschakelde 2 onder 1 kap woning is voorzien van hardhouten kozijnen met grotendeels dubbel glas. Ook zijn er gedeeltelijk rolluiken aanwezig.
- De tuin, gelegen op het westen, is onderhoudsvriendelijk aangelegd en voorzien van 2 overkappingen en een berging. De tuin is geheel omheind en heeft een vrije achterom welke uitkomt op een pad. De overkapping in de achtertuin heeft een sfeervolle houtkachel, waardoor het op mooie zomeravonden heerlijk toeven is. Het kunstgras wordt door de verkoper meegenomen.
- De beklinkerde oprit biedt plaats aan meerdere auto’s.
- Broekhuizenvorst is een kerkdorp van gemeente Horst aan de Maas en telt circa 1100 inwoners. Aan voorzieningen heeft Broekhuizenvorst een basisschool, kinderopvang, bloemist, kapper, horecagelegenheid, autogarage en diverse (sport-) verenigingen. Voor de ruimere voorzieningen is Broekhuizenvorst o.a. aangewezen op het op circa 10 kilometer afstand gelegen dorp Horst. Uiteraard kunnen boodschappen worden thuisbezorgd door diverse supermarkten in de omgeving. Op ca. 500 meter is een bushalte welke met Venlo en Venray is verbonden.


Kortom, een heerlijke plek om te wonen en te leven!
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 275.000,- k.k.
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning Woonhuis
Soort Woonhuis Eengezinswoning
Type Woonhuis Helft van dubbel
Aantal woonlagen 3
Bouwvorm bestaande bouw
Dak Schuin dak

Energie

Verwarming Centrale verwarming

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 100 m²
Perceeloppervlakte 353 m²
Inhoud 450 m³

Indeling

Aantal kamers 6
Aantal slaapkamers 3

Bergruimte

Garage aangebouwde stenen garage

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object