Op de Graaf 18

Oirsbeek

Omschrijving

Op fraaie locatie gelegen geschakelde terraswoning, met o.a. een prachtig uitzicht via het terras op zuid, 3 slaapkamers en Z-vormige woonkamer.

Indeling

Woonlaag 1: Ruime hal met een natuurstenen vloer en meterkast, royale slaapkamer 1 (ca. 22m²!, voorheen 2 slaapkamers), slaapkamer 2 (ca. 12m²) met vaste wastafel, slaapkamer 3 (ca. 8m²). Technische ruimte met opstelplaats cv-combi-installatie en de witgoedaansluiting. Geheel betegelde badkamerruimte met vaste wastafel, ligbad-/douchecombinatie en toilet. Inpandig bereikbare berging (ca. 14m²) met spoelbak.

Woonlaag 2: (straatniveau): Entree, hal met hardhouten trappenhuis.

Woonlaag 3: Overloop met een natuurstenen vloer, toiletruimte met toilet en fonteintje. Z-vormige woonkamer (ca. 38m²) met een parketvloer en schuifpui naar het ruime terras (ca. 13,5m², diepte 2,8m!) op het zuiden gelegen. Dit terras biedt u fraaie vergezichten over het Limburgse land. Tevens is dit terras voorzien van een elektrisch bedienbaar zonnescherm (afstandsbediening). Keukenruimte (ca. 13m²) met keukenopstelling en apparatuur t.w.: een keramische kookplaat, wasemkap, koelkast en vaatwasser. Berging/overdekt terras.

Bijzonderheden: Deze geschakelde terraswoning is op fraaie locatie gelegen in de geliefde straat Op de graaf. Op een van Oirsbeeks hoogst gelegen woonlocaties kunt u genieten van een panoramisch uitzicht met fraaie vergezichten over het Limburgse land. Het dorp Oirsbeek biedt u verder een uitgebreid voorzieningenniveau met o.a. winkels, horeca en sportaccommodaties. Tevens liggen fraaie wandel- en fietsgebieden in de directe nabijheid. Deze terraswoning is praktisch ingedeeld en beschikt over 3 slaapkamers (mogelijkheid voor 4). Dit object is voorzien van screens (deels) en rolluiken (deels). De bijdrage voor de vereniging van eigenaren aangaande het mandelig terrein (o.a. paden, tuinen etc...) bedraagt € 40,- per maand. Enige modernisering is wenselijk.

Overige informatie
De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Disclaimer
Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 225.000,- k.k.
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning Woonhuis
Soort Woonhuis Eengezinswoning
Type Woonhuis Schakelwoning
Aantal woonlagen 2
Bouwvorm bestaande bouw

Energie

Verwarming Centrale verwarming

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 124 m²
Perceeloppervlakte 91 m²
Inhoud 350 m³

Indeling

Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 3

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object