Oosterkaai 11

Genemuiden

Omschrijving


Wonen aan de kaai met een prachtig uitzicht over de binnenhaven?

Op een magnifieke plek aan ‘De Kaai’ in Genemuiden ligt dit fraaie herenhuis met 4 slaapkamers. Vanuit de stijlvolle woonkamer die voorzien is van een mooie eikenhouten vloer en openhaard, kijkt u heerlijk weg over de binnenhaven.

Deze zeer goed onderhouden woning ligt op een unieke locatie nabij alle winkels, restaurant, kerk, bibliotheek, stadspark, pont en Havenplein. Vanuit de binnenhaven kunt u heerlijk met uw boot gaan varen op Het Zwarte Water.

Deze volledig geïsoleerde woning is in 1988 gebouwd. In 1998 is de woning aan de achterzijde uitgebouwd. Hier is een mooie serre gerealiseerd waar u heerlijk kunt eten of gezellig met elkaar kunt zitten. De serre is voorzien van sfeervolle openslaande terrasdeuren.

Tussen de woonkamer en de serre is de luxe keuken gesitueerd. Deze keuken beschikt over een inductie kookplaat, afzuigkap, koel/vriescombinatie, combi-magnetron en veel bergruimte.

Achter de keuken bevindt zich de toiletruimte en de bijkeuken met wasgelegenheid en een handig extra keukenblok voorzien van een wasbak.

Op de eerste verdieping zijn 3 royale slaapkamers aanwezig. De luxe badkamer in moderne kleurstelling beschikt over een ruime douchehoek (voorzien van regendouche en handdouche) en een wastafelmeubel met 2 wastafels. Naast de badkamer zit het separate toilet.

Erg royaal is de tweede verdieping te noemen. Aan de voorzijde bevindt zich een ruime slaapkamer, aan de achterzijde kan gemakkelijk de 5e slaapkamer worden gemaakt. Op dit moment wordt deze ruimte meer als berging gebruikt. Tussen de kamers zit nog een extra bergruimte waar ook de cv-ketel is geplaatst.

Verrassend is de heerlijk diepe stadstuin die zich achter de woning begeeft. In deze besloten achtertuin (ca. 15 meter diep) kunt u heerlijk van de zon genieten. Achter in de tuin staat nog een ruime schuur (ca. 12 meter) en is er een handige achterom naar de Achterstraat.

Kortom: een goed onderhouden woning op een TOP-locatie!

Perceel: 174 m² Woonopp.: ca.: 150 m² Inhoud ca.: 528 m³ Bouwjaar:1988

Indeling:

Beg.gr.: entree met hal, meterkast en trapopgang. Een royale straatgerichte woonkamer met openhaard, een aangebouwde serre, een luxe keuken en een bijkeuken;

1e verd.: overloop, 3 slaapkamers, een separaat toilet en een badkamer;

2e.: verd.: overloop, een slaapkamer aan de voorzijde, cv-/bergruimte en een extra berging/slaapkamer.

Vraagprijs € 650.000,- k.k.

Bijzonderheden: Deze woning heeft een energielabel A. Energiezuinig en levert vaak rentekorting op bij de hypotheekaanvraag!
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 650.000,- k.k.
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning Woonhuis
Soort Woonhuis Herenhuis
Type Woonhuis Dwelling_LinkedSemiDetached
Aantal woonlagen 3
Bouwvorm bestaande bouw
Dak Plat dak

Energie

Energielabel A

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 150 m²
Perceeloppervlakte 174 m²
Inhoud 528 m³

Indeling

Aantal kamers 6
Aantal slaapkamers 4

Buitenruimte

Tuin Achtertuin met een oppervlakte van 84 m²

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object