Noordsingel 22

Horst

Omschrijving

Zeer goed onderhouden, sfeervolle vrijstaande woning gelegen op een steenworp afstand van het centrum van Horst. De woning heeft een kelder en op de begane grond heeft deze woning de entree, toilet, kelder, meterkast, woonkamer, keuken, tuinkamer met kastenwand en een overkapping. Op de 1e verdieping bevinden zich de overloop, 3 slaapkamers en de badkamer. Middels een vlizotrap is de bergzolder op de 2e verdieping bereikbaar. De tuin, gelegen op het noorden, is prachtig aangelegd en geheel omheind. Tevens zijn er een stenen tuinhuis en een vrije achterom aanwezig.

Kijk op de website van de makelaar voor de video van deze woning.

Indeling:

Kelder:
De kelder is bereikbaar vanuit de entree en is ideaal voor het houden van uw voorraad.

Begane grond:

Entree:
De entree is voorzien van een pvc vloer met vloerverwarming en geeft toegang tot het toilet, de meterkast, kelderkast, de trap naar de 1e verdieping en de keuken. De wanden en het plafond zijn afgewerkt met lambrisering en stucwerk.

Toilet:
Deze gedeeltelijk betegelde ruimte is daarboven afgewerkt met stucwerk en heeft een hangend toilet.

Woonkamer:
De woonkamer heeft dezelfde pvc vloer met vloerverwarming als de entree en deze loopt door de keuken. De wanden en het plafond zijn afgewerkt middels stucwerk en door de grote raampartijen is het een lichte, aangename ruimte met uitzicht op de voor- en zijtuin.

Keuken:
De keuken staat in open verbinding met de woonkamer en heeft aan geïntegreerde apparatuur een 5 pits gasfornuis met oven, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en een combimagnetron. Verder is er een deur naar de tuinkamer.

Tuinkamer:
De tuinkamer pvc vloer met vloerverwarming, openslaande tuindeuren naar de overkapping en wanden van stucwerk. Het plafond is afgewerkt met houten planken en er is een kastenwand. Hier zijn onder andere de witgoedaansluitingen in weggewerkt. Ook zijn in deze kast de CV- ketel (bouwjaar circa 2015) en de aansturing voor de vloerverwarming geïnstalleerd.

Overkapping:
De overkapping is gemaakt van hout en is deels omheind, dit zorgt voor een sfeervol uiterlijk. Hier kunt u heerlijk genieten van uw privacy met uitzicht op de prachtig aangelegde achtertuin.

1e Verdieping:

Overloop:
De overloop heeft een laminaatvloer en is afgewerkt middels stucwerk. Er is een muurkast welke ideaal is voor het bergen van uw spullen en er is een vlizotrap naar de bergzolder op de 2e verdieping.

3 Slaapkamers:
Alle slaapkamers zijn voorzien van dezelfde laminaatvloer als de overloop en afgewerkt middels wanden van behang en plafonds van stucwerk. Eén kamer heeft een muurkast en een andere kamer een deur naar het plat dak van de tuinkamer.

Badkamer:
Deze gedeeltelijk betegelde badkamer is voorzien van vloerverwarming en is verder uitgerust met een dubbele wastafel met meubel, hangend toilet en een inloopdouche. Boven het tegelwerk is de ruimte afgewerkt met stucwerk en het plafond heeft inbouwspots.

Bijzonderheden:
- Deze zeer goed onderhouden, vrijstaande woning is voorzien van hardhouten kozijnen met nagenoeg geheel dubbel glas (voordeur is van enkel glas) en deels rolluiken.
- De tuin, gelegen op het noorden, heeft een stenen berging van ruim 16 m2, groenaanleg, een gazon en is deels beklinkerd. Aan beide zijden van de woning is een looppad/vrije achterom en aan de voorzijde is een oprit gelegen welke plaats biedt aan 1 auto.
- Het dakbeschot van de woning is van vermoedelijk asbesthoudend materiaal.
- In 2016 is het dak voorzien van nieuwe pannen.
- In 2017 is het dakleer van de berging in de tuin vernieuwd.
- In 2020 is het dakleer van de tuinkamer vernieuwd.
- In 2020 is de overstek van het dak geschilderd.
- De woning is gelegen op een steenworp afstand van het centrum van Horst. Horst is het grootste kerkdorp van de gemeente Horst aan de Maas en telt ca. 12.800 inwoners. Aan voorzieningen heeft Horst meerdere basisscholen, speciaal onderwijs, voortgezet onderwijs, kinderopvang, supermarkten, bibliotheek, kappers, diverse winkels, horecagelegenheden, uitgaansgelegenheden, overdekt zwembad en een cultureel centrum.
- De uitvalswegen A73 en A67 zijn vanuit Horst direct bereikbaar.

Kortom, een heerlijke plek om te wonen en te leven!
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 389.000,- k.k.
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning Woonhuis
Soort Woonhuis Eengezinswoning
Type Woonhuis Vrijstaand
Aantal woonlagen 2
Bouwvorm bestaande bouw
Dak Schuin dak

Energie

Energielabel C

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 123 m²
Perceeloppervlakte 290 m²
Inhoud 440 m³

Indeling

Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 3

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object