Noordeinde 213b

Boskoop

Omschrijving

BIEDEN VANAF € 575.000,= K.K. Deze woning is gelegen aan de rand van Boskoop met uitzicht op het Bentwoud. Je ervaart hier de rust van het polderlandschap, maar houdt tegelijkertijd een goede verbinding met de randstad. Diverse voorzieningen zoals supermarkten en scholen liggen op loopafstand. De bereikbaarheid van de woning is goed, met het NS-station Boskoop op steenworp afstand gelegen, evenals de dichtstbijzijnde uitvalsweg. Voor mooie wandelroutes kun je terecht in het nabijgelegen Bentwoud.

Het betreft een zeer ruime uitgebouwde hoekwoning met riante tuin. De woning heeft 3 ruime slaapkamers en een totale woonoppervlakte van maar liefst 142m2, wat het bijzonder geschikt maakt voor gezinnen. De sfeervolle indeling van de woning is erg uniek. Je beschikt met deze woning over veel opbergruimte in onder andere de berging en de inbouwkasten. De achtertuin is een heerlijke plek met een gelaagde opbouw en vele mogelijkheden. Aan de voorzijde is plek voor meerdere auto’s op de ruime oprit.

Indeling
Begane grond
Via de ruime oprit en uitnodigende voortuin, bereik je de entreehal van de woning. Deze hal heeft een plavuizen vloer en je vindt hier een toiletruimte en de meterkast. Vanuit de hal krijg je toegang tot de berging en de woonruimte.

Bij binnenkomst in de woonruimte tref je een zeer grote en open ruimte. Dankzij de hoge raamkozijnen aan de achterzijde komt een aangename lichtinval naar binnen. Je hebt in deze living plek voor meerdere gezellige zit- en eethoeken. De indeling van de ruimte is erg sfeervol en je hebt bovendien een prettig uitzicht op de tuin. Achter in de living vind je een extra kamer, welke zeer geschikt is als bijvoorbeeld thuiswerkplek of extra slaapkamer.

De open keuken zorgt voor een dynamische verbinding in de ruimte en het bargedeelte is erg gezellig. De ruime opzet van de keuken is ideaal. Je beschikt hier over veel werkoppervlakte en opbergruimte. Bovendien is het L-vormige keukenblok uitgerust met diverse inbouwapparatuur zoals een afzuigkap, gaskookplaat, oven, magnetron, koelkast, vaatwasmachine en een dubbele gootsteen.

Eerste verdieping
Vanuit de trap in de woonkamer, kom je op de overloop van de eerste verdieping. De overloop heeft een tapijtvloer die is doorgelegd naar alle slaapkamers. Vanuit de overloop krijg je toegang tot 3 ruime slaapkamers en een badkamer. Alle slaapkamers op deze verdieping zijn voorzien van ruime inbouwkasten, welke je ontzettend veel extra opbergruimte geven. In de kleine kamer is een mooie tweepersoons hoogslaper ingebouwd, wat verassend veel extra ruimte oplevert. In de kastenwand in de grote slaapkamer is een wastafel verwerkt.
De met plavuizen afgewerkte badkamer is ruim en heeft een praktische indeling. Je beschikt hier over alles wat nodig is voor een frisse start van de dag; een ligbad met douche, twee wastafels en een toilet. Een velux dakraam zorgt voor een optimaal daglicht in deze ruimte.

De buitenruimte
Via twee openslaande deuren kom je op het terras. Deze plek is ideaal voor het plaatsen van een grote buitentafel zodat je heerlijk buiten kunt eten op zomeravonden. Wanneer je het trapje en het pad volgt, kom je achter in de tuin waar een schuur/tuinhuis met overkapping staat. De schuur biedt een handige opslag voor bijvoorbeeld tuinmeubilair en/of gereedschap. De tuin is speels aangelegd wat veel karakter geeft. De groente en kruidentuin scheppen de mogelijkheden tot eigen invulling. Het is hier met mooi weer heerlijk vertoeven!

Ook de voortuin is ruim evenals de oprit, waar je plek hebt voor meerdere auto's. De berging/garage aan de voorzijde is erg ruim en licht dankzij een groot dakraam. Door een verdieping vloer/vide, is de opbergruimte extra efficiënt. Het in de garage gebouwde aanrecht bevat een wastafel voorzien van koud en warm water.

De bijzonderheden van de woning:
- Uitgebouwde hoekwoning
- Uitzicht op het Bentwoud
- 142m2 woonoppervlakte
- 3 ruime slaapkamers
- Sfeervolle indeling
- Open keuken met bar gedeelte
- Aangename lichtinval
- Riante achtertuin met meerdere terrassen
- Ruime voortuin met oprit
- Veel parkeergelegenheden op eigen terrein
- Veel opbergruimte aanwezig
- Rust van het gevarieerde landschap en tegelijkertijd de goede verbinding met de randstad
- Goede bereikbaarheid
o Amsterdam (centrum) 54 km
o Den Haag (centrum) 30 km
o Station NS 0,8 km
- Voorzieningen nabij
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs € 575.000,- k.k.
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning Woonhuis
Soort Woonhuis Eengezinswoning
Type Woonhuis Hoekwoning
Aantal woonlagen 2
Bouwvorm bestaande bouw

Energie

Energielabel B
Verwarming Centrale verwarming

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 142 m²
Perceeloppervlakte 350 m²
Inhoud 603 m³

Indeling

Aantal kamers 6
Aantal slaapkamers 4

Buitenruimte

Tuin Achtertuin met een oppervlakte van 152 m²

Bergruimte

Garage aangebouwde stenen garage

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object