€ 875.000,- k.k.

Nico Koomanskade 834

Rotterdam

Omschrijving

Stap binnen in een oase van moderne comfort en stijl! Dit charmante appartement heeft een royale living met een groot kook-/en spoeleiland, twee slaapkamers waarvan één met ensuite badkamer, een separaat toilet en een riante inpandige berging. Het balkon is over de gehele breedte gelegen en biedt voldoende ruimte om op zomerse dagen van het mooie weer en het uitzicht te genieten. Tevens is er in de kelder nog een eigen berging gelegen.

Katendrecht, oftewel ‘De Kaap’ is een voormalige zeemansbuurt en heeft de laatste jaren een enorme ontwikkeling doorgemaakt waardoor deze buurt hip & happening is. Door de populariteit vestigen steeds meer (creatieve) ondernemers zich op dit schiereiland waardoor er van alles te vinden is. Het wemelt er dan ook van leuke restaurants, winkeltjes en (koffie)barretjes waardoor je volop op culinair gebied kunt genieten. Dat maakt Katendrecht een echte droombestemming voor foodlovers! Het Deliplein is een leuke plek met vele opties voor bijvoorbeeld een goede kop koffie, diner of avondje uit. Ook qua cultuur kom je niets tekort, met twee theaters, een filmhuis en musea op loopafstand. Het stadscentrum is binnen handbereik: met het openbaar vervoer en met de fiets (10 minuten). De vernieuwde Fenix Food Factory is recent geopend in het gebouw waarin de woning is gelegen. Aan de kade is tevens een opstapplaats voor de watertaxi te vinden.

De Fenixloodsen aan de Veerlaan hebben een lange en bijzondere historie als de restanten van de loods San Francisco van de Holland Amerika Lijn. Omstreeks 1900 waren dit de grootste havenopslagloodsen ter wereld. Aan het einde van de Tweede Wereldoorlog werden de loodsen opgeblazen, om te voorkomen dat de geallieerden er profijt van konden hebben. Een brand in 1947 verwoestte het middendeel van de loodsen, maar de Fenix rees opnieuw uit haar as. Fenixloods I en Fenixloods II worden tegenwoordig gescheiden door het Fenixplein met de Rijnhavenbrug, en beginnen wederom aan een nieuw leven. Fenixloods I waarin dit appartement is gelegen is ontworpen door Mei architects and planners en heeft al diverse Architectuurprijzen gewonnen!

Indeling
Begane grond:
De 40 meter lange Fenix passage loopt dwars door het gebouw en verbindt de stadszijde (Veerlaan) met de kade. Hier maak je het industriële karakter van het pand volledig mee. Vanuit de passage bereik je de beveiligde en transparante entree van de Fenixlofts. Hier bevinden zich ook de brievenbussen, het bellentableau uitgerust met videofoon, 4 glazen liften en 2 trappenhuizen.

Achtste verdieping:
Je stapt binnen in de ruime hal die naadloos overgaat in de living waardoor een gevoel van ruimtelijkheid ontstaat.
De moderne keuken straalt luxe uit. Het kook-/spoeleiland is voorzien van een inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging. Aan weerszijden van het eiland bevinden zich praktische laden, perfect voor het opbergen van al je keukengerei. De strakke kastenwand biedt ruimte aan een vaatwasser, een koelkast, een oven, een wijnklimaatkast en zelfs een koffiemachine. Alles wat je nodig hebt voor het bereiden van culinaire meesterwerken. Naast het eiland is er voldoende ruimte voor een royale eettafel waar je gezellig kan dineren met je gasten.
De grote schuifpui biedt toegang tot het terras (maar liefst 24m2) wat zich uitstrekt over de volledige breedte van de woning waardoor het natuurlijke licht overvloedig binnen valt. Op warme zomerdagen is het op het balkon heerlijk vertoeven en geniet je van het adembenemende uitzicht over de Maas. De chique vloer completeert het geheel wat duidelijk het werk van een interieurarchitect is geweest.

De twee slaapkamers zijn aan de achterzijde van het appartement gelegen. De master bedroom is een riante kamer met ensuite badkamer. Deze is volledig betegeld in elegante wit- en grijstinten, wat een tijdloze en verfijnde uitstraling geeft. Je vind hier een royale douche en een stijlvol meubel met twee wastafels en voldoende bergruimte voor al je toiletartikelen en handdoeken.
Het toilet is apart gesitueerd wat zorgt voor extra privacy, vooral wanneer er gasten zijn.

Daarnaast is er nog een ruime berging waar niet alleen voldoende ruimte is om spullen op te bergen maar ook de praktische aansluitingen voor de wasmachine en de droger te vinden zijn.

Berging:
In de kelder is de eigen berging gelegen. Hier bevindt zich ook de fietsenstalling waar zelfs een elektrische lift aanwezig is zodat je makkelijk met je scooter in en uit kan rijden.

Afmetingen
Voor de afmetingen en indeling zie onze gedetailleerde plattegrond.

Bijzonderheden
• Bouwjaar: 2019
• Woonoppervlakte circa 114m2
• Inhoud circa 265m3
• Eigen grond
• Energielabel: A
• Verwarming en warm water via stadsverwarming
• Volledig voorzien van vloerverwarming en vloerverkoeling
• Volledig voorzien van dubbele beglazing
• Goed functionerende, actieve Vereniging van Eigenaars; bijdrage circa € 266,84 per maand voor het
appartement en € 13,67 per maand voor de berging
• In de directe omgeving zijn alle dagelijkse voorzieningen te vinden, zoals openbaar vervoer, winkels, horeca,
goede verbinding tot uitvalswegen en recreatiemogelijkheden
• Oplevering in overleg.

Wij nodigen je van harte uit om dit appartement in Rotterdam met eigen ogen te bewonderen.

Bel voor een vrijblijvende afspraak. We geven graag de mogelijkheden door!

De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 875.000,- k.k.
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg
VVE checklist niet aanwezig

Bouw

Soort woning appartement
Soort appartement galerijflat
Aantal woonlagen 1
Woonlaag 8
Bouwvorm bestaande bouw
Open portiek nee
Huidige bestemming woonruimte
Voorzieningen schuifpui en lift

Energie

Energielabel A
Verwarming stadsverwarming

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 114 m²

Indeling

Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2

Buitenruimte

Ligging aan water, in woonwijk en vrij uitzicht

Bergruimte

Parkeergelegenheid openbaar parkeren, betaald parkeren en parkeergarage
Schuur/berging inpandig

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object