€ 890.000,- k.k.

Nassauhavenpad 30

Rotterdam

Omschrijving

Unieke beleving! Dobberend op het kabbelende water ligt je eigen oase van luxe en comfort, een drijvende waterwoning met een eigen ligplaats voor je boot. Deze duurzame woning is zeer stijlvol afgewerkt met onder andere een exclusief kookeiland welke geheel opgetrokken is uit marmer en een prachtige badkamer met dubbele inloopdouche. De twee riante slaapkamers hebben beiden toegang tot het balkon en op het dak is nog een fantastisch terras waar je heerlijk de hele dag van de zon en het uitzicht kan genieten. En natuurlijk niet te vergeten het terras aan de zij- en achterkant van de woning. Hier zit je direct aan het water en kijk je uit over de Nassauhaven. Kortom een unieke woning op een unieke plek waar de erfpacht eeuwigdurend is afgekocht!

De woning ligt in de buurt Feijenoord en hier ben je altijd omringd door water, ruimte en groen. Je woont er heerlijk rustig in een wijk met ambitie. En toch bevind je je op slechts een steenworp afstand van het centrum en diverse voorzieningen. Neem bijvoorbeeld Restaurant MAAS, een toprestaurant in de buurt. In de zomer vind je hier het meest relaxte terras van Rotterdam; een fijn zonnetje, briesje vanaf het water, wat stoelen en tafels onder een boom en je hebt direct een vakantiegevoel. Ook loop je zo door naar restaurant Allure en op de fiets zit je binnen 5 minuten op de Wilhelminapier met o.a. de Foodhallen en Hotel New York. Eet je liever thuis? Weet dan dat de Jumbo supermarkt in het Entrepotdok, op 5 minuten lopen 365 dagen per jaar open is. Ook fijn: het Nassauhavenpark met prachtige oude bomen en prima onderhouden grasvelden, speeltuinen en zitjes ligt letterlijk om voor de deur. De wijk uit? Met de fiets sta je binnen 10 minuten in het centrum en met de bus doe je daar nog geen 7 minuten over maar ook met de watertaxi ben je overal in mum van tijd. Wil je de stad uit dan pak je de trein op Station-Zuid. Ten slotte zit je met de auto in no-time op de snelweg.

Indeling
Begane grond:
Je havenloft staat vrij op jouw eigen ponton en je eigen waterkavel. Het drijflichaam voor de havenloft is een betonnen ponton, onderhoudsvrij en onzinkbaar. Per twee havenlofts zijn de pontons aan elkaar geschakeld. Samen met je buren deel je één toegangsbrug.
Stap binnen in de uitnodigende eetkeuken waar een prachtig marmeren kookeiland met inductiekookplaat het middelpunt vormt. De spoelbak is geïntegreerd in de stijlvolle kastenwand waar de marmeren accenten weer subtiel terugkomen. Een imposante vier meter hoge wand herbergt alle moderne gemakken, van een koelkast en vriezer tot een vaatwasser en een oven. Alles op handige hoogte en binnen handbereik. De op maat gemaakte eiken kast fungeert niet alleen als functionele opslag maar ook als sfeervolle roomdivider die de woonkamer elegant scheidt van de eetkamer.
De grote glazen pui laat het zonlicht overvloedig binnenstromen en biedt een adembenemend uitzicht over het kabbelende water. Stap naar buiten via de openslaande deuren en betreed het ruime terras waar je kunt genieten van de serene rust en de schoonheid van het waterlandschap.

Eerste verdieping:
De moderne kastenwand op de ruime overloop is zowel functioneel als esthetisch. De twee royale slaapkamers bieden voldoende ruimte voor een groot tweepersoons bed en een fijne werkkamer. Vanuit beide kamers heb je direct toegang tot het balkon waardoor je kunt genieten van de frisse lucht en het uitzicht op elk moment van de dag.

De stijlvolle badkamer straalt luxe uit. De dubbele inloop douche is zeer functioneel als je op hetzelfde moment de deur uit moet in de ochtend. Daarnaast is er een elegante wastafel voor twee personen met een mooi opbergmeubel en een toilet.

Dakterras:
Als kers op dit unieke object bereik je het dakterras van circa 60m2. Hier liggen ook de PV panelen. Met voldoende ruimte om te genieten van de zon, te loungen met vrienden en familie of om gewoon te genieten van het prachtige uitzicht en de omgeving. Dit riante dakterras nodigt uit tot het beleven van mooie momenten en het maken nieuwe herinneringen.

Berging:
Onder het entreedek is de buitenberging gelegen. Daarnaast is er nog een inpandige berging waarvan de toegang zich bevindt naast de voordeur. Hier is tevens de aansluiting voor de wasmachine en de droger.

Afmetingen
Voor de afmetingen en indeling zie onze gedetailleerde plattegrond.

Bijzonderheden
• Bouwjaar: 2018
• Woonoppervlakte circa 132m2
• Inhoud circa 568m3
• Gelegen op eeuwigdurende erfpacht, ook eeuwigdurend afgekocht (Gemeente Rotterdam)
• Energielabel: A
• Verwarming en warm water via een waterwarmtepomp, vloerverwarming begane grond, WTW, 6
zonnepanelen
• Volledig voorzien van dubbele beglazing (HR+++)
• In de directe omgeving zijn alle dagelijkse voorzieningen te vinden, zoals openbaar vervoer, winkels, horeca,
goede verbinding tot uitvalswegen en recreatiemogelijkheden
• Oplevering in overleg.

Wij nodigen je van harte uit om deze waterwoning in Rotterdam met eigen ogen te bewonderen.

Bel voor een vrijblijvende afspraak. We geven graag de mogelijkheden door!

De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 890.000,- k.k.
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning woonhuis
Soort woonhuis eengezinswoning
Type woonhuis vrijstaande woning
Aantal woonlagen 3
Bouwvorm bestaande bouw
Huidige bestemming woonruimte

Energie

Energielabel A
Verwarming vloerverwarming gedeeltelijk, warmtepomp en warmte terugwininstallatie
Warm water elektrische boiler eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 132 m²
Perceeloppervlakte 204 m²
Inhoud 568 m³
Inpandigeruimte oppervlakte 4 m²

Indeling

Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 2

Buitenruimte

Ligging aan water en vrij uitzicht

Bergruimte

Schuur/berging inpandig

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object